92

Президентът

преди 7 години

Президентът Радев ще инициира референдум за уседналостта. Дай Боже.Нека да включи към въпросите: "Депутат да не взима повече от хиляда лева, без значение дали участва в комисии."Никакви заплати на държавна служба над хиляда лева."Да имаме право да се откажем еднолично от парното. Не може да не ползваш парно и да плащаш 50% от стойността му."При заплата 6000 рв. естествено, че може да даде 3 хиляди за парно.Днес от 17.00 Президентът ще направи изявление към нацията.

91

Анонимен

преди 7 години

Те с ония престъпници от Реформаторският блок се разбраха,та с тия няма да се разберат.Щом Лукарски,Ненчев, Пепи и Румяна беха министри,що Волен и шкембе войводата да не са.Има още малко парици от еврофондовете за крадене.В БГ не съдят големите престъпници.

90

анонимна.

преди 7 години

"Патриот е- душа дава.........." Ега ти и патриотите..........Така са се надупели, че скоро няма и да се изправят.

89

Анонимен

преди 7 години

Добре е патриотите да са в управлението и да имат някакъв глас,без значение какво е управлението,но...Сега ще гледам как ще бъдат поредните изпързаляни,толкова са прости и наивни! И дори да не се провалят с управлението ОП, хората ще ги зашлевят,защото се обединиха с ГЕРБ.Надявам се хората да не ги отхвърлят след такава коалиция.

88

реалист

преди 7 години

Приликата между БГ Патриот и Ю Ес Тръмп? - Количеството акъл (или по-скоро отсъствието на такова)...Разликата между БГ Патриот и Ю Ес Тръмп? - броят на цифрите в банковата сметка...Колкото Тръмп построи стена и отмени Обонгокеър, толкова и БГ "патриотите" ще направят пенсията 500 леваС!

87

Щирлиц

преди 7 години

Другари,тази пиеса доста пъти я гледахме,измислете нещо ново?Па и лигите ако си избършете,може и повече публика да съберете.

86

Анонимен

преди 7 години

До Гражданин.БОЙКО НЕ Е ОКУЦИЛ КОМУНИСТИТЕ, ТЕ СИ БЯХА КУЦИ

85

MoX

преди 7 години

До Анонимен Ти си мислиш, че си на далавера, зящото данъци не плащаш.Да те светна, че всичко което купуваш е с 20% отгоре и това е за държавата.Някои работи, като горива, цигари, и др. имат допълнително над 100% отгоре и то за Държавата На Боко.От това което ти даваш на Държавата Борисов краде повече от половината и от останалото се поддържа някакво здравеопазване, образование, администрация и т.н. неща които ти ползваш.Можеш да изчислиш колко краде от теб Боко.

84

Гражданин.

преди 7 години

И като се почнат едни измислени закони.....То Тиквата ги ковеше все куци и смешни, ама тримата от запаса, ще ръсят бисери, като пенсионер пърхот.....Пари няма за пенсионери....няма да се вдигат пенсии.Заплати също, щото биснеса ще избега.Затова, че строим асфалт, в кръг.Ще дадем 4 000 000 лв на ИД в Сирия.Ще приемем 1 000 000 бежанци-старци, бебета и жени.Ще купим 5 стари американски изтребителя, Бойка да се снима с тях за фейсбук.Гориво няма за тях, тъй че ще са недвижимо имущество.

83

Анонимен

преди 7 години

БСП УМРЕ УМРЕ

82

Анонимен

преди 7 години

*** ВОЛЕН СТРУВАШЕ НА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНИ НАЗАД.

81

Анонимен

преди 7 години

Много са жалки и блеснаха в цялата си истинност. Мошеници които ги влече само властта. Грозна гледка.

80

Анонимен

преди 7 години

Аз данъци НЕ ПЛАЩАМ!Скапaнатa държава да вентилиpa.

79

Анонимен

преди 7 години

КОЙТО ИСКА ВЛАСТ------ДА СИ ПЛАЩА !!!!БЕЗПЛАТНО ----НЕМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!А, ....ДИГНАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ и ПЕНСИИТЕ ----ПАК ЗА ТЕХ ШЕ ГЛАСУВАМ!/....ама не само с 5-10-лв.---КАТО ЗА ПОГРЕБЕНИЕ../

78

ХИЧ НЕ МИ Е ЗОР...

преди 7 години

КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ-----ВСЕ ЩЕ МЕ ПРАВИ НА КАНАРЧЕ И ЩЕ ПРОБВА ДА МЕ ИЗДОИ КАТО КРАВА...!ГЛАСУВАМ--ЗА ТОЯ , КОЙТО СИ ПЛАЩА!!!!!!!ДАДОХА 50-ЛВ.ХОРАТА .......ГЛАСУВАХ!!УТРЕ .....ПАК ШЕ СЕ ПАЗАРИМЕ...!КЪВ Е ПРОБЛЕМА?!

77

Край с патриотите

преди 7 години

Никакви патриоти повече, извъдиха се големи мошеници. От другите избори няма да се гласува повече за тях. Истинските патриоти трябва да са в опозиция и да не ламтят за парче от баницата. Или управляват самостоятелно и спазват обещанията си, или стоят в опозиция. Така като са в коалиция с крадливи партии като БСП и ГЕРБ са съучастници в кражбата и всички провали на старите крадци на прехода.

76

Анонимен

преди 7 години

Щом Просветлява над "Борисов 3"...Значи се събират буреносни облаци над Майка България.Пак ще раздават Родината на кравари и ***, пак и на наш гръб ще е всичко. Пак ще ни вкарват в пропаднали каузи и ще теглят гигантски заеми без да ни кажат защо.Пак пропаднали долни личности ще набутат в министерствата и недоклатените им "специалисти" и всякаква рода ще я набутат из държавната адмиистрация да лапка.Правилно са казали хората за нашия избирател - *** Народ - Слаба Държав

75

MoX

преди 7 години

До АнализКъде го сравняваш Боко с ген.Радев. Бойка се скри като мишчица пак. Нема я на срещата. Както и с Нинова не щя дебат, така и сега - зер да не поеме няква отговорност.

74

Анонимен

преди 7 години

Тия 3- мата са за,затвора,или психо- диспансер.Съвременни хайдуци

73

СТИГА С ТИЯ ЦЕНИ ,БЕ

преди 7 години

НЕМА ВЕЧЕ ЕВТИНО ПАРНО, СИРЕНЕ ПО 1,60-лв., ХЛЕБ ПО 0,30-СТ. И САЛАМ ПО 3-ЛВ.!КОЙТО ИСКА ЕВТИНО ---ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО И ДА СИ ГО ПРОИЗВЕДЕ!...и Аз искам:..... САМО ДА СЕ ВОДИМ НА РАБОТА, ЦЕЛ ДЕН ДА СЪМ НА ЧЕКМЕДЖЕ И ....ДА СЕ РАЗПИСВАМ НА 2000-ЛВ. ЗАПЛАТА!ТИЯ МЕСТА --ВЕЧЕ СА ЗАЕТИ ОТ 240-ТАРИКАТИ!ЗА ДРУГИТЕ -------ЛИЧНА СВОБОДА И ЧИСТ ВЪЗДУХ НА СЕЛО!