118

Весо

преди 7 години

Кобрата е супер слаб и смешен артист, 90% от двубоите му са нескопосан театър! Иначе в кръчмарския кютек го бива, особено срещу пияни студенти категория перо! Най-добре да се откаже от тоя спорт докато е време, че Джошуа или Кличко направо ще го убият на ринга!

117

Анонимен

преди 7 години

Ще се бие срещу Джошуа

116

Анонимен

преди 7 години

Дасикане Рома са велики Аспарухови българи , прочетете в интернет кои са всъшност Дасикане Рома

115

Анонимен

преди 7 години

Каква ти Кобра бре, довечера е истинския сблъсък! Кобрети ще е само храна за рибки на победителят от Кличко/Джошуа!

114

НационалБатка

преди 7 години

Никой никого на сила не е накарал снощи да отиде в зала Армеец или да седи пред телевизора да гледа боксовата среща нали така?Насочете негативната си енергия където трябва-към политиците които ни управляват последните 28 години.Ама по-лесно е да плюем през клавиатурата отколкото да ти стиска на дзвинката отзад да се изправиш на жълтите павета срещу дебелите с белите якички и охраната им,нали!!!!

113

Ханко Брат

преди 7 години

Когато кобрата го бият в 5тия рунд е супер ***.Когато тои прави съперника си на кайма в 5тия рунд пак е ***.В Германия е национален герой а тук в родната му държава го наричате ***?Истината е че с брат и си делят милионите от вчера и си викар,*** *** ще ми бачка тои за 500бкинта в България.Боли ме сакса за тях,аиде брат ми да отидем да си купим по още рдин джип

112

Анонимен

преди 7 години

Не ми е ясно как тази Кобра ще стане Световен шампион.

111

Анонимен

преди 7 години

Кой му е сложил името Кобра трябва да се замисли. Каква кобра беше този с този гард на Трепереща пеперуда. Защо го свали Кличко три пъти, защото има самочувствие но няма качества. С този дебел и все още силен чичка, който капна още в 5 рунд, се направи едно театрални представление. Показа се, че театрото в бокса е в сила. Излъгаха над 4000 да дойдат и да им вземе парите. Сигурно днес с брат му броят печалбата и потриват ръце, келепир има. А бокса го нямаше. Всичко у нас е фарс, фарс беше и мача.

110

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам да гледам Багата,отколкото него.

109

Анонимен

преди 7 години

Големият боксьор се става в Америка,меката на този спорт.Но там няма чалготеки,нощни барове и заведения,да раздаваме тупаници.

108

Гошо

преди 7 години

Е поздравления , този път се получи горе долу интересна среща.Тоя стар кюфтак се оказа по- пъргав от предишният.Но тези фантастични сценарии за мачове срещу Джошуа или Кличко та и победи даже ,няма да се случат.

107

Анонимен

преди 7 години

Този е като Гришата , през чака да се пенсионират истинските спортисти с вярата , че тогява ще му изгрее звездата , и така докато и той стане за пенсия

106

Анонимен

преди 7 години

Добре е че не се би пак срещу Кличко.Тези глупости които му ги наговори по негов адрес,щеха да му излезат през носа.Много бързо украинеца щеше да му за-твори и двете очи.

105

Анонимен

преди 7 години

Разликата е че нашия излиза спокоен с нагласата ,че до третия рунд ще загряват на тепиха и затова ги потупва по рамото ,а шампионите излизат с ясна представа къде да удрят още от първата секунда , затова Майк Тайсън ги просваше в първите секунди ,

104

Анонимен

преди 7 години

Другия път да си избере по слаб противник.Защо да се мъчи 12 рунда.А тази вечер на Уембли е двубоя на истината.Джошуа-Кличко-пред 90000 зрители .

103

Анонимен

преди 7 години

Ще ги видим и тия довечера.В тоя спорт вече няма нищо истинско.Той и Фюри не беше нещо,ама спука от бой Кличко, само с едната ръка,и само с прави ударчета.Ама бил надрусан,все едно Кличко някога се е бил чист.

102

хе-хе

преди 7 години

СМАЧКАХМЕ И ТАЗИ ПЕНСИЯ -ПО-ДОБРЕ ДА СТОИМ НАСТРАНА ОТ КЛИЧКО И ДЖОШУА А ДА ОРГАНИЗИРАМЕ МАЧ СРЕЩУ МИКИ РУРК....

101

Анонимен

преди 7 години

Пулев ,кога ще отнемеш златото от Кличко.Може би в сънищата си.

100

Пазарджик лия

преди 7 години

Незнам какъв е този стил на кубрат с тези движения на ръцете трептящи като крила на пеперуда. Истината е че с тази игра неможе да затрудни Кличко или камо ли Джошуа. Този вчера беше като вързано магаре и пак имаше шанс срещу Пулев да направи нещо. Ами тези двете машини където са само мускули и са супер подвижни, Кубрат няма шанс. Брат му е по добър от него.

99

Batko vi taisan4o

преди 7 години

Поредния нагласен мач,като абсолютно всичко в България. Жалко,че хората си дават парите да гледат един клоун и един платен маймун от дървото.