42

Великиот аскер

преди 7 години

А Божо Димитров вече завзема позиции около масата нахлупил е и камуфлажна шапка с Перушинана първо място ще е Веждичакта да чукат наздравици

41

Анонимен

преди 7 години

Ето тъй искат да ги натикат в ЕС и НАТО ама макетата отдаван отсвириха Шоррош а тоя най-добре да си мълчи, че и на него няма да му се размине ще се търси сметка и за ставащото в България. Чакаме българска партия в турския парламент да има.

40

до 49

преди 7 години

На официален турски се гоеори в Турция.който много иска само на турски , моля на югоизток спокойно ще си го плещи. По конституция у нас българския е официален и е нормално с преобладаващо българско население. В Турция има български села , но кой е разрешил да си говорят свободно езика ни ?

39

ПРО РУСКИ ДРИПИ

преди 7 години

Нали Русия ги пази,нали синовете на великата мечка са им братя,айде сега да ги спасят от албанските главорези ,нали Русия не изоставя своите братя хаха,и какво стана като са с Русия,ни *** не изгубиха държавата си ,нима Сорос е виновен или бежанската вълна ? Все още няма страна във ЕС която е изгубила територията си или е на път да престане да съществува със познатото си име.Сега ревнали ЕС да се намеси щооооо???

38

Анонимен

преди 7 години

"Цялостта на Македония и пътят й към ЕС и НАТО са жизнено важни за България." А, сега разбирам.Скарват братята макета с *** албанци, спретва се една гражданска война и изведнъж Америка идва и с мирните бомби ше ги успокои .След руините се започва зарибяваката с велият европейски път .

37

Анонимен

преди 7 години

Защо турците във БГ да не поискат турския като официален език ,дайте ми един факт за да не го направят? И кой е виновен за това ? Кой ги дразни,кой ходи по джамиите и им прави панаири за няколко гласа повече,кой ходи по границата и бие жените им ? КОЙ-Борисов,Пеевски,Гергов ,Доган и патриотите.Всичката тази каша я забърка КОЙ,сега е момента българските турци да поискат автономия

36

Гробокопач

преди 7 години

Но това не ти гарантира Борисов, че като се преизбереш, след изборите няма да има напрежение;))) То дори може да се увеличи драстично и стане много по-голямо, отколкото е било преди изборите и преди отново да се преизбереш;))) Сиреч изборите не са Панацея, при една абсолютна прогнила политическа партийна система и разрушена Държавност.

35

Анонимен

преди 7 години

На фона на задаващата се етническа война в 'Македония' правителството от фашисти в България изглежда все по опасно за българите и дразнещо малцинствата .Ако Бойко продължава да краде със патриотите ще запали етническа война и тук

34

Жалю Жабев

преди 7 години

Е сега ако не бяхме нарезали танковете можеше да идем да ги поуспокоим, ама с тия 2 БТР-а дето са ни останали и до границата не можем да стигнем.

33

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че народът мрази Борисов. Избра си го, около парламента хората си джиткат и пият бира по пейките, патаклама няма. Идилия.

32

Анонимен

преди 7 години

Само стойте та гледайте,скоро и тук мюсюлманите ще поискат 2 официален език!Интересно ми е ако това се случи ....колко българи ще изскочат на протести....Иначе тези призиви са си в духa на мишката Б.Б....Успокояването на обстановката ще означава,че всичко искано от албанците се приема...И Македония просто вече няма да е Македония,но пък ще има "мир" в съседите,а Бочето ще е миротвореца

31

до оня коментар

преди 7 години

Аве как си съчиняваш само!Преди месец имаше предизборна кампания и Борисов въобще не е бил отговорен за това какво правят патриотичният фронт и всеки друг...

30

а ся де

преди 7 години

Успокойте Македония, че и у нас има много за биене! Че те македонците като цяло са си българи-да не внесат македонските нрави и у нас,че....Затова-осъждаме всяка форма на насилие, ала-бала,че иначе- току виж следващия път вече няма само платените провокатори да превръщат протестите в хора, уж да протестират с "родно българско хоро, та да се засрамят политиците"...

29

Анонимен

преди 7 години

Македония съществува само на документи,там вече е Албания,въпрос на време е да се поправи документира този факт.Тази територия ще бъде разцепена в най добрия случай ако ли не Албанците я взимат цялата защото моментът назря а Русия няма опция освен да спаси малка част за себе си.

28

ГЕРБ forever

преди 7 години

Спокойният и уравновесен тон на нашият пръв държавен и партиен ръководител ще внесе значително успокоение в развихрилите се политически страсти на съседната намира страна.Съвсем заслужено ще бъде предложен и в скоро време ще получи Нобеловата ​награда за мир!

27

Анонимен

преди 7 години

Тиквуна се притесни, че и у нас може народа да реши да му разцепи веждата.

26

Анонимен

преди 7 години

Какво двуличие на Борисов,само до преди месец неговия коалиционен партньор В В Симеонов ходеше по границата с Турция и удряше жени като със това създаде опасност от етнически конфликт ама тогава Борисов мълча а сега се е притеснил радетелят за демокрация и човешки права.Македонците запалеха мотора на етническата непоносимост а Бойко е притеснен да не пламне пожар и в БГ за който той и патриотите ще носят вина заради заигравките с етническата карта на БГ

25

факт

преди 7 години

Албанците бавно превземат Македония и на Македонците им кипна вече ....

24

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ЛИ РЕДНО САТО ОБЕКТИВЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН САЙТ ДА НАПИШЕТЕ ,ДА РАЗКРИЕТЕ НЕЩО ЗА НОВОТО БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ПРОИЗВЕДЕНО ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ И ТАЗИ ГОДИНА , НАМЕРЕНО В СКЛАДОВЕТЕ НА ИДИЛ . СЪС САМОЛЕТИ ЛИ Е ДОСТАВЕНО ? КОЙ ТЪРГУВА С ИДИЛ ? НЕЩО ЗА ДАТСКИЯТ КОРАБ АКОСТИРАЛ В ДЖЕДДА НА 4 АПРИЛ НАТОВАРЕН С БЪЛГАРСКО ОРЪЖИ ЕЗА 1ОО МИЛИОНА ДОЛАРА . РАЗЧИТАМ ЧЕ КАТО РАДЕТЕЛИ ЗА ,,СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ДЕМОКРАЦИЯ,, ЩЕ НАПРАВИТЕ ПОДРОБНИ РАЗКРИТИЯ . ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ .

23

Анонимен

преди 7 години

Такъв миротворец, като Борисов, спокойно може да отиде да успокоява и Ким чен Ун. И без това си приличат, по слагачеството на медиите си.