31

Анонимен

преди 7 години

До хх83-85 година... и ти ще ми говориш за нови МиГ 17/19 та дори и 21???Когато са били пратени в БА ти още не си бил роден.

30

Анонимен

преди 7 години

До dgbИскам да видя какви Абръмси ще ни пратят американските ти приятели.Сигурно последна модификация ще са, директно от Ирак. ;-)

29

ognyanz

преди 7 години

До "dgb": Добре, вярваме, че ти си "разбирач" и че танковете Т-72 са вече остарял модел. И какво следва според теб от това?

28

dgb

преди 7 години

Като бивш танкист искам да заявя на големите русофилски разбирачи, че наистина Т-72 е остаряла отвсякъде техника!!! Основно в БЪлгария модификацията беше Т-72А, а след 1985 година на въоръжение пристига пратка Т-72 М и бройки от Т-72Б но с двигател 720 к.с. вместо мощния с 840 к.с.! Така че, откъдето и да погледнете тази техника е тотално остаряла и не става за нищо, още повече бойните характеристики на този тип танкове в Бг са много по-слаби от тези правени за СССР, Украйна и Беларус.

27

Иванчо

преди 7 години

до 24.На мен пък баща ми беше военен пилот на най-добрия самолет миг-29. Не е бил запасен г***к като теб. Първо л-29 е чешки. Второ, нашите кашишки генерали взимаха техника втора употреба, защото е най-евтина(да безплатно сирене няма). И трето миг-29 го имаме именно заради руснаците, кашика пак искаше да вземе миг23 втора ръка, но на руснаците не им се хареса южния фланг да се пази от остаряла техника.

26

до 22

преди 7 години

Н И К О Г А не сме имали 250 самолета наведнъж!

25

Батко

преди 7 години

до 21Пич, или си от платените *** или си типичния българин със селско мислене, който си няма идея какво и за колко са продавали руснаците на нас. Тогава СССР ни "продаваше петрол" на цената на водата, а военните се майтапеха, че срещу няколко щайги домати и чушки получаваме боен самолет. През 45-та СССР ни издържаше сега Европейския съюз. Винаги сме свикнали някой да ни гледа, за това и има такива **** като теб.

24

хх

преди 7 години

През 1983-85 г. бях войник в ШЗО и после служих в летищата Чешнегирово и Безмер.Тогава имахме наистина около 200 самолета, МИГ17,19,21 и 23 и малко учебни Л29(чешки).Съществуваше обаче един сериозен проблем-руснаците ни продаваха само дърти бараки,с отдавна изтекъл ресурс,криво ляво ремонтирани идваха в България.И тогава почваха едни безкрайни ремонти,поне като не са конкурентини на натовските,да са що годе безопасни за пилотите.Стари *** за много пари,същите бяха и танковете и ракетите.

23

Анонимен

преди 7 години

До KromИ защо си мислиш че само Сърби, Румънци и т.н произвежедат а ние не? 6000 броя РПГ дето уж Кадафито купи а се оказаха при Хамаз от къде мислиш че са? После се чудиш защо евреите ни .... А въпросното "руско оръжие" за "умерените ислямисти" в Сирия от къде мислиш че е?

22

Анонимен

преди 7 години

нарязахме ракети,а самолетите?250бяха!!

21

Анонимен

преди 7 години

Казвах му едно време на Тодор Живков, няма нужда да се подвеждаш по акъла на тъпитe руснаци и да им купуваш скъпо и прескъпо трошляците, ама той не та не. Ние казва трябва да се защитим от американския агресор с най-хубавото оръжие съвецкото. Сега кацнахте ли на моя, 45 години глад и лишения за да се разплащаме с кръвосмукателя СССР и накрая всичко отива на бoклyка, а за нас си остава голямата руска прeeбавка.

20

Krom

преди 7 години

С тези пари поне нещо да бяхте модернизирали. Сърбите произвеждат артилерийски системи и бронетранспортьори, румънците - РСЗО, гърците - танкове, турците - да не говорим. Ние - избори. Като абсолютни ид.иоти каквито сме всъщност, седим на бурето с барут - Балканите и чакаме просто да си ни вземат. Който ни пожелае. И цялото това гологъ.зене се ръководи от политици и висши "военни" под незаинтересования поглед на нацията. За малко сребърници и лъскави колици. Заслужаваме си което ще ни стигне.

19

Анонимен

преди 7 години

Украинската армия има нужда от желязо, продавайте смело.

18

Анонимен

преди 7 години

"Разбирачи" и "националисти" (русофили) отново пълнят коментарите.Т-72 има много разновидности, включително старите Т-72А модели, които не стават за нищо, освен мишени. Не се продават Т72БМ2, а старите.

17

Анонимен

преди 7 години

Либерастите побеждават по всички фронтове защото купуват душите на политическите субекти!

16

Анонимен

преди 7 години

До Бай Хойс Т72 ли ще чистиш сняг бе каскет? Имаш ли представа колко гори?

15

user

преди 7 години

Който не храни своята армия, храни чужда.С голяма скорост идва и това време.

14

:) :)

преди 7 години

хах и как така танк Т 72 е грохнала техника и като е недофинансирана войската, защо парите друг ги прибира, и не си мислете че някой полковник си продава техниката на паркинга пред казармата. Това го правят костюмаритв дето са на пъпа на София, уж гражданското управление....

13

Анонимен

преди 7 години

Трябва ми един танк няколко снаряда да ида пред парламента когато са събрани и да им реша проблемите.

12

Питам

преди 7 години

До Генади 10 Прав си. Но кои са купувачите и защо им са тези грохнали железа?Да не подготвят революция?