60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Като няма нещо по-умно да кажеш, обиждаш. Типично за ограничените българи, ката тебе, които не виждат по-далече от носа си и не разбират, че по този начин излагат България и отблъскват хората от нея. А иначе са много "горди българи".

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59И с какво се гордееш, въшкав? С това, че ти дават да лижеш огризките от тлъстата трапеза, която са ограбили от теб и сънародниците ти?! Ти бъди най-напред ГОРД БЪЛГАРИН С ПОСТИЖЕНИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, С ПЛОДОРОДИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, С ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, С ПРЕКРАСНАТА,УНИКАЛНА ПРИРОДА НА БЪЛГАРИЯ, бъди българин в Европа! Народност европеец няма, "европеец" е жител на континент, съставен от различни равнопоставени държави, а не от ТЕРИТОРИИ НА РАЗЛИЧНИ СКОРОСТИ. Безумци продажни!

58

Анонимен

преди 7 години

До марин 61"Не сме членове на ес, а донори..."-----Какъв донор си бе? Какво им даваш на европейците? Донори бяха британците и затова излязоха. Не ни бъркай с тях. Ние сме от другата страна на бариерата и само получаваме.

57

марин

преди 7 години

Не сме членове на ес , а донори , страната ни е разграбвана ,а на нас се подхвърлят жълти стотинки , но сме тотално зависими от подаянията им и нищо не можем да направим , за сега !

56

Анонимен

преди 7 години

Познавам много руснаци които мечтаят да имат европейски паспорт.

55

Анонимен

преди 7 години

Аз съм горд Европеец и искам България да е в ЕС.

54

Анонимен

преди 7 години

Предимствата на ЕС за България са безспорни.

53

Анонимен

преди 7 години

Сложете го на кантар. Да, ние сме в ЕС, но сме най бедните и изостанали. България живее от търговия,от парите които пращат хората които живеят вън, и от европари( системно крадени от нашите политици) това е. Ако някой все още си въобразява че е част от една общност, където го третират като равен, много се лъже. За Европа ние сме и ще бъдем второ качество. Аз разбирам хората които се хващат като удавници за членството в ЕС, но истината е друга. Не се заблуждавайте. За тях ние сме задния им двор.

52

Анонимен

преди 7 години

53 % ама с ромеите, нали божем и те са българи.

51

Анонимен

преди 7 години

Тези 8 % си ги изцвадихте от задния отвор

50

Анонимен

преди 7 години

А ГЕРБ ГО ПОДКРЕПЯТ 17 %+У от всички избиратели - толкова са гласували за БОКО.ОСТАНАЛИТЕ 83 % НЕ ИСКАТ ГЕРБ

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен52 И КАТО СИ У ЕУРОПАТА, КАКВО УБАВО ВИДЯ СЕЛЯНДУРИНО,,,, САМО ПИШЕШ НА КЛАВИАТУРАТА СИ,,,, АРЕ БЯГАЙ У ТУРЦИЯ И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙ В БЪЛГАРИЯ ***.

48

Анонимен

преди 7 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕВинаги имаш възможност да емигрираш в любимата си руска ***. Няма да липсвал дори и на приятеля си.

47

Анонимен

преди 7 години

Бае подкрепяме евросъюза само не и нередностите покраи него.Боико искам да те питам гледам едни и същи фирми командват парада докога ще са в центъра на събитията мислете за тоя народ щото данъци плащаме а там сме равни ама откъм клиенти коиго вълнува по тоя повод искам кзп да са понаблюдателни не само те а всичли институции не само да ти се пишат на приятели *** мислят за техните

46

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

МЕН ЛИЧНО, НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ МЕ Е ДАЛИ ОДОБРЯВАМ ЕС И ДАЛИ ИСКАМ ДА БЪДА В ЕС.... ЕЙ ТАКА ЗА ЕДИН ПРЕЯТЕЛ ПИТАМ.

45

Скарлет

преди 7 години

"Европа" се е превърнала в една арабска ***, където рядко може да се види бял човек!!!

44

Анонимен

преди 7 години

8% - Добихте ли вече реална представа колко сте платените Путинисти?

43

Пъшляк

преди 7 години

Малко се напънахте за да изкарате повече от полвината.

42

Chudenkov

преди 7 години

Ot koi bulgari - ot Yablanovo i Filaretovo li?Ot Stolipinovo i Fakulteto li?!Ot Vrajdebna i Vrana li?!Ot London li?!Ot Stokholm li?!

41

Българина

преди 7 години

Ами хайде референдум но и за нато първо. Нали така стана ако се сещате, първо нато после ес, сега в същия ред, първо за нато. Между другото вижте членовете на нато, 70 процента са само измекярски държави, еничари като нас които придават човешко лице на терориста сащ