77

Анонимен

преди 7 години

И третия мандат гербаците няма да го изкарат , още не са всъпили в длъжност и цените изхвърчаха нагоре

76

До професор

преди 7 години

Що се правиш на интересен? Не дядо му, а прадядо му е пребит в село Хераково защото е бил свидетел по дело за земя м/у двама братя. Единият печели делото но другият е крайно недоволен. Прадядото е бил причакан една вечер от недоволния брат, с още двама и с тояги го били много и починал. Няма ***, няма фашисти, селска простотия. Тиквара спекулира но няма кой да му се връзва. Това с *** е за ***-наивници, като теб.

75

Анонимен

преди 7 години

В България стабилна е само мизерията :)

74

www

преди 7 години

ЩОМ НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП СПИРАМЕ ГАЗТА - КАЗА РУСИЯ . АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ СПИРАМЕ ЕВРО ФИНАНСИРАНЕТО - АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДОСТ ИЛИ ДПС ПУСКАМЕ ЕМИГРАНТИТЕ ....

73

овеч

преди 7 години

Само гледайте какво ще стане като се спре транзита на газ от Украйна,договора изтича през 2019,и руснаците твърдо казаха че няма да се поднови от сега честито на всички ни.

72

Анонимен

преди 7 години

Сега ясно ли е за всички защо Бочко предложи Цецка за президент, защо беше цирка с оставката му? Защото се задава "буря" и трябва някой друг да е виновен. Сега остава да чакаме Бочко&Теменужките да оглавят протеста срещу КЕВР, Радев-ото служ. правителство. Има да чакаме. Ще си намери оправдание как да останат тези цени, даже да състави правителство и да смени целия КЕВР. Догодина +20% на тока, защото газът тази година поскъпнал с 30%.

71

Анонимен

преди 7 години

Комунистите да отговорят, защо не гръмнаха и ,,професора, когато трябваше ! ?

70

ха сега

преди 7 години

Искахте Радев за Президент и какво стана - ВДИГНА ГАЗА С 30 % ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО ГО ИЗБРАХА !!!

69

haha

преди 7 години

До Шокsuper

68

Анонимен

преди 7 години

Единствено партия БСП е толкова долна да използва ***

67

Андрешко

преди 7 години

Защо КЕВР вдигат цените на газа? Защото Борисов иска да ви докара да ядете само филийки с мас,както той е ядял като дете,тъй че добре гласувахте на тези избори,за да продължи Герб да ви ограбва,защото това заслужавате.

66

до 94

преди 7 години

Кви *** та гонат бе чиляк ?. Тук става дума за КЕВР . Я са поинтересувай от кой са назначени членовете на тая антибългарска група и от коя партия са ?.

65

Анонимен

преди 7 години

И ПРИ СОЦА БЕ ТАКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ СЛУША МОСКВА. ПРОТЕСТИ НЯМАШЕ / бяха забранени, никой не смееше да се обади./ИМАШЕ ВИЦОВЕ ЗА "СИЛНАТА" ДРУЖБА. СЕГА ИМА НО С НИЩО НЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА.

64

Пичага

преди 7 години

При цена на газа през първото тримесечие на 2014 година от 630 лева за 1000 куб. метра, парното в София е било с цена от 79.89 лева за мегаватчас. Сега цената на газа е 382,99 лева, а предложението за цената на парното - 79,20 лева.

63

Анонимен

преди 7 години

Цените требва да скочат над 120% та да се събуди овчето евроатлантическо стадо.

62

Анонимен

преди 7 години

Г-да *** на БСП, в момента управлява правителство на Радев, какво искате от ББ, защо използвате оная му работа за дъвка а?

61

Андрешко

преди 7 години

Много добре гласувахте за Герб и сега цената на газа ви е в газа,в газа. Да ви е честита партия Герб и пишман патриотите. КЕВР е назначена от Герб и изпълнява политически поръчки.

60

Шок

преди 7 години

30% по бедни бедните и с 30% по богати богатите и тази година.

59

ненаситни

преди 7 години

Много алчни и кръвожадни тези от Газпром !!! Същите са и събратята им от Лукойл !! Одраха ни кожите в последните 20 години пияните ватенки ! Виновни сме ние , че ги търпим !!!

58

Анонимен

преди 7 години

Нали 5 години ни облъчваха с газови конектори с Гърция, Румъния, Сърбия ..само до луната май нямаше конектор, и какво стана 30% скок на цената, и отново да питам защо великанът Борисов не се бори за Южен поток, а го подари на Ердоган и Ципрас, и пак него избрахме, е сега идете се оплаквайте на арменския поп