23

Манолски

преди 7 години

Любимото ми стихотворение на Ботев - Патриот валидно 140 години по-късноПатриот е - душа дава,за наука, за свобода;но не свойта душа, братяа душата на народа !!!

22

Анонимен

преди 7 години

Радев казал ли е на гимназистите "На добър път" към Терминал 2 ?

21

ФХ

преди 7 години

Клишета.

20

тя

преди 7 години

Каквито и усилия да правят преподавателите , ако я няма отговорността на родители и ученици няма да има резултати!

19

18

преди 7 години

А бе вярно ли е това, което се говори между хората, че Румен Радев е бил разследван от Военната прокуратура през 1996-та за сексуален тормоз над новобранци, но после случаят е бил потулен?Някой чувал ли е повече по случая?

18

до 16

преди 7 години

Те не могат и да пишат,защото са функционално неграмотни .Ти забравяш за това .Дара на демокрацията е такъв.Г.Димитров даде образование и грамотност и на последния овчар. Днес даже децата на олигарсите се излагат из колежите в Швейцария и ги пъдят за лош успех.

17

Анонимен

преди 7 години

ДАСКАЛ ГЕНЧО, ТО ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ГЕРБ. ОСОБЕНО ПЪК АКО СЕ ОБРАЗОВАТ РОМИТЕ.

16

Анонимен

преди 7 години

Поредния *** избран за президент!Тази институция е напълно излишна за България!

15

Анонимен

преди 7 години

добре е в сайта да пишат сериозни хора, а не разни пъпчиви недораслеци.

14

Анонимен

преди 7 години

То всичко хубаво,ама вие мислите ли,откъде ще намирате кадри за образоване,щото вече са останали на естествено процъфтяване, само две големи академии и няколко техни филиали - Факултето и Столипиново!

13

Анонимен

преди 7 години

ОБРАН БОСТАН...ОСТАНАХА САМО ТИКВИ

12

Анонимен

преди 7 години

Хасково е турски град, а президента е турчин.

11

Анонимен

преди 7 години

За 1 Май Радев да посети и деЦката градинка..., и да разкаже как е рискувал живота си за НАТО докато е гледал руското знаме над Крим !

10

Анонимен

преди 7 години

Какви инвестиций ,какви пет лева.България е един одавда обран бостан.

9

факт

преди 7 години

Държавата се затрива и всички станали големи патриоти ..Бивши ченгета ,мекерета и обикновени мутри от сутрин и вечер ни казват по тв как обичат България и как се гордеят с нея.Реалността ,поколението е затрито и обикаля с телефоните си ЕС .Няма го Георги Димитров да ви организира Народен съд. Нали му взривихте и мавзолея.

8

Анонимен

преди 7 години

Точно така! Образованието е път за "навън" иначе ще си останат тук децата и ще гласуват за подобни п.р.о.ф.а.н.и!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Робинзон Крузо: Сега разбрахме, че Петкан бил учил в Гимназията та Радев !

6

Анализ

преди 7 години

Забелязваме, че президентът е осъзнал как през последните месеци правеше поредица от грешки и гаф след гаф. Единствено такова осъзнаване може да обясни отчетливото му и рязко връщане към популизма и празните общи приказки, които му донесоха изборната победа.За негово съжаление, но за съжаление и на цяла България, последствията от грешките му остават и това дестабилизира страна и региона. Хората същи забелязват това и така президентът изпада във все по-дълбоко безсилие.

5

Ето ви кадри!

преди 7 години

Пратете търтеите от БАН да преподават в университетите (част от тях и без това си запълват времето с такава дейност). Останалите ги натирете по училищата - нали вече и учители не достигат.Защо не са отишли по училища и ВУЗ-ове, където заплатите са по-добри от тези в БАН?Защото за онези от тях, които са се уредили да преподават във висши училища, заплатата от БАН е допълнителен бонус, за който не се налага да работят. Останалите за мързел си взимат заплатки, по-големи от помощите за безработни!

4

zxcz

преди 7 години

Е как бе нали вчера казваше че ще даваме пари за отбрана(оръжия) за да достигнем 2% от бвп както заръча тръмп. Последно за какво? Или и ти ще си сменяш мнението всеки ден?