7

Анонимен

преди 7 години

Лъжлива пропаганда на ваксините. Ваксините също разболяват. Точно над мен живееше семейство, чието дете беше болно от детски паралич като резултат от ваксинация против детски паралич. Има и други случаи на разболяване от ваксини.

6

д-р Стоилов

преди 7 години

Надя Н,наред ли си?Комунисти не са създавали проблем с ваксини.До1990.с Български ваксини и ваксинации-редовни.Сега търгове,обжалвания..Всяка фирма иска да продава ваксини на по-висока цена.БСП въведоха 6 валентната Хексацима-6 болести в 1 спринц. Вносители не се явяваха на търг ,оправдаваха се ,че ... ,върнахме се на 5.таксим.Аз съм Комун ист по убеждения,но не гласувам за БСП и защитавам мин.Москов.Тр-та ваксина е произведена в Турция под Бранда Пастьор,да ти обяснявам ли още ?Прегледай се.

5

Анонимен

преди 7 години

Според официалната статистика, по време на епидемията от морбили у нас, през 2009-2010 г. от всички болни, едва 10% са неваксинирани. Останалите 90% болни са били ВАКСИНИРАНИ и въпреки това, ваксината не ги е предпазила. От ваксинираните болни половината са ваксинирани с една, а половината - с две дози. Очевидно конкретната ваксина е НЕЕФЕКТИВНА и НЕ действа!

4

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че човек на когото е поставена задължителна ваксина, няма веднага да колабира (макар че имаше случай с дете-с фатален изход ), но в дългосрочен план......Смятам че вредата от тези ваксини, получени в химическите лаборатории е в пъти повече от недоказаните ползи. На мен ми е поставена 1 имунизация като бебе и после в училище, но и тежък грип съм преживяла, и шарка многократно, и какво ли не! Но усетих че нервната ми система стана много уязвима още в ранна възраст и сега си мисля че може да е последствие от имунизацията. Ама кой лекар ще ти каже истината, те всички служат на мафията

3

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли е срам да пускате такива манипулативни заглавия? Кой ви излъга, че ваксините "действат"? А, попитахте ли родителите на увредени от ваксини деца как "действат" ваксините при техните деца?

2

Надя Николова

преди 7 години

Комунистите добре се бяха потрудили да се случи криза с ваксините и дълго време бълваха огън и жупел,че Пепи Москов се справи с нея.Какво да очакваш от бивши ченгета освен,че ще всяват излишна паника сред родителите и ще подхранват страховете им,че видите ли ваксините ще убият децата им.

1

Алекс

преди 7 години

Извинете, нас**хте се с тезиплатени поръчки. Искам да видя разказана поне една история на дете, пострадало от ваксина. Защото такива имаме стотици, но те не стигат до медиите, където фармацевтичните компании са рекламодатели. Нали сте журналисти? Къде са ви всички истории и гледни точки? Защо не дискутирате родния календар, в който задължителните ваксини с в пъти повече от всички в Европа? И почти само ние нямаме държавен фонд за обезщетение на пострадали от ваксини?