52

НЕПОНЯТНИ ЗА СВЕТА

преди 7 години

кюбит 0,1 или 0 и 1 може да бъде съхранен само за 1 секунда.Китайците НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЯТ да запазят това състояни дълго!DWave успяват чрез фотони да четът състоянието на атома и след една секунда го прехвърлят в нов атом.човешкия мозък работи на принципа на микро рестартиране, което е един вид еквивалент на момента в който става прехвърлянето на състоянието от един на друг атом с цел това състояние да се запази. НЕ СЛУЧАЙНО ХОРАТА МИГАТ ПОСТОЯННО, НО ТЕЗИ НЕЩА СА НЕПОНЯТНИ ЗА ДНЕШНИЯ С

51

100%

преди 7 години

Проблема е в това, че за 1000 милисекунди могад да запазят едно състояни -> 0, 1 или 0 и 1След 1 секунда или трябва да прехвърлят състоянието в нов атом или губят информацията.Все още никой не може да запази това състояние с часове. ТАКА, ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ, ПЪРВО РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е КОХЕРЕТНОСТ

50

ЯМР

преди 7 години

ЯМР са едни от първите квантови компютри.DWave ползва тази технология и сега прави 4-та версия на своя квантов компютър.

49

Анонимен

преди 7 години

китай е номер едно в световен мащаб в електрониката и не само.

48

Анонимен

преди 7 години

A пасианса дали ще върви на него?

47

Анонимен

преди 7 години

До 61 Анонименмного сте зле с компютърните технологии. Дай инфо къде са тия компютри да ги видиме действащи

46

Анонимен

преди 7 години

До 67 ДиогенИ, къде продават тия квантови компютри канадските фирими, че няма инфо в интернет?

45

Диоген

преди 7 години

Канадската фирма D-Wave Systems вече продава такива компютри. И IBM и Google работят в тази насока. А китайчетата си мислят, че са открили топлата вода.

44

Анонимен

преди 7 години

В тоя сайт има много комплексирани чичаци дето не са в час с технологиите и като чуят квантов копютър, почват да търсят тамяна. Технологията е по-висша от малките ви мозъчета, разбирам защо давате минуси.

43

Специалист

преди 7 години

Този нов компютър също ли ще струва 1 лев ,като другите китайски стоки?

42

Анонимен

преди 7 години

Бай Чунлин нищо не е ! Да видят нашия Бай *** какво може!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Първият и вторият кюбитов компютър отдавна са създадени в САЩ и показани през 2000 и 2001. Кви оризи, кви истории.Има само една сериозна държава наливаща пари в наука и циливизация - САЩ.

40

risk assessor.

преди 7 години

Китайците малко са предозирали.Квантовият компютър ще бъде създаден в САЩ или в Европа.

39

Мнение

преди 7 години

След като възприе безрезервно капитализма Китай направи чудеса.Само пред 40г. са падаше по един хладилник на 100 семейства и да си купиш колело им трябваше едногодишна заплата.Те имат изключителни умове. А вижте Русия...От 100 г буксува на едно място и заплашва света с война.Китайците работят здраво и не заплашват никого.Русия трябва да се страхува от икономическата мощ на Китай, а не от САЩ..

38

ЧЕРИ

преди 7 години

До АнонименСъс сигурност няма да е и американски защото частите китайците няма да им ги дадът.

37

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност няма да го създадат в Русия.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60IBM освен лаптопи прави и много други неща :))) Thinkpad например е един тотално успешен модел продаващ се и сега. Да смяташ, че понеже IBM са продали едно от производствата си на китайците е доказателство, че IBM е китайски е типичен пример за ирационалното мислене на *** - никаква връзка с реалността.

35

Анонимен

преди 7 години

IBM продаде РС бизнеса си за $1,75 млрд.00:00, 10 декември 2004Сделката с Lenovo е индикатор за основните проблеми на световния PC пазар и е вероятен сигнал за по-нататъшна консолидация в индустрията, смятат аналитиците Китайската корпорация Lenovo Group Limited и IBM обявиха стратегическа сделка, според която Lenovo ще придобие отдела на IBM за персонални компютри като ще се превърне в третия по големина в света производител на РС. По условията на предварителното споразумение Lenovo ще плати

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57IBM е китайски откакто си на бутилка водка. Като изтрезнееш, няма да е вече китайски.

33

Анонимен

преди 7 години

Да попитам само, Китай не беше ли социалистически?