43

Анонимен

преди 7 години

До TPE3BEHУпадъка под 45 години "руско робство" не е нищо спрямо упадъка, който видяхме под 27 краварско робство. Народа ни се стопи с 35%, вече нямаме индустрия, нямаме армия, нямаме образование, ядем б0клук и сме евтини роби за западна европа.Докато бяхме съюзници с Русия, нямаше и 10% разлика в стандарта на живот тук и там. А днес като отходен канал на ЕС, има 5 ПЪТИ (500%) разлика между тук и там. Държавата ни и хората и бяха продадени за скрап. Нищо не се е променило към по-добро.

42

камен

преди 7 години

Я стига с тези платени "протестиращи" срещу собствената си страна , да не мислите , че някой им вярва !

41

TPE3BEH

преди 7 години

До 43 - а като България беше окупирана от СССР и бяхме заедно 45 години, как ни се отрази това?По голям упадък дори и от турското робство.Пълно разграбване на народа и държавата, зомбиране на няколко поколения - превръщайки ги в хомогенна маса, която не може да мисли самостоятелно и разчита държавата да се грижи за нея...

40

Анонимен

преди 7 години

До TPE3BEHЗащото Русия може да бъде съюзник, докато ФАЩ може единствено да бъде господар. ФАЩ няма съюзници, има само пешки, кукли на конци, заробили цели народи. Мубарак беше голям приятел с ФАЩ, докато не решиха да го сменят с още по-изперкалите "мюслимански братя". Това е типично за ФАЩ, те ползват и предават, и в момента, в който им е изгодно да те хвърлят на релсите пред идващия влак, със сигурност ще го направят. Защото са и3мет. Русия не е цвете, но е неимоверно по добре от ФАЩ.

39

TPE3BEH

преди 7 години

Затова за мен не е под съмнение че асад е използвал химически оръжия срещу народа на Сирия. Версията за уцелен склад за химически оръжия в жилищен квартал звучи толкова невероятна, колкото и това че цивилен самолет летящ на голяма височина с 900 км/ч е прихванат от тежко брониран щурмовик Су-25.Путин и неговото обкръжение носи само дестабилизация и зло на цивилизацията и скоро ще си получи заслуженото... за съжаление потърпевши случая ще бъдат и народите на Сирия и Русия.

38

TPE3BEH

преди 7 години

Руснаците са директно отговорни за етническото прочистване и потока бежанска вълна към Европа.Помогнаха на асад, като бомбандираха жилищни квартали с неуправляеми муниции - *** бомби от големи оперативни височини, по предварително зададени координати. Точноста на тези бомби е +/- 150 метра.Потърсете снимки в Гугъл от поръженията в Алепо и другите бунтовнически градове, да видите какво направиха руснаците и асад там - приложиха тактиката от Грозни, Чечня.Затова за мен не е под съмнение че аса

37

TPE3BEH

преди 7 години

Обаче руснаците не постъпиха така и оставиха асад да избива собственото си население с особенна жестокост. Това не е обикновенна война, а етническо прочистване. Бомбандиране на жилищни квартали и прогонване на населението като бежанци към Европа. Така и ауалитите са спокойни, че няма да ги достигне възмездието на другите етнически групи, както стана в Ирак - и руснаците са доволни че дестабилизират Европа с бежанци. Руснаците са директно отговорни за етническото прочистване и потока бежанска въл

36

TPE3BEH

преди 7 години

Където е стъпил руски крак, нищо не никне - стара поговорка.В близкият изток има 2 примера за диктотори - в Сирия и Египет. Единия хосни мубарак упрявляваше Египет от дълги години и беше подкрепен от САЩ. Другия - асад и преди това баща му се бяха окупирали във властта в Сирия от 50 години, контролирайки политическия и икономически живот. Тя бяха подкрепяни от СССР и след това от Русия. Когато дойде арабската пролет и мубарак започна да стреля по собствения си народ, САЩ го свалиха от власт. Обаче руснаците не постъпиха така и оставиха асад да избива собственото си население с особенна жесто

35

vlady

преди 7 години

Няма умерена опозиция - има само *** и бради. При арабите демокрация западен тип не е възможна, възможни са само арабски социализъм, светска военна диктатура или режим на *** и брадите.

34

УМЕН

преди 7 години

Войната ще продължи докато и последния подкрепян от САЩ умерен канибал опозиционер не предаде Алаху дух. Едва след това ще може да има мир.

33

Анонимен

преди 7 години

До zeusДам, взеха го въпреки че е СС офицер и въпреки че уж беше забранено. И го взеха, защото без него не можеха дори да излетят. Тия години е имало и майтап в НАСА, някой влиза рязко и извиква "хайл Хитлер", и гледаш как цялата зала скача, изпънати като струни с вдигнати ръце.

32

zeus

преди 7 години

До ODESSAЛеко си в грешка, фон Браун заедно с екипа си от 120 нацисти е реабилитиран от САЩ, става основа на американската ракетна програма и те уж стигат Луната с неговата ракета Сатурн-5.

31

Анонимен

преди 7 години

До Странджата- ментеМай и теб трябва да те бушонира някой русофил по същия начин както бушонираха Сидеров. За да станеш кротък като агънце и да не *** форума.

30

Анонимен

преди 7 години

Аман от потиснати дисиденти- опозиционери с якенца от Милано!

29

Анонимен

преди 7 години

А аз си мислех, че в България има само българска опозиция... Тя и тя една опозиция, ама нейсе!

28

Анонимен

преди 7 години

Било е добър повод за тест на С400 в реални условия. А 100% успеваемост не е изненада, имайки предвид колко тромави са томахавките, и това че са били изстреляни непосредствено една след друга, създавайки оптимални условия за максимална ефективност.Със сигурност много го е заболяло Путин от тоя шамар от мека китка. Едно изстрелване на С400 е 2.5 милиона $, и сваля томахавки на стойност близо 60 милиона $. Разбира се, краварите посмъртно няма да признаят нещо толкова унизително.

27

Анонимен

преди 7 години

Гледах видео от базата, от дрон и от земята, непосредствено след атаката. Щетите минимални, базата продължи да извършва мисии още същия ден. Определено нямаше щети като за 59 успешни попадения. 6 войника, 6 самолета, някакви бараки... Твърдението на Русия, че едва 23 ракети са достигнали целта си определено изглежда достоверно.Също така, 59 - 23 = 36, което е и точния брой на ракети, съдържащи се в една ракета носител С400, чийто радар може да следи 300 отделни мишени. ЕПИК ФЕЙЛ за краварите.

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22 шегуваш ли се от 59 ракети 23 са ударили целта ! Сещаш ли се къде са паднали другите ? Някой да ти е казал колко за цивилните убити от новия хамерикански ха президент ? И общо взето е пръднал на ... Путин и Асад , само мирното население страда от *** !

25

Анонимен

преди 7 години

Човек не знае дали да се смее или да плече, изправен пред феноменалната глyпост, съдържаща се в този изключителен шурналестически екземпляр.Газът в "атаката" е бил хлор, не зарин, а хлор всеки може да произвежда, проста химична реакция. На Асад не му трябват химични оръжия, именно за тва си ги сдаде преди повече от 2 години. С подкрепата на Русия, Асад печели войната, финансирана от ФАЩ, Туркия, Саудтската *** и една камара други терористи. А за неразбралите, оня ден 1 С400 свали 36 ТМХКа.

24

Анонимен

преди 7 години

Kaква е тая сирийска опозиция в София?! Я веднага бой по гадните зингарос и да ги вкарат в ареста за нарушаване на обществения ред. *** арабески.