24

Анонимен

преди 7 години

"" От света за нас: Борисов с шанс да изкара пълен 4-годишен мандат "".................Предпочитам властта да се предава както днес се предаде - с ръкостискане и пожелания за успех ... ОТКОЛКОТО като в македония с насинени и залепени с лепенки глави за смях на целия свят.коментарите на изпадналите селяни са без значение!

23

Чекспир

преди 7 години

Борисов и предните два пъти имаше шанс но уви не се получи, сега ще е същото....и този път ще му е за последно...

22

агент

преди 7 години

Ще ми липсва в правителството дулувската рунтавелка

21

Анонимен

преди 7 години

Е,много ясно че Баце има шанс да изкара 4 годишен мандат,шансът му е 0.

20

Анонимен

преди 7 години

ЕС вече откровено ни остави в ръцете на мафията!

19

Анонимен

преди 7 години

Ами Тиквоний си знае мат'ряла и вече откровно се гаври с него!!!Колкото повече се гаври,толкова повече мат'ряла изпада в зомбоунес!Значи,един страничен наблюдател ще стигне до единствения извод,ЧЕ НА МАТ'РЯЛА НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН, А ТОЙ САМИЯТ!САМО,ЧЕ ОДУРАЧЕНАТА ПЛЯВА,КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО,НАРЕЧЕНА "НАРОД",ВЪОБЩЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИДИ ТОВА!Значи,ръсенето от самолетите и от медиите,барабар с НПО-***,е дало впечатляващ резултат!!!

18

se

преди 7 години

Давам му 4 месеца.

17

упс...

преди 7 години

Абе, ако не друго, то поне видяхме истинското лице на така наречените ни "патриоти"!Май, всички от един казан са се пръкнали!

16

Анонимен

преди 7 години

A защо Борисов трябваше да подава оставка след като правителството си е почти същото, само дето се намърдаха да цицат и ония мишоци Симеонов и Каракачанов, депутатите на ГЕРБ са си същите а БСП е с двойно повече депутати от преди и може да блокира всичко?

15

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай, вай.......ако има па 10% от хората, които си въобразяват, че това правителство ще издържи поне година.....здраве му кажи! Аз му давам даже по-малко, ама нейсе, от мен да мине! НИКОГА, АМА НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ Е ОПРАВЯЛА И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ под "вещото ръководство" на брюкселските зелки! Така и ще се затриваме, бавно и неотклонно! Докато НАРОДА НЕ ИМ КАЖЕ "БАСТА"!

14

save singly

преди 7 години

sega veche ste v isytinskiq survival ne vi trebe da go gledate po tv-to dotuka s ilusiite koi givql givql zimata ide i sha vidite kon bob qde li i kade ser...t gladnite vigte samo cenite po shopovete

13

shamed cops

преди 7 години

vseki da se spasqva poedinichno

12

Анонимен

преди 7 години

Днес Рапона се направи на много добър и кротък. Но не успя да се въздържи да не се подиграе за изборите. Но като знаем колко е лаком като прибира плячката, а не обича да дава изобщо, а Патриотарите ще искат своето, ще възникнат първите проблеми. Лаком г-з глава затрива е казал народа. И там ще възникнат първите търкания. Лакомиите никога не се разбират за пари!

11

Анонимен

преди 7 години

Аха?!Ама той не иска!Той пак ще си изкара половин мандат,пак ще се "самобламира",като измисли оправдание,пак ще обещае,че следващите избори ще управлява сам и стадото пак ще се съгласи да го избере.А през това време,той пак ще взема заеми,като обезумял и пак ще ги краде.Така ще си върви и кражбата на еврофондове(те затова му ги дават - да краде и слушка).Само,че от заемите за кражба ще остава по-малко,а голямата част,ще погасяват стари!Затова,ще краде като за последно и после -беж!

10

Анонимен

преди 7 години

За съжаление положението е следното: Бай Тошо и патриотите, бсп и дпс които по нищо не се различават от първите, Марешки който и с дявола би се коалирал за министерство и Чалгара Славето к куклус бенд това е умните избягаха, а тук останаха мутрите с анцузите ,които сега садебели добре облечни бизнесмени ,съд който от десетки години не е осъдил никой и корупция ,шуробжанащина ,наши хора простотията, мръсотията и т.н.

9

Хитър Петър

преди 7 години

Браво на златния пръст Волен, той спаси България от предсрочни избори.

8

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

А дано,ама надали...

7

Анонимен

преди 7 години

Значи така, Тиквата ще бори себе си. Нали той създаде тази ужасяваща корупция, как да се отреже каналите от които взима парички? Лозунги, лозунги и обещания. Така ще остане защото гущера не къса опашката си. Златна е тази опашка! А стандарт на живота, който мисли, че ще скочи ще има само да си мисли. Рапона за болните деца и пенсионерите не иска да даде, за раково болните, от къде да вземе парите? Трябва икономика, промишленост, износ, свободен Малък и Среден бизнес. Нито дума днес.

6

Хитър Петър

преди 7 години

Това никога няма да стане, защото герберастката мутра пак ще си подаде оставката след 3 години, за да спечели още 4.

5

Анонимен

преди 7 години

Миче сега последно кой предаде Ройтерс , ДПА или БТА?