37

Niki

преди 7 години

Дори румънците разбраха, че у нас не става за море. Преди идваха масово, но и на тях им се отвориха очите, че с малко повече път могат да отидат до Гърция или Турция. Е вярно, заради пътя почивката трябва да е поне за седмица, затова за празниците обикновено идват у нас, но за морето лятото вече не сме им сред желанията.

36

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Как искате качество, като се залага на количеството ?!Пари се перат, милиони пари се перат на Морето.Така честните частници си купуват яхти и луксозни неща.

35

Анонимен

преди 7 години

Крадливи, лъжливи и мързеливи са хората у нас, затова сме на последно място в ЕС.Кражбата и лъжата са превърнати в еталон, норма на поведение.А иначе искаме да живеем добре, нали ?Няма да стане с нашия манталитет.

34

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да раздуват статистиките нашите министри и мутрохотелиери, като теглиш чертата, изводът е само един - нашето Черноморие НЕ СТАВА. Всеки, който е ходил поне веднъж в Гърция, Хърватска, дори и Турция, вече не ще и да чуе за нашите хотели, обслужване и т.н.Лоша храна, некачествено обслужване (няма как да е качествено с ниските заплати, които се дават), мр'ъсна вода, б'оклук навсякъде. Е, няма как Леонардо ди Каприо да си вземе вила на Шкорпиловци, сори.

33

столичан

преди 7 години

Абе индивидуялен. Не е индивидуалкен, а масов, то няма и как да е когато по магазините у нас основните хранителни стоки са ментета, хотелите откъде да зареждат ресторантите си? От Гърция ли?

32

морски

преди 7 години

"Признание: Качеството на храната по родното Черноморие е занижено."Слагат и химии на храната в хотелите на ол инклузив, иначе мирише на GOVNA.

31

Анонимен

преди 7 години

Българите масово лъжат и крадат, така свикнаха от соца.И хотелиери, магазинери, производители на храни и напитки, таксиджии... всички крадат и мамят.Никъде около България не правят така.Храната в съседните държави е много по-добра и истинска.Депутатите крадяли ... то целия ни народ е такъв.Затова не почивам у нас.Хърватска, Гърция - това е!В Турция беше хубаво, но преди, сега кюрдите и ислямистите като почнат с атентатите ... и там стана гроззно.

30

Анонимен

преди 7 години

Ми ще зема накрая да си ловна едно гаже от другия краи на бг ще си зема едно хотелче на морето че ме плискат всеки ден вълните и ще броя мухите от честност зарад такива честни

29

Нии сма у Гърция

преди 7 години

Има All inclusive фекалии във водата! Всички видове кафяви акули плуват!

28

българин

преди 7 години

Абе плюете по Турция, но там храната е нормална, а не като нашенската масово да е пълно с ментета че да е по-евтино като за тукашния ни стандарт. А цените на храната в Турция не са по-високи, просто храта е нормална и вкусна. Не всеки у нас може да си позволи почивка в Гърция, заради мизерния ни стабилитет на мизерията в който се намираме. Но в Турция като цена почивката идва като на цените на нашето черноморие, а качеството е несравнимо.

27

Анонимен

преди 7 години

Е то не пием всеки ден балантаин бре че ние малка заплатата

26

Анонимен

преди 7 години

Да бре да подигравките на такива краи нямат затова честноста в бг е отишла некъде другаде на луната че тия имали полза честно казано ползва бая материял за сметка на обикновен човек

25

Анонимен

преди 7 години

То на несебър готвачите бяха много калпави и се пияни

24

Анонимен

преди 7 години

Ти пък като сие заядливо от малко да сее сменило гледа си интереса че честен човек блъска какво го интересува съвеста надали я е проимало щом се занимава с това

23

Men

преди 7 години

До АнонименХраната не е посредствена, а отвратителна на повечето места.

22

фифи

преди 7 години

До tur - и гарнирана почивка с мириз на барут не благодаря.овладели били атентатите защото още не е сезона, като почне пак ше има фойерверки..

21

Анонимен

преди 7 години

Не става въпрос само за ол инклузивът. И по обикновените заведения качеството е ужасно.Масата лепне, оливерниците лепнат, менюто също - не можеш да отгърнеш следващата страница. Храната е посредствена.На заведение на плажа съм си поръчвала пиле с ориз - пилето беше останало от Пилето със зеле, готвено преди 3 дни!

20

Анонимен

преди 7 години

Докато има евтина пиячка и е6ачка и в обори да ги настаняват " чужденците" ще идват. Верно, социално слабите туристи, но и това е нещо.

19

Георги

преди 7 години

Последно на ол инклузиве у нас бях преди 4г., като цяло биваше, но само ако гледаме стандарта в БГ-то, защото продуктите които се сервират са нашенски, т.е. има много ментета. Храната в Гърция е просто друга категория, много над нашата, разбира се цената го отразява. В Румъния са по средата като качество на храната, а като цени са по-ниски от нашите заради ниското им ДДС за храните. Може би храната обаче е най-евтина в Турция, като по качество отстъпва съвсем леко на Гърция.

18

Ол Инклузив

преди 7 години

Пазаруват от Метро "салам" от 3 килограмова разфасовка за 4.50 /кг и "сирене" за 5 лв килото на което пише "продукт" Разтворими степчета на посмиксера и застояло месо със съмнителен произход. После какво ниво очаквате?