182

Анонимен

преди 7 години

Още от 2015 година, бившият министър на екологията Ивелина Василева и бившият министъ, Петър Москов, са знаели за проблемите с водата в Хасково и нищо не са предприели. През февруари 2015 г. е констатирано първото замърсяване на водата с уран в Хасково. Следващото контролно замерване е проведено през април 2016 година. И след него няма никаква реакция от Василева и Москов.Тоест в продължение на над 2 години десетки хиляди в това число деца и възрастни (най-уязвимите) са тровени с радиоактивн

181

Анонимен

преди 7 години

Жална ни майка, БАНДИТА отново ще яха Българския народ,ще БОГАТЕЕ и ЛЪЖЕ, ще полегне веднага на Ердоган, ще разреши на турски фирми да пазаруват бизнеси у нас, ще доразбие здравеопазването, за образованието да не говорим, отдавна с Кунева го развалиха, ще тегли заеми , за да КРАДЕ, енергетиката ще даде на Валерко Бедния който ще и види сметката от неразбиране и крадене, простотията на неграмотните му министри и неговата ще довършат БГ.

180

Анонимен

преди 7 години

нищо няма да ви стане най много да хванете рак ,скъпи поданици,,така казваха и *** за чернобил:яжте зелено много е полезно

179

ФАШИСТ

преди 7 години

другари комунисти , тайната за провала от ЧЕРНОБИЛ ви е "кос" за болшивишката ви диверсия , никой не ви вярва другари комунисти, имате право да се наврете в рудниците на уранодобива , няма да умрете и да светите с петолъчката на хремъл - БЪЛГАРИ , не вярвайте на спекулантите кумонисти!

178

байхейс

преди 7 години

Уранът в България идва от повечето от 10 000 Американски боеприпаса с обеднен уран, изстреляни по Сърбия

177

САШКО +

преди 7 години

Напълнете една водоноска с вода от Хасково и я закарайте пред парламента .Да пият, щом не е проблем вода с уран .Голяма работа станала.....

176

Хитър Петър

преди 7 години

До номер 200С магистрали не се решава основният проблем в България, а именно бедността.

175

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, Бойко ще реши проблема като построи още една магистрала.

174

Магнолията Вехне

преди 7 години

Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова с уранова урина . Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.

173

Преди и сега

преди 7 години

По-рано комуноидите казаха , че магистралите се строят с пепел, сега изкараха уран от чешмите, след като световната здравна организация намали допустимата норма от 0.6 на 0.3 мг/л . В Хасково е 0.3 от 50 години насам.

172

Един българин

преди 7 години

Наш Бойко Борисов големи небивалици говори.Обаче се утешавам с това че не може да бие Доналд Тръмп по идиотизъм.По повод навършването на 100 дни от президентството на Тръмп, показаха по CNN какво е обещал: "Толкова много ще постигнем, че ще се уморите и ще кажете - "Моля ви се, господин президент! Уморихме се да постигаме, спрете! Не искаме да постигаме повече, достатъчно ни е това!!!"Голям ***! Велик просто!

171

Анонимен

преди 7 години

Страшно елементарен човек. Напълно неподходящ за премиер. Не каза нищо съществено не каза и дрънка само глупости. Поведението му беше обидно и излагащо.

170

Анонимен

преди 7 години

Глей'ся !Магистрали има ли ?Има !!Ко '*** зани'маате с уран ! ?Ааааа...забравих !И ограда -има !Двойна !))))И пенсиите започват от 300лв !)))))

169

Анонимен

преди 7 години

До Aнонимен 188Преди месец имаше избори .... що тогава не ги прати където им е мястото... аман от ***!

168

АНОНИМЕН

преди 7 години

Вземайте с Лилето по един копач и почвайте, белким ви спаднат килограмите...

167

бай Петко

преди 7 години

А бе, "многознайко", колко земетресения станаха и сигурно пак БКП е виновна. Ами ти колко хилядарки плати членски внос на БКП бе, значи и ти имаш вина, а сега се бабаниш, че и за хидролог се направи !!! От мандат на мандат ставаш по-смешен, анадънму ???

166

Кирил Софийски

преди 7 години

Какво ли си мисли ,че ще излезе от новите кладенци този правач ?!?!

165

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

164

Иванов

преди 7 години

Ама и демографската криза е сериозен проблем!!! След новите кладенци сигурно ще ни направят и нови деца?

163

Анонимен

преди 7 години

ako znaete kakvi xora otgovarqt za vodata,nikoga nqma da piete