22

SS

преди 7 години

Понеже от сайта обичат да трият та пак да питам, защо не реваха всички тези преди седмица когато Хюман Райтс Уоч обяваиха , че американците бомбандират цивилно население в Мосул. Да е чул някой от ООН да са излизали с декларация или каквото и да било?Е като си изравнят стандартите, тогава ще ги уважавам, а за сега са си едни лъжливи ...

21

Очевидно

преди 7 години

За да спре войната в Сирия наистина е нужно мощно усилие от страна на Запада!Да признаеш собствените си грешки е ужасно трудно,особено ако имаш силно чувство за непогрешимост!Освен това е направо непосилна задача да накарат С.Арабия да спре поддръжката за ИД и стотиците джихадистки организации...

20

Анонимен

преди 7 години

след войната се започва борбата кой да продава строителни матеряли и и да прави кинти от порутените райони,руски цимент или американски тухли? ....Що ми се струва, че и цимента и тухлите ще са турски?

19

бай ганю

преди 7 години

До Циникне прочетох никъде да се казва че европейците са тези които трябва да дават парите?след войната се започва борбата кой да продава строителни матеряли и и да прави кинти от порутените райони,руски цимент или американски тухли? половината дарение а другата половина на двойна цена за да се избият дарението

18

SS

преди 7 години

Айде пак се почна с триенето на коментари.

17

Анонимен

преди 7 години

Мypзилкиите вместо да създавате илюзия с многобройни постове как българският народ благоговееш пред братушките да бяхте отишли да имитирате тази масовост пред руската църква. Видя се масовостта. Пет "човека" и три букета.

16

Циник

преди 7 години

Милиарди трябва да бъдат дадени на Сирийците да уредят живота си!!!Ъъъъъ....КО? НЕ!Повръща ми се като чета такива изгъзици!Откъде-накъде европейците трябва да плащат за американските безобразия по целия свят?!!Кой ми дава - пари бъдева??!! Кой храни децата ни, и кой разполага с данъците ни???То не беше Гърция...то не беше цяла Африка...то не беше Афганистан..и Либия ...сега хрантутим и арабската с****, че така им е по-лесно! Управляват ни предатели..и популисти!!!!

15

мазепа

преди 7 години

Сега Русия ще изкара едни стотина милиарда да въстанови Сирия.

14

Анонимен

преди 7 години

След поредното рускоасадско зверство в Сирия извършено с химични оръжия целият мypзилаж е мобилизиран да "опровергава".Разбирате ли защо няма жесуи Ленинград?

13

Анонимен

преди 7 години

Г-жа (или г-н, не може да сме сигурни за тия европци) Могерини ми изглежда компетентна и способна. Викам да я пратим в Сирия, да им обясни на различните "умерени бунтовници" и халитафатаджии как стоят нещата, като да положи съответните мирни усилия. Убеден съм в евентуалния й успех.

12

Мишо

преди 7 години

Първо спрете да поддържате терористите в Сирия.Американското дете ИД трябва да умре

11

Анонимен

преди 7 години

Ясно, ЕС за пореден път подкрепя ислямска държава. На края всичко се връща господа евроГейци и подкрепата ви за режещите глави в Сирия няма да остане ненаказана.

10

Анонимен

преди 7 години

Подкрепата на ЕС и САЩ за ислямските главорези в Сирия надмина всякакви граници на наглостта. Дано руснаците изтрепят *** в Сирия, че тая *** може и нас да налази един ден

9

Анонимен

преди 7 години

На сирийците, както и на другите празноглави чалмички, е нужно да спрат да си бият челата в пода като умствено изостанали.Много е лесно да се взривяваш или да бягаш на запад, търсейки безплатното. Трудно е обаче да си седнеш на мързеливия *** и да създадеш нещо.Воала, драги комнтиращи, това е то ислямския свят - банда некадърни, мързеливи неграмотници, които от хилядолетие и половина си "решават" проблемите с меч, киселина, бомби, камъни и други ми ти оръдия на мира.

8

Анонимен

преди 7 години

Те донесоха мир в Афганистан, Ирак, Либия. Те спряха комунизма в Афганистан с помощта на Осама.

7

Анонимен

преди 7 години

Това който го направи на Сирия дано да получи същото сто пъти тъпкано.

6

Анонимен

преди 7 години

До ГАДОРЯН 2О, могат, могат.......я виж "списъка" на страните, които още след 2003 година започнаха "цветните революции" в страните от Близкия Изток!!!! Така че, който е разрушил, той да строи!

5

Анонимен

преди 7 години

Могерини първо да спре да бъде съпричастна с терористите от Ахрар ал Шам, после да говори за мир и прераждания.От 2011 г. насам ЕС подкрепя каузата на Ал Кайда и сродните ѝ групировки в Сирия. Тези, които спонсорираха радикалния тероризъм и разрушиха Сирия нямат право да говорят за нейното възстановяване!

4

Анонимен

преди 7 години

Другото нещо, което ми се привижда е, че май пак гласят многомилиардна далаверка са парите на европейския данъкоплатец, който ще плаща за страната, която сам разруши /косвено/.

3

Анонимен

преди 7 години

Не могат, силни са само по любовните зовове на котки в размножителен период. Това е и причината котараците за прииждат.