8

Анонимен

преди 7 години

до 7 Да , Путин ти е виновен за цената на газа а не приятелчето на Тиквата- шефа на Нефтохим Вальо Златев? Оллигофрен геррберастки!

7

НАШАТА РЕЛИГИЯ

преди 7 години

ЕДИН Е ГАЗПРОМ И ПУТИН Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК! ПАТРИАРСИТЕ МУ СА КИМ, АСАД И КОРНЕЛИЯ НИНОВА!ДА СВЕТИ СВЕЩЕННИЯТ ГАЗ!АМИН!

6

до 5

преди 7 години

Изпълзя от храстите една дригирана *** и започна да се изхожда.

5

Анонимен

преди 7 години

Каква независимост бе? И тия бяха под руско робство като нас. Ние що-годе се поизмъкнахме, но тия си патят сега здраво!

4

до 3 АТАКИСТ

преди 7 години

Колега, не ги викай. Те в момента са на нарко- гей купон. Ще дойдат тук в дрогирано и "разширено" състояние и ще започнат да се изхождат.

3

АТАКИСТ

преди 7 години

Педеругги хамерикански....искам ви бързо тук! Къде са ракетите Томахоук срещу Сирия днес? На вас говоря - Герберастки сорросоидни ***- Василев, Странджата, Старбъкс, Шоп, Говедарин...US Army, БГ, Одисей... *** нассрани!

2

Анонимен

преди 7 години

Башар Асад е светски човек, завършил офталмология в Лондон. Владее свободно английски език, както се вижда в интервютата му.Това, което САЩ, Великобритания, СА и Катар предлагат е коренно различно - уахабистко-салафитски джихадизъм, помпозно прикрит зад захаросаната медийна опаковка на "демократичната революция" с нейните "борци за свобода"

1

АТАКИСТ

преди 7 години

Докторе, мачкай до откат платения *** на хамериканеца!Върни си светска Сирия!Владимир никога няма да те изостави!Къде са тохоуките на Фашиста? Няма ги! Що?Щото Владимир е зад Доктора, *** хамерикански!Нали се готвехте да сривате Сирия преди 2 седмици?Що си седнахте на заддницците, *** хамерикански?