30

Анонимен

преди 7 години

36! Другарю гербераст ,децата не са виновни.Все още.Пак не си разбрал ,но вие герберастите сте от друга планета...

29

Анонимен

преди 7 години

До до Фъкта А,, камарадос,, забравиха да върнат 2 милиарда от НОИ .

28

тир

преди 7 години

Тая забременя на околовръстното...

27

хи-хи-хи

преди 7 години

Сливенската мултачка си беше бая дебела и преди.Поне от 20 години дирника и върви 10 минути след нея.А в котленския балкан обичат големите тезгяхи.Разбирам го кмета на Котел.Друго си е да нацепиш министър.Престижно е някак си.С повече върла ракия , за да преодолееш страха от отблъскващото герберско чудовище.

26

Анонимен

преди 7 години

Чрез "Бунга - Бунга", да преборим демографският проблем !

25

до Фъкта

преди 7 години

На вас всичко ви криво, - тия били зараза, ония епидемия. а Вие камарадос(другаре). Забравяте да си плащате като влезете в скъпи парфюмерийни магазини.

24

Анонимен

преди 7 години

Дано не я сложат пак за министър на зем. тази Танева.Не разбира от нищо поредното подставено лице което обслужва интересите на големите в бранша.Да се оттегля и да си гледа децата.

23

Офф ,да се омитат

преди 7 години

Ужась.Тези се размножават като ***.Още хрантутници , още нагли и безпросветни на държавната хранилка.Нямат край мъките ни.Гербарската простотия вече ни дави.

22

ФАКТ

преди 7 години

Заразата ГЕРБ се разпространява ...Само ромите и простотията се увеличават в тая държава. ГЕРБ не са роми ...

21

Анонимен

преди 7 години

Не знам кое е по-малкото зло, децата на ромите или децата на политиците?

20

НИНА

преди 7 години

До Анонимен АБЕ ТИ НЕЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ? В КАКВА ДЪРЖАВА СЕ НАМИРАШ? ВСИЧКО МОЖЕ И КУПЕНИ ДИПЛОМИ И МУТРИ В ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКО Е НАЛИЦЕ! БРЕМЕННИ ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА Я ВИЖ ТИ В КОЯ РАБОТА ЩЕ ТЕ НАЗНАЧАТ В ОСМИ МЕСЕЦ НА РАБОТА? В НИКОЯ ОСВЕН В ПАРЛАМЕНТА МАЙЧИНСТВО ТАМ НЕ Е НИКАК ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ!А ТАЯ ДЕСИСЛАВА Е ТОЛКОВА НЕПРИЯТНА И ЗЛА ЧЕ ПОДОБЕН ЧОВЕК НЕ ПОЗНАВАМ.....НО КАКВО ОТ ТОВА КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ЩОМ ТРАЕМ И ПАК ВКАРАХМЕ ГЕРБАДЖИИТЕ СЕГА ХАК ДА НИ Е!

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И всички новородени герберчета приличат на тиквички в главите !

18

Анонимен

преди 7 години

то си е публична тайна че тази министърка има овощни градини и има интерес сектора да се развива. И реално наистина направи много за сектора - спря много от незаконните субсидии които бившите ДПС министри раздаваха на техните си хора (примерно орехите получаваха субсидия за плодове!?!) и пренасочи парите към останалите под-сектори на земеделието

17

Калоян

преди 7 години

Докато вие, драги съотечественици, небрежно си цъкате тука в нета, крад.ливите и гн.усни герберасти се размножават като зараза!

16

Анонимен

преди 7 години

Лошо! В такива случаи родителите стават компромисни като Волен и се стремят да са на власт докато уредят децата, внучетата, правнучетата и техните наследници!

15

шматка

преди 7 години

Ей тоя Боко всичко ще направи за да има мнозинствоОще 2-3 като родят и ще изгони Патриотите

14

ДДТ

преди 7 години

Абсолютен антигерберист съм, но това е единствената жена- министър,която досега се открояваше с професионализъм и разбиране на най-важния за България отрасъл. Дано да продължи точно тя. А за всички,които врещят питам: Нали искахте личен пример от депутатите? Ето ви най- добрия - ще родят българчета! Опитайте и вие!

13

Анонимен

преди 7 години

Танева ходи точно тогава в Иран и уговаряха бартер на магарета и такъми! Някакви похотливи рунтави ирански министри се въртяха около нея! Има снимки тук. Факти!

12

The big щепсел

преди 7 години

Много разхлопани герберките! На т`ва на снимката са му усукали дупката.

11

Анонимен

преди 7 години

*** майки за разплод. Нерезът е един!