42

До 51

преди 7 години

Ако имаш предвид разделението на някакъв проблем на части по сфери на дейност, били те чисто технически и други, донякъде мога да се съглася. Защото ако нямаше констатирано замърсяване, нямаше и да има проблем. Както и необходимост от това той да бъде прикриван и замитан.От друга страна, какво би било възможното решение при пълна публичност на извършвания контрол и мониторинг, ако няма читав водоизточник в района. Каране на вода от другаде с години? Изселване? Живот на собствена отговорност?

41

ЗАЩО ,БЕ ДРУГАРИИИИИ

преди 7 години

КЪВ ПРОБЛЕМ Е ТОВА ----УРАНА ----БЕШЕ ЗА НАШИТЕ ..СЪВЕТСКИ ДРУГАРИ ,БЕ ....ЗА ТЕХНИТЕ "ОСВОБОДИТЕЛНИ БОМБИ"...!ТЕ И ВАС ЩЕ "ОСВОБОДЯТ" С ТЯХ , ЩОМ СЕ НАЛОЖИ.... !САМО ПОИСКАЙТЕ ...И ЩИ СИ ГИ ПОЛУЧИТЕ, ДИРЕКТНО ОТГОРЕ-....!!!/..като в браткса Сирия ,бе.../

40

Анонимен

преди 7 години

Проблема не е в замърсяването на водата. Винаги са възможни инциденти и отклонения. Проблема е че няма ефикасен контрол, въпреки службите на РИОС или подобни. Още по голям проблем е че по политически причини истината се замита под килима и се търсят виновници, там където не са.

39

Ошу

преди 7 години

Ще пият по една УРАНЖАДА и толкоз.

38

Анонимен

преди 7 години

БИРАТА АСТИКА ЛИ БЕШЕ?

37

Анонимен

преди 7 години

Бития си е бит ----- продължението го знаете.

36

Анонимен

преди 7 години

А аз се чуда защо хората в Хсково нощно време светат като светулки.

35

Анонимен

преди 7 години

резултатът ?цепиш мрака

34

Анонимен

преди 7 години

резултатът ? светиш в тъмното - направо фосфорисцираш

33

Dinosaurus

преди 7 години

На Йончева сега ББ ще и е крив вечно и за всичко, защото припомни за звездната и журналистическа кариера докато беше л*бовница на СС. Аман от "***" в НС, в Европарламента (Бареков) а също и от чалгапарламата (Слави Т). НС не е медия, че Й. да си прави ПР; щото тя само това може срещу солидно заплащане и политически чадър.

32

Анонимен

преди 7 години

95% хасковска вода, 5% алкохол, ечемичен малц, хмел.

31

Анонимен

преди 7 години

Водата за бирата ще бъде ли обсъждана в парламента? Мълчат за продуктите, които съдържат вода от района.

30

Анонимен

преди 7 години

да да УРАНА НЕ Е ОПАСЕН ! ЗАТОВА МИ ОПАДА КОСАТА!

29

марин

преди 7 години

България е осеяна с уранови мини , неправилно екплоатирани по водна технология , в урановите слоеве са вкарвани различни химикали и после набързо запечатани , та другарката Йончева може да направи едно "журналистическо" проучване на онези събития , но по-лесно е да кара според опорните точки !

28

До ЗЦ

преди 7 години

ЗЦ то 30 години не са БКП на власт. Осем години хубави и красиви демократи на ГЕРБ.Що нищо не направиха вашите красиви демократи, а?На вас Путин, Кремъл, Ленин, Сталин, Нинова, Радев, Йотова, Станишев, Орешарски са ви виновни.Все някой ви е виновен на вас. Писна вече, или решавайте проблемите, или ако сте некадърни се махайте от управлението.Истината е, че за 8 години управление ГЕРБ не реши нито един сериозен проблем.Държавата се руши, пред очите ни се руши.

27

Браво заглавието!

преди 7 години

само да стане :парламата! Почти си улучил!

26

зц

преди 7 години

Йончева е тъпоъгълна, куха лейка и не става за нищо откъдето и да я погледнеш! Един сурогат и малко копие на отка-чалката ***!! А за всичката мизерия в България са виновни червените стерви от БСП/БКП, заради дивотиите натворени от тях преди 1989-та и след това!!

25

прости хора

преди 7 години

Плюс ВЕЛИНГРАД! Колкото сондажа, толкова замърсявания - още към шестдесетина за България.Рангеле, образовай се малко бе, байчо!

24

Анонимен

преди 7 години

парлатаС. ?????????????????????? пияни ли сте ва?

23

Анонимен

преди 7 години

попитайте някой койти работи там къде си изхвърлят отпадъците работниците?знаете ли 4е нивите са на по малко от 20 метра от кладенците за вода? знаете ли с какви препарати се пръскат и пропиват във кладенците