14

Анонимен

преди 7 години

На българинът му е писнало не толкова от изселници, колкото от нахалници. А комшиите на югоизток са на челни позиции в тази класация.

13

Анонимен

преди 7 години

Козият рог е опасен за България.

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

Според наличието на елементи от типа Симеонов -Каракачанов във властта носи много повече опасност за националната сигурност и най вече за финансите на страната ,което скоро ще се усети.Ограничаването на граждански права няма как да донесе позитиви.

11

българина

преди 7 години

Това не е новина, а закон който трябва да бъде приет, тюрбаните в анадола

10

до BURSA

преди 7 години

А Вашите деца (и внуци, ако имате такива) в Бурса знаят ли Български език, щом България е Ваша РОДИНА ?

9

Стар Бургазлия

преди 7 години

Децата на много български турци, изселели се в Турция, не знаят да говорят на български език, дори само по тази причина не трябва да определят политическото развитие на България.Твърдо съм за отнемане на правото да гласуват и определят бъднините на България на всички които не са живеели в България поне последните 6 месеца преди изборите.Пълна забрана на финансирането на религиозни организации, домове и училища от чужбина ! Важи и за всички НПО !

8

BURSA

преди 7 години

Няма да позволим нов възродителен процес и ново етническо прочистване в България...майка България е и наша РОДИНА и ние си я обичаме....но фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ......СРАМ и ПОЗОР е в новия век България да се управлява от фашисти които денонощно насаждат етническа злоба и омраза в обществото

7

BURSA

преди 7 години

Българина от векове е комплексирано и злобно стадо,за всеки си проблем обвиняват ту турци,ту роми,ту бежанци....егати краставици стадо...колкото и да забраните българите са на изчезване а и не е фатално

6

смЕх

преди 7 години

Проблема не е само и толкова с тях, а с местните първосигнални табори които са се нароили и при знак от бароните си в които е кеша тръгват и вече решават и ще решават крайните резултати от всякакви избори. На практика всички умишлено сме поставени в патово положение и докато не се въведе образователен и имотен ценз съдбата на всички ни за съжаление ще се решава от местните аборигени.

5

Сотир

преди 7 години

Българина му се сервира тя тревожност от медиите,за разфокусиране от факта ,че България умира и се изселва масово.Новия обръч от фирми им сервира филми.На предните избори 60 хилаяди гласа сега 50 хиляди .това са максимум два депутата от партията на ДС -Бългрия-ДПС....Кво се плашим толкова не знам....

4

Анонимен

преди 7 години

Не 60% а 90% не искат шалварковците да идват и гласуват тук!!! Не живеят тук, неграмотни и незнаещи, турчеещи се до невероятна степен. Като нямат нищо българско, защо ще идват тук. Радев в прав, само живеещите тук и грамотните, минимум средно образование.

3

Анонимен

преди 7 години

Не е решение защото има 10 милиона турци в ЕС с ЕС паспорти и те гласуват и имат повече гласове в ЕС от българите. Решението е излизане на България от ЕС и НАТО и няма да зависи от чужденци.

2

MARSH OT TUKA

преди 7 години

SAMO TE NI TRYABVAT DANI TORMOZYAT.KAKVA RABOTA IMAT TUKA MARSH OT TUKA.

1

Джурналист

преди 7 години

Турция уволни 10 000 души от полицейските и службите за сигурност през последните 2 дни. Ердоган е параноичен колкото Сталин - само му липсва Берия и НКВД.