49

Анонимен

преди 7 години

Най добре е Бойко башбакан а всички министри от воеводите.

48

цецо

преди 7 години

Мажоритарни избори за поне половината дупутати. И 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ. Защо никой не коментира това ?

47

Анонимен

преди 7 години

До кога разни индивиди тук ще говорят от името на българския народ.Дори и Боко няма право да говори от името на всички българи, а само 1 милион. Останалите 6 милиона не го признават.

46

Анонимен

преди 7 години

ВЕЛИКАТА ПОБЕДА НА ГЕРБ ДА НЕ СТАНЕ ПИРОВА ПОБЕДА?Да не му увяхнат магнолиите на Боко.

45

Анонимен

преди 7 години

ЧАКАМЕ ОБЕЩАНОТО ОТ ПАТРИОТИТЕ - ЗОО ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ ВЕДНАГА И ПР. ДРУГИ НЕЩА.АКО НЕ СТАНЕ - ЗНАЧИ СА СЕ ПРОДАЛИ ЗА ПАНИЦА ЛЕЩА.

44

Хм

преди 7 години

Съвсем ще му побелее косата на Боко с Патриотите!Така и трябва,друг път да не се ежи толкоз че е "победител".Иначе от тях голяма полза не очаквам,ако успеят да наложат ограничаване на мигрантите и спиране на турското влияние и гласовете оттам(законно)-все е нещо.Гласувал съм за тях,ама съм песимист-нямат потенциал.Съвсем друго нещо трябва на България сега-умерено патриотична партия,проевропейска,но с твърдо отстояване на нац. интерес и реалистично отношение към Русия.Това,дето го няма,накратко.

43

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ ЩЕ ДАДЕ ВСИЧКО ПОИСКАНО, ЩОТО ИНАЧЕ НЯМА БОРИСОВ - 3

42

Stonewall Jackson

преди 7 години

До ИвановЕ Иванов Ние може да сме *** щото сме гласували за ОП но ти нали не ни забраняваш да имаме свое мнение ? И ако мислим като теб нали е логично ти да си тъпака ?

41

Хитър Петър

преди 7 години

Иска им се да вземат цялата власт, ако може и да управляват самостоятелно, ама българският народ не им дава да крадат и да мамят, че са патриоти. И аз мога да кажа, че съм патриот, но като искам да забогатея ще забравя, че съм патриот и ще направя всичко против държавата и народа, само и само да натрупам пачките на гърба на всичките ми избиратели и на целя народ. Звучи гадно, но патриотите тайно се срещат с турски министри и Ердоган за пари. Те ги питат за колко ще се продадат.

40

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТИЧЕН АПЕТИТ, А АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНЕТО!

39

Психодиспансер

преди 7 години

Един осъден, един дето трябва да бъде съден и един Джамбазки 2 метра уста, метър знаме. Да ви имам и принципната коалиция. Вие сте патриоти, колкото аз съм Пипилота Транспаранта Виктоалия Дългото чорапче. Вие сте едни крадци завити в чужд флаг и обслужващ персонал на чужда държава. Но най- вероятно сега ще ви лъсне голия и лаком Глутеус максимус.

38

Анонимен

преди 7 години

Ми поне те да си признаят то се вижда кои как и какво работи но понеже се оня строи е на мода затова сме на това ниво затова няма управия или ако има е мотане така им изнася и искат да са само те и трябва да минат сигорно години наред да обесняваш какво е да си обикновен човек защото обикновенните ги смятат за луди но това е тъпата система и затова сме на това ниво последно място по растеж в европа ми дано да изклоним към третия свят те там може да са бедни но са по добре от нас

37

Анонимен

преди 7 години

Мито е така ядене крадене у лежане другите се разхождали господа от товв иконмиката няма да се оправи държата е се назад зарад тия независимо от коя партия са искат застои и само ядене те да са вечни картел с бензина картел в обучението картел в това в онова стига бе спъват процеса само мародери

36

Анонимен

преди 7 години

Ако тези *** наричащи се(патриоти),ако бяха наистина такива -Никога нямаше да влязат в коалиция с една партия като ГЕРБ,която защитава глобализма и подкрепя такива глобалистки и сатанистки споразумения като договора за свободна търговия с Канада,известен като СЕТА. Този договор отнема суверенитета на страната ни и дава цялата власт на транс-национални коропрации

35

българин

преди 7 години

Добре е да се направи коалиция на ГЕРБ и ОП, като и двете страни направят нужните компромиси за постигането на стабилитетно управление. Нека патриотите да се откажат от безумната идея за минимални пенсии от 300лв., не е за нас тази работа. А ГЕРБ да се откажат от намерението си да не вдигат данъците, за да можем да съберем повече пари в хазната.Само така с компромиси ще имаме повече стабилитет за всички нас, и ще знем че и утре ще е като днес.

34

Анонимен

преди 7 години

ТОВА В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е ПОЛИТИКА,,НЯМА ПРОГРАМИ,НЯМА ЦЕННОСТИ ,ИМА САМО ДАЛАВЕРА И АЛЪШ ВЕРИШ, А АКО СЛУЧАЙНО СЕ ПОЯВЯТ СВЕСТНИ ХОРА КОИТО ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО В ПОЛИТИКАТА ,КАКЪВТО БЕШЕ СЛУЧАЯ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ С ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ,ПРОСТО ТАКИВА ХОРА ГИ СМАЧКВАТ ,А МЕДИИТЕ НЕ ИМ ДАВАТ ГЛАСНОСТ.ЗАТОВА СПРЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ КАТО В ТОЗИ ТЕАТЪР НА АБСУРДА В БЪЛГАРИЯ НАРЕЧЕН (ЧЕСТНИ ) И (СВОБОДНИ) (ИЗБОРИ),ЗАЩОТО ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

33

Анонимен

преди 7 години

Ела да видиш как се разхождам момчиле че пращя от разходки от такива като вас

32

Иванов

преди 7 години

Ми то беше ясно че Патриотите веднага ще направят коалиция с Герб, нали ги подържаха и в предишното правителство. Какво ревете сега. Гласувалите за ПФ са пълни ***....

31

БГ

преди 7 години

Струва ми се, че са ни нужни истински патриотични сили, а не псевдопатриоти. Както на БГ е нужна и истинска лява партия. Така че този вакуум рано или късно ще бъде запълнен. А дотогава горко ни с правителство ГЕРБ-ОП.

30

Аха

преди 7 години

Не казва истината този Джамбазин!В петък разговори, преговори не е имало. Имало е само целуване на ръката на дон Боци. А той щял да си помисли дали да ги калеса за министри. Но ако са усърдни в целуването може и да ги огрее лъжепатриотите. Те са с едни такива хубави български фамилии - Каракачанов, Джамбазки, Сидеров... Мале, мале.....