394

seira

преди 7 години

"ДРУГАРЯТ" ТРЪМП НАПРАВИ ОПИТ ДА ПОКАЖЕ "КОЙ Е"!НА "УЖ" ХИМИЧЕСКАТА АТАКА БЕ ДАДЕН "АДЕКВАТЕН" И "РЕЦИПРОЧЕН" ОТГОВОР - ЗА СПЛАШВАНЕ НА СИРИЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ И ЗА "РАЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТ" КЪМ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СЛУШКАТ!ПАК И ПАК ЕДИН И СЪЩ ИЗМИСЛЕН ПОВОД МЕДИЙНО СЕ ТИРАЖИРА ЗА АНГАЖИРАНЕ НА АМЕРИКАНСКОТО И СВЕТОВНО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ И ЗА ОБОСНОВАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ЖАНДАРМЕРИЙСКА ПОЛИТИКА НА САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИТЕ СЕ "ПАЗИТЕЛИ НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!САМО, ЧЕ НА ЧИЙ ГРЪБ?!

393

Стоян

преди 7 години

До АнонименТочни са! С гпс насочване. Демек нарочно не са уцелили :) Американския данъкоплатец следва да попита - къде са изгубените ракети.

392

пенко

преди 7 години

А душицата ме пее : " ЕЕЕХ ... РАКЕТИ ...ЕЕЕХ ... КЕФ ...100 РАКЕТИ -... ГОЛЯААМ КЕФ!!!

391

пенко

преди 7 години

Проченохте ли АНАЛИТИКОСИНТЕЗАЙНЕРИ /от суперплатената ви организация/ истината? И запомнете комбинацията : ЦРУ-МОСАД- ФСБ !!! МИ-5 - другите и дори китайците /просто/ го ... "Д." !!!

390

се таа

преди 7 години

До Гог и магогПич, ако вярваш в религия и древни предсказания се заври някъде. И аз мога да направя абстрактно предсказание, което след даден период от време (1-2-3к години) ще се сбъдне просто щото видиш ли - не съм казал нищо конкретно и може да се отнесе за различни събития, загатнати от моето "предсказание".. *** fearmongering-a, *** и неразумните плебеи

389

пенко

преди 7 години

"Уважаемо"ЦРУ ,ако не вие сте сглобили този сценарий ,а са ви го предложили от ФСБ / целта е ясна: -да стане м-р Тръмп ПО-ПО-НАЙ!/...значи сте...!!! 59 ракети -6 загинали;нови поръчки за кр.ракети; м-р Тръмп "МЪЖАГА" !!! Помним изстреляните кр. ракети по върховете на Хиндокуш и новите поръчки за такива/горе -долу м/у 10 и 15 г./Еввалла на Путин ! Сега застрашените от САЩ държави и държавици ще му се "гушкат",а неговия Тръмп ще бъде "печеният" ПРЪЦЗИДЕНТ!!!

388

Анонимен

преди 7 години

Пуснали 59 ракети, а в района на базата паднали само 23 ... точност!

387

До соросоиден илюмин

преди 7 години

Не мислиш ли, че който се смее последен, се смее най-добре?

386

х

преди 7 години

Американските издания, пишат, че това с химическата атака е дело на САЩ, за да има повод, да започне война. А Тръмп, за това бе избран за президент, няма по-подходящ за започване на война, освен Сирия, ще водят и още една със С. Кореа

385

Ало мъдератора

преди 7 години

Престани да триеш, че ще те...(боже прости ме).

384

Мерки

преди 7 години

Атакатастана със знанието на руснаците.Путин днес е също много спокоен само едно две дежурни изречения и толкоз.И в Кремал са на мнението ,че този път Асад прекали!

383

Анонимен

преди 7 години

То според американското разузнаване и Ирак имаше химическо оръжие. Сринаха държавата, но не намериха нищо. Що ми се струва че историята се повтаря? Имало съмнения, че от там е било химическото нападение. Ами ако не е? Имало и четири убити. С 59 ракети. Ако бяха изсипали от един самолет един самосвал чакъл, сигурно щеше да има повече жертви.

382

шамар насъд

преди 7 години

Само детронирането на Асад ще доведе до нещо ново и мирни преговори, а защо русия не желае е въпрос.

381

Анонимен

преди 7 години

До соросоиден илюминат 441Мдаааааа, че си само "илюминат"....то се вижда! Както и се вижда КОЙ е истинския помагач на терористите!!! Нещо да Колин Пауер с епруветката да помните???? Явно тия кравари нямат толкоз акъл та да измислят нещо друго! Руснаците нямат проблеми с външни дългове, на тях не им трябват войни, а краварите...КОЙТО МЕЧ ИЗВАЖДА, ОТ МЕЧ СЕ ГЪТВА!!! Баба Ванга си е била права! Войната ще избухне в Сирия, а последния президент ще е черния и Русия ще е победител в тази война!!!!!

380

Българин

преди 7 години

Не бе кажи си бе мишо, какво ми цъкаш минуси, кой те светна теб?

379

БГ

преди 7 години

Юрушисти на сидер ага, какво стана- нали с пяна на уста ни убеждавахте, че небето над Сирия се пази от С 400 и пиле не може да прехвръкне. Тези томахавки са още от първата война в залива....Дигитални срещу аналогови технологии...Да живее България!

378

чурчулей

преди 7 години

До ИнкотоИ ти си светил на тия убийства,така ли!?Като в Ирак?Като в Либия!?Аман от TъПи сoрoсoиди!То бива да си сбъркан и продажен,ама вашето кантар не го лови!!!

377

Анонимен

преди 7 години

почти 60 управляеми ракети ... леле и авиобазата

376

Българин

преди 7 години

До инкото:Теб кой те просвети за действията на клана Асад спрямо цивилните? CNN?

375

Чудна работа

преди 7 години

"...предполагаема база..." Значи не са сигурни. Юруш, важното е да са в играта. Американска работа !!!