32

Турчина

преди 7 години

до 33Нищо не си разбрал. Слаб 2! Пияна глава не може да мисли.

31

Турчина

преди 7 години

Виновни за всичко това са империалистите и техните корпорации които унищожиха редица държави под предтекста , че ги демократизират. Нека да демократизират С.Арабия, Свазиленд и С.Корея. Тогава ще им повярвам. Целта им е марионетни правителства, контрол над природните им богатства и пушечно месо от съответните държави ако се наложи.

30

Анонимен

преди 7 години

do 32Муахахахахаа...значи ако някой прескочи тази стена, то той я е преодолял без да я разбива, но й преодолява защитата, а ти нямаш правото да го разстрелваш? Ри си бил много олграничен умствено маннгал! сам си противоречиш, защото вие рурците никога не разсъждавате логично, а първосигнално и затова понякога пишете ей такива парадокси без да искате...Уахахахаха

29

Турчина

преди 7 години

Ще ти кажа. Ако имаш СТЕНА и някой опита да я унищожи или пробие можеш да го пратиш при Свети Петър или Мохамед без да носиш отговорност. Но ако нямаш такава (стена) си длъжен да го приемеш, нахраниш и превържеш раните. Иначе ще ревнат всички НПО-та, Дойче Вели и т.нт.А ако имаш автоматизирана система - самонасочващи се оръжия които стрелят при всяко движение (без значение дали е човек или диво животно) не носиш никаква отговорност.

28

Сержант

преди 7 години

До АнонименСрелбата беше в едно друго време, което искахме да си ***. Вече не е рещение. Сега сме в ЕС и ги каним да дойдат.

27

Бай Хой

преди 7 години

Щях да го уча на правопис, пък те го изтриха:)

26

Бай Хой

преди 7 години

Пише се м.а.ло.умник а не фанатик. Да знаеш и да не допусккаш правописни грешки

25

за турчолягата

преди 7 години

27 хайде кажи ми къде е разликата межу бетонна стена и това да има на всеки 50 метра по един въоръжен митничар с инфрачервени камери и мерници да чака?

24

Турчина

преди 7 години

Вижте. Бетонна стена не може да спре терористи с бомби. Но когато има вишки с военни през определено разстояние, термокамери и оръжия...колкото и да не ви се вярва комамдния център в Анкара е готов. Системата е базирана на Андроид. Има високоговорители. Оръжията се насочват сами при всяко движение. Трябва само едно ОК от Анкара. И започва стрелба на месо. Това не е шега работа. Но обикновени афгани с ножици няма как да пробият бетона.

23

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябва ограда...само патрули, защото ти искаш ли да бягаш към Германия, не могат да те спрат огради, само куршум. разполагаме през 50 метра граничари добре въоръжени и чакаме негелгални... Влязат ли- разстрел без предупреждениеее! да видим като се разчуе сред тия ***, че в България се стреля на месо, как ще имат пак амбициите да минават нелегално. има леснооо...няма желание от тия тъппанари ГРОБ!

22

Анонимен

преди 7 години

21 Малеееее..значи бетонната срена ще ги споре тия? Тоя бетон не може да се пробие, нали? Ти оллигофрен ли си, бе? Някой който бяга от война ще скача и през оградата на ФРГ_то...в онези години докато го разстрелват на самата ограда отгоре.

21

Me

преди 7 години

Чудя се аз каниона със строителните материали не трябва ли да ОТИВА към границата, а не да ИДВА от границата ?

20

Турчина

преди 7 години

Вашите управляващи и "патриоти" целят да цоцат пари от ЕС за ограда и в същото време да вкарват мигрантите по нелегален начин. Първо печелят чрез шесторните цени за строеж на "ограда". Второ печелят чрез нощувките на военните които им спят по хотелите. И трето печелят чрез каналджийство. А Меркел също е наясно с тези неща. Особено с каналджийството. Но Меркел иска по заможните и по хрисимите в Германия а аллах акбаровците да се настаняват в лагери в БГ.

19

Анонимен

преди 7 години

ТИКВАТА В ЗАТВОРА

18

Българин

преди 7 години

До до турчинаЧовека казва една истина. Ти защо му скачаш ? Само защото се подписъл или е турчин. Ти ако знаеш, че има такава бетонна ограда били тръгнал ?

17

Анонимен

преди 7 години

19, Аз предлагам един друг закон, турчино...минеш ли нелегално българската граница, а не през КПП от Турция...разстрел без предупреждение. Да видим като се чуе че в България те убиват без даже да те предупредят граничарите...да видим колко нелегални маннгали ще минават през границата ни. Динко ще умре от липса на изяви, бе!

16

Турчина

преди 7 години

Щом не граничиш с ИДИЛ, нямаш основание да се тревожиш ако на Ердоган му хрумне да разтури бежанските центрове в Турция. Имаш ограда. Няма проблеми тогава.

15

Факт е

преди 7 години

Турция почти построи бетонна ограда на Турска-Сирийската граница и по цена е по ниска от елементарната теленна ограда която българите и ПсевдоПатриотите фирми на фашиста Валерия Симеонова строят ....т.е българина краде яко...да истината е кражба и корупция..и обръчите от фирми на ПсевдоПатриотите са главните каналджии и трафиканти на бежанци...фактите говорят и питайте когото искате на границата

14

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

Андрешко

преди 7 години

А защо ни е тази ограда,за която хвърлихме толкова много пари,а сега Герб и пишман патриотите ще трябва да разселват бежанците из България съгласно тайно подписаното споразумение от Борисов с ЕС. Да ви са честити новите управляващи,които ще "увеличават" българското население с мюсюлмани от Близкия изток.