23

Анонимен

преди 7 години

Напират ли бизнесмЯните, напират ли?...

22

до 30

преди 7 години

Абе Селеногин,какъв диалект?!?То от вашия шопски диалект по про ссташки има ли бе??Егати самочувствието на разни шопски нещастници!Диалект?!?Ти изобщо знаеш ли къде се говори чист български бе Селеногин такъв!Вие сте последната дупка на кавала,макета нещастни.Ама що като не си събрахме териториите и това,село сОфия остана на 20мин от границата,не си върнахме историческата столица Търновград,ми оставихме някви селинджъри да придобият самочувствие на столичани!Че и за диалекти ще притендират!Ай с

21

до 12

преди 7 години

всъщност не си прав , в софия вече почти не останахме истински софиянци , на мен не ми пречи никой всеки е добре дошъл, обаче не си прав ,, повечето дето се пишат софиянци са от други малки населени места

20

Анонимен

преди 7 години

Грозните хотели във възрожденски вид в Пампорово и Банско и в Копривщица ли ще ги гледаме.

19

Анонимен

преди 7 години

Копривщица е официален архитектурен резерват. Недоумявам защо се представя идеята новите строежи да са във възрожденски стил, като някакъв невероятен компромис.

18

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте в най-скоро време да видите в Копривщица 5-6 етажни кооперации във възрожденски стил.

17

Анонимен

преди 7 години

в ся като почне едно сране на сгради

16

COP-PASTE

преди 7 години

Копирам и поставям всякакви статии на Цена 10 ст. на Статия

15

Анонимен

преди 7 години

По цял свят този тип къщи се наричат и са известни като османска къща, само тука-възрожденски стил. По-информираният човек ще си помисли че възраждането са го донесли османците.

14

Анонимен

преди 7 години

По-миналта седмица бях Копривщица, за две нощувки. Забележителностите , къщи-музеи и паметници се обикалят за два часа и това е. Пътищата към градчето и от север, и от юг са в дупки. Просто там се е скука и няма да се върна втори път. Огромен брой стари къщи са занемарени и украсени с некролози. Другите са къщи за гости, механи, хотели и пр. Вечер, освен да се напиеш в кръчма( цените не са ниски), нямаш какво друго да избереш. Природата наоколо не впечатлява сечени гори. Умряла работа, не ходете

13

Анонимен

преди 7 години

Гледах по ТВ исканията, няма общо с всичко което се пиши, искането им е да се строи по-скоро в новата част и че бизнес с кебапчета на открито вече е минало. Те ги изкараха, че искат да строят незнам си какво. Истината е, че не само в Копривщица, но и в Тревна, Вършец иначе прекрасни места, но нивото е много ниско, магазинчета с китайски *** и смрад на нискокачествена стока визирам Вършец. Заведения със съмнителна хигиена и това е и на морето. Е така туризъм и бизнес не се прави.

12

Хасфалт

преди 7 години

След 100 години в училище: - Е в тоа небустъргач, хъъъъъ, се е укривал Васко Левскито! - учителката- Къф тоа уа? - ученолюбиво българче

11

Анонимен

преди 7 години

Как бе, без бетон не е хубаво! Цимент и арматура му е, вижте слънчака как цъфна та върза

10

Гюнтер

преди 7 години

Хахааа..имаше ли избори?Имаше!Минаха ли?Минаха!Резултатите ясни ли са?Ясни!Айде Бог да ви прости ПРОСТИ чукун дуури!!!!!

9

,

преди 7 години

Да се готвят с 100 метров възрожденски небостъргач

8

Бай Гого

преди 7 години

Ще се строи ,а строителните и битови отпадъци в река Тополница . Отводнението на хотелите в същата река .Зелените площи ще изчезнат под паркираните върху тях автомобили. БГ идилия .

7

д

преди 7 години

В България вече демокрацията е мутрокрация -диктатура на мафията.

6

д

преди 7 години

Никой не е гласувал за Бойко ..Всичко беше фалшифицирано плюс подмяната на ОП .

5

az

преди 7 години

браво, още тази есен ще изникне един възрожденски лифт с една възрожденска писта до него и цял квартал възрожденски хотели !

4

Анонимен

преди 7 години

И обезателно с възрожденски бетон!