58

Анонимен

преди 7 години

....той е Държавен глава а не лукова....**********Точно си е Лукова глава.

57

Варна

преди 7 години

Агент Павел трябва да е наясно че никой не обича доносниците и предателите.

56

Анонимен

преди 7 години

то не е трудно : не си харесваш президента - сменяш си го. отиваш в турското посолство - там нали си те знаят - вземаш си турския паспорт и си отиваш при ердоган, дда му се възхищаваш.

55

Armagedon

преди 7 години

А в равнение с избирателите на Президента Радев , неговите избиратели са нищожно малка част,от съвкупният български народ.Приемете загубата с достойнство за да имате уважението поне на избирателите си Г-н Местан.На всички нас ни е трудно в тези трудни времена.Слезте от пиедистала на величието в низините за да разберете истинската стойност на живота и не философствсйте напразно а направете нещо добро за народа.Извинете за поучителните слова,но аз уважавам само хора загубили достоино ио и с чест.

54

ник

преди 7 години

На тази снимка прилича на мюфти ди тути лютфи. Не наядоха се. Девствениците избегаа. И ся к'во? Недественици! Е..ах го в брата "мюслиманин:. Трийте.

53

Анонимен

преди 7 години

Агент Павел си е повярвал. Но явно е забравил едно основно нещо. Всеки има нужда от доносник,но всеки страни от тях.

52

Armagedon

преди 7 години

Г-н Местан да си мери думите,когато хули Президентската институция и конкретно Президента, защото той е Държавен глава а не лукова,като самият него.Имал партия!!!! Голямо чудо.Че то в България има над двеста партий и движения,ама никой друг партиен лидер не се лгави като него.Защо той трябва да е със специално отношение?Може би защото през целият си досегашен живот не е сътворил нищо с което да заслужи уважението на целокупният български народ.Много малко избиратели застнаха зад партийката му?

51

Ангел

преди 7 години

Местане НСО вече не те пази.Пожелавам ти да ти пръснат гадната тиква!!!!!! Цяла България ще защити убиеца ти!!!

50

Е

преди 7 години

И да лае Местан все едно. Аут е отвсякъде. По един или друг начин ще бъде изолиран и натикан в ъгъла заедно с ДОСТ! В България няма място за турски партии!

49

Bratchedpian

преди 7 години

Пиано ли си, или небуден??? А си виш чаршава и си метни одеяло, студенко е...

48

Анонимен

преди 7 години

НИКОЙ *** *** И ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА ШКЕМБО-ВОЙВОДА ---НЯМА ПРАВО ДА РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ НА "ПОГАНЦИ" И "ЧИСТИ БЪЛГАРИ"!!!!ОСОБЕННО ПЪК---ТЕЗИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ , КОИТО 50-Г. ЛИЗАХА ЗАД.НИ.ЦИТЕ НА РУСКОТО КГБ И КПСС!!!КАКВИ "НАЦИОНАЛИСТИ" .....КАКВИ "РУСКИ ТЪПИЗМИ" , МОЛЯ ВИ СЕ......ХА,ХА,ХААААА....

47

Кратун

преди 7 години

Този почна да се държи нагло като шефа си Ердоан. Последна дупка на кавала, но си позволява да дава оценки сякаш е моралният център на вселената.

46

РОССИЯ

преди 7 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ОТИВАИ СИ В ТУРСКО ТАМ ТИ Е МЕСТОТО

45

ot Ispania

преди 7 години

Ah kak boli Kato ti izdarpat hranilkata!

44

Анонимен

преди 7 години

изгуби се лустрото, откакто няма кой да му пише речите - само повтаря подир сюлимана "фашисти, фашисти са.. евроатлантиците", за разкош - пак ще спи при Гюкчето

43

theoldman

преди 7 години

До АнонименМожеш! Напуснал е отдавна страната, с нищо не допринася за благото на държават, не плаща данъци, не плаща осигуровки, неграмотен е - значи и представа си няма от това какво става в БГ. На такива им се взима гражданството и край!!!

42

Анонимен

преди 7 години

АБСОЛЮТНО СЪМ ПРОТИВ ДОСТ НО МЕСТАН КАЗВА ИСТИНАТА!!!!НЕ МОЖЕШ ДА ЗАБРАНИШ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО ПАСПОРТ ДА ГЛАСУВА!

41

hodrchapovylnite

преди 7 години

До АнонименБраво, много добре казано.

40

До български граждан

преди 7 години

Е, какви български граждани сте, като стъпвате тука за няколко дни годишно, бе? Кое ти е българското? Тук ли работиш, тук ли плащаш, тук ли ти растат децата? Не? Значи си чужденец.

39

Анонимен

преди 7 години

Ех,г-н местан ! и аз се срамувам он нашите "политици " дето не тачат Род и Родина -такива продадоха Левски за жълти пари ,а Ботев застреляха в гръб ! Сегашните за власт и пари с вас и доган се съюзяват - колко Българска земя и имоти вече са изкупили турците ?