36

Анонимен

преди 7 години

Относно на коментара ми на 38 са ми дали минус хора, които незнаят нито една точка от тези 18 промени в конституцията оф ***...колкото и да не вярваш промените в конституцията са доста добри:-):-):-)и за това ДА, ЕВЕТ.И вие трябва да направите промени...и чистки...:-):-):-)почнете от парламента, 50% от българина е в професия корупция!!! :-):-):-):-)

35

Анонимен

преди 7 години

КОЛЕГИ БЪЛГАРИ ПОЧНЕТЕ И ВИЕ ДА СЪДИТЕ И АРЕСТУВАТЕ МИНИСТРЕТЕ НА КОРУПЦИИТЕ:-):-):-):-)ЕРДО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА...ЕВЕТ ЕВЕТ И ПАК ЕВЕТ...:-):-):-):-)

34

Анонимен

преди 7 години

КОЛЕГИ БЪЛГАРИ...Ако знаехте 18 те точки от конституционната промяна и вие щяхте да кажете ДА:-)Например една от най-важните промени е...В сегашната конституция Президента не може да се съди, освен ако няма обвинения и доказателства за ДЪРЖАВНО ПРЕДАТЕЛСТВО, а сега в новата конституция освен за това ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ И ЗА ДРУГИ НЕЩА!!! Я помислете "диктаторите" биха ли направили такава промяна!!! Тез работи западните медии защо не ги кажат:-)

33

НЕ СЕ и НАДЯВАЙТЕ!

преди 7 години

НЕ ВОЮВАМ СРЕЩУ ТУРЦИЯ....!ДА ВОЮВАТ ----"РУСКИТЕ --НАЦИОНАЛИСТИ"........ха,хахааааааааааа....МЕНЕ ........."НА БАИР--ЛОЗЕ МИ НЕ ТРЕБВА" !!!!!!

32

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

Защо не излезнат от черупките си лидерите на ПсевдоПатриотите и да заявят пред цяла БЪЛГАРИЯ че имат един мандат с гласовете на изселниците от Турция и три мандата с гласовете на македонските граждани които нямат имоти в БГ ,но си купиха БГ паспорти за 30 милиона евра....сега си траят като нови булки и си правят сметки да крадат пак милиони и милиарди.....много е болно БГ стадото

31

Анонимен

преди 7 години

Турция има само една от установките С300. Купена е от Беларус през 2013 година. Не е за отбрана а за изследвания как действа.

30

ЕРДОГАН Е ВЕЛИК!

преди 7 години

И....НИЕ В БЪЛГАРИЯ ГО ЧАКАМЕ , ДА НАБИЕ КАНЧЕТАТА НА ГЛАВИТЕ НА *** . И У НАС!ТУРЦИТЕ ---ТЕ СА НИ "БРАТЯТА" ..ЩОТО СМЕ И ..КРЪВНО И СЕМЕЙНО СВЪРЗАНИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ!1/5--от бългаското население е от мюсулманския и трурския етнос!

29

Анонимен

преди 7 години

Българската армия имаше от по старата версия - С300 които също са много добри но демократите май ги нарязаха на скрап.

28

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

ЕвроГейския третоплов съюз е пред разпад и какво прави после България с тия национални предатели и измислените Псевдопатриотите-фашистите които искат война ,България няма армия и въоръжение и кой ще тръгне да воюва на фронта като се запали чергата на страната,лидерите на псевдопатриотчетата ще се изнесат на бързо в Лондон с крадените милиониии и милиарди евра и ще гледат шоуто от далече и ще въвлят на развален език глупости на търкалета.....държава оса срещу държава слон

27

Анонимен

преди 7 години

Долу са споменали Русия. Сделката за продажба на C400 от страна на Русия за Турция е в последна фаза. Разбрали се за количество и пари. Идва ред на подписването на договора.

26

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

Лидерите на ПсевдоПатриотчетата ЗАЩО не са в затвора по бързата процедура за насаждане на етническа злоба и омраза в Българското общество,нали се хваляха как са блокирали границата и как тероризираха мирните и възрастните хора на България от малцинството...и с цялата си наглост и нахалност сега бай *** се готви да управлява пак,видяхме че експеримента на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕ е вреден за България с два провалени мандата,най бедно и най нещастно стадо и нови милиардни дългове за следващите поколения

25

Анонимен

преди 7 години

До 27Личи си колко следиш новините аре разкарай ми са с тази русия

24

Анонимен

преди 7 години

Демократичният запад и дума не обелва за това, но на Русия се опитва да дава акъл що е арестувала някакви нарушители на общественият ред.

23

ТОПКИИИ

преди 7 години

Ердоган е политик от световна величина и най важното е политик с Топкиии коли,Алууууу да политик с Топкиии ли който милееее за родината си и стадото си вътре в Турция и извън Турция.....дайте един БГ политик с топки който да милеее за държавата и за стадото си....нема такъв и нема да се ражда скоро

22

Анонимен

преди 7 години

"Диктатора" Ердоган задължи мобилните оператори при преминаването към 4G и 5G да обновяват мрежата си с базови станции производство на Aselsan - Турция.Ердоган:"Защо да губим валута с покупка на чужди клетки? Имаме хиляди базови клетки. Интернет се развива. Нека стимулираме нашето производство. Парите да останат в родината и да осигурим пари за младите семейства".

21

Koki

преди 7 години

колко си приличат всички - Ердо, Садат, сириеца, Кадафи, ***,..., Адолф, ....

20

Анонимен

преди 7 години

Когато ердухан висне на въжето 3лaтko жeлeв ще трябва да се самоубие

19

До 2

преди 7 години

Типично по комунистически. Собствените си недостатъци се прехвърлят на другите. Абе мухъл, ако не беше вашият идол джуджето ***..н, досега тоя олигарх Ердоганя щяха да са го забравили. Просто не ми обяснявай глупости!!! Не си на форум на БСП!

18

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

В България вместо да ги арестуват националните предатели и да си Конакажат ги толерират с високи държавни отличия,министерски постове .....жалка и изчезваща България и като се излезе на 40 км от крадливия и корумпиран катун София виждаш марсиански пейзаш с хора от третата възраст и кой е виновен после и винаги виновни изкарват малцинствата.......а за всичко си е виновно бай ***,и от историята се знае че България от векове насам страда от етнически Българи национални предатели

17

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

За комисиони и кражби има милионииии и милиардииии,а за прилични заплати и пенсиии,детски винаги няма,има пари 240 индивида да обикалят екватора по няколко пъти,има пари за луксозни коли,зима пари за далечни и екзотични дестинациии с по няколко любовника и любовници,има пари за огромни премииии по крадливите министерства....при СУЛТАНА просто не се толерират тези третополови индивиди които мачкат ли мачкат бедния народ