99

Анонимен

преди 7 години

Е, няма спасение за турския народ от собствената му народопсихология-централноазиатската. Един народ,един лидер,една партия,една воля.Отиват натам откъдето ние току що се върнахме-тоталитаризма.Някой ще каже-не е вярно.Питайте някой млад турчин страх ли го е от арест, ако напише нещо критично срещу политиката на Ердоган в интернет. 99% ги е страх и има защо. Вас страх ли ви е да напишете нещо срещу Б.Б. - не. Е те тоеа е разликата между демокрацията и диктатурата. Да им е честита.

98

Бай Хой

преди 7 години

Ердоган единствено укрепва властта си, хич не го е еня за народа. Излъга го че е националист, времето ще покаже колко е. Мисля си, че следващия преврат ще го спре, няма да може да изкара толкова заблудени по улиците, вече ще са му видяли рогата

97

Анонимен

преди 7 години

поне си преброиха колко са глупаците! Неслучайно пуйка и Турция на англ. са едно и също!

96

до"байхеис=байи

преди 7 години

До байхейсконгреса на САЩ може да отмени всичко на президента вкл. да го свали от власт, товариш руски/турски ***. Я дай да видим сега къде са разликите със Султан козолюбеца Ердо 1-ви ?

95

Дарко с шапката

преди 7 години

Струва ми се, че военните няма да го изтраят и този ще е поредният, който ще висне обесен в забвението на историята

94

Анонимен

преди 7 години

Кога е имало нормалност в тоя кочак

93

Дупимити Джамии

преди 7 години

- Не бива да се смеете на раята, че дупа дупи сега със замах. Ми и Тя иска да е с Ревопа! Там рускинките как дупят дупета жадньи? И раята е ревопейка! - *** помацте с алтънте и те? Ми и ние, комшу?

92

Харем, Рая с дупари

преди 7 години

Харем, Рая с дупари славничакат Ново щастие забавни - пет иляде години ще се трудятдупета ще мият кат се дупят!

91

Анонимен

преди 7 години

Нещо много прилики с изборите бв БГ, герп натиснаха яко държавната администрация и използваха силата на местната власт и кметовете за да спечелят, но резултатът не е тожзи който герп очакваха, БГ е разделена, и по-голямата част хората са срещу дикататора Борисов, пирова победа и в Турция и в БГ, все пак положителното у нас е, че има преиздент, който да се противопостави на Борисов

90

Ердоган - Златен век

преди 7 години

Ердоган спечели изборите рече: - Раята дупе дупи за Златото вече!Златна орда иде славназа рая и помаклък ще е забавна!

89

stomin

преди 7 години

:) :) :) :) не плъхове дори-мишоци

88

Анонимен

преди 7 години

Eх, сравнитено млад е, пък скоро ще получи инфаркт...

87

123

преди 7 години

Ние сме доста по-напред от турция!Нашият БХ вече е пожизнен султан-евро'ейски прототип!

86

Анонимен

преди 7 години

Интересно дори с тези мощни фалшификации не успя да спечели големите градове и едвам мина границата. Май само простаците си го обичат Ердоган.

85

анонимен

преди 7 години

Какво следва , кюрдска държава , нова сирия , колкото по сложна транспортна схема , с различни сфери на влияние ,толкова по стабилни позиции на големите ;) балканите го доказаха :) не се впрягайте , след азия идва ред на африка :) интресното тепърва предстои :)

84

Социолог

преди 7 години

До АнонименТе наще си сменят точки от конституцията без референдум....

83

Анонимен

преди 7 години

До ИстинатаРезултата от референдума влиза в сила 2019г заедно с президентски избори.А Ердоган -султан като заглавие продава,интригува,плаши ,но "уви" нищо общо с реалиността...........Чети и други медии за да ти стане ясно ,че още от утре се променят 3 точки от конституцията ! Ердоган няма търпение да чака до 2019 г. ! Диктаторът действа !

82

Анонимен

преди 7 години

Ерсдухан ще бъде свален с преврат,няма начин.

81

Анонимен

преди 7 години

Значи кюрдите и т.н" светски настроени" гласували с не. Хахаха, терористите и гюленистите са това.

80

Истината

преди 7 години

Резултата от референдума влиза в сила 2019г заедно с президентски избори.А Ердоган -султан като заглавие продава,интригува,плаши ,но "уви" нищо общо с реалиността.