49

до 61

преди 7 години

Прости хора сме ние, другарю.Вие сте от сложните.Но парите ги няма.Де ги, другарю?

48

до 59

преди 7 години

Абе умен, ти май бъркаш тока с картофи. Бегай да копаш нивата и не се занимавай с неща, които не разбираш. Така се препродава ток, както ти си мислиш. Ти още малко ще изкараш, че има и складове за ток и го возят в цистерни до твоето село.*** народ, много *** ...

47

Анонимен

преди 7 години

ГОЛЕМИ ЛОЗУНГИ НА ПЛАКАТИ БЯХА 2013 ФЕВРУАРИ - ЕДИН ОТ ТЯХ - "БЕЗ ПАРТИИ И МОНОПОЛИ" СИ ОСТАНА САМО НА ЛОЗУНГ

46

Анонимен

преди 7 години

Другарю 58,Продават ти един ток за 30 ст.Ти го препродаваш на следващия за 60 ст.Той го препродава на по-следващия за 1.20 ст.И така- докато се изредим всичките и токът стане поне 3 лв.Или газта. Или каквото там.Ако щеш. Направи си ток, де. Или газ?А пък аз си имам всички документи, да ти препродавам.Пък ти бачкай. ОК?

45

до 55

преди 7 години

И какво значение имат енергийните дружества. Много евтина манипулация, герберюго. Токът не го вдигат eнергийните дружесва, а КЕВР, която е изцяло съставена от крадливи герберасти, само шефът й е костовак-крадец, но пак назначен еднолибно от Бойко Борисов през м.септември 2015 година.

44

Анонимен

преди 7 години

КЪДЕ СА СЕГА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ОТ 2013 ФЕВРУАРИ А? СТРИЖИ НАРОДА ЯКО И ТВА Е ВСИЧКИ СА СЪГЛАСНИ И ДОВОЛНО СПОКОЙНИ

43

Анонимен

преди 7 години

Значи, другари, едни пари ги няма.Някой да знае къде са?Другарите с енергийните фирми знаят ли? Не.Другарите с предприятията знаят ли? Не.Другарите с офшорките знаят ли? Не.Другарите с проектите знаят ли? Не.Другарите с банките знаят ли? Не.Другарите с медиите знаят ли? Не.Е, ами кой знае тогава, бе другари? Щом никой не знае- вдигайте цените.Закривам заседанието.

42

преди 7 години

Колко трябва да сте Tъпи или мaлoyмни за да не помните кога бяха продадени енргиините дружества?И да повтаряте тиквa, тиквa, тиквa ...а той дори и партия нямаше тогава. Беше бай никой.Вече и на стойка "Г" да застане Бойко, пак не може да върне разпродадената от комyниcтитe България.

41

картоф

преди 7 години

администрацията в Бг е около 790 000 души + роднини и приятели ,е как тиквата няма да спечели,нали искат от админатр. да си запазят статута [службичката и кинтите]!!!

40

Анонимен

преди 7 години

Протестиращи сега са ........ управляващи !

39

Анонимен

преди 7 години

ТИКВАТА увеличи тока с 10% още на петия ден на сл. каб. на ПЛЕВНЬО и Близалков !

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20И това ще стане! Не стига, че виждате какво дишате, ами искате и безплатно да го правите! Айде данък "въздух" та да ви дойде акълът в главите кога гласувате и чакайте месията, та белким ни "оправи". Е, един вече го стори за 800 дни, сега е епизод 1 от 3-ти сезон...

37

Анонимен

преди 7 години

Аз наистина не мога да разбера къде са протестърите от преди 2-3 години? Хубаво ви е да ви опъват или просто сега няма кой да плаща за да протестирате???

36

тиква

преди 7 години

искам,искам да стане 1 лв. - 1кв.ч.!!!!!!!Още по зле да ставааааа,ухххх с нетърпение го очаквАМ!!!!

35

смЕх

преди 7 години

Не сме доволни, ама си седим в къщи и вместо утре всички да задръстим площадите ще си седим в къщи и люто ще кълнем само на маса сме велики вместо да вземем тоягите.

34

Анонимен

преди 7 години

Да не е тиква, че да е кратуна.Голям избор, разбираш ли, епохален.

33

Анонимен

преди 7 години

А сега Валерката Симеонов, Кракачанов и пудела Сидеров да излязат и да се противопоставят на *** бивш и бъдещ премиер, довел обикновения българин до геноцид!

32

Морска сол

преди 7 години

Много скъпи избори , но очаквано. Вече и малкото от средна класа я унищожават. Важно бедния да е много беден, богатия да е още по богат

31

Анонимен

преди 7 години

Представям си Орешарски ако беше вдигнал всичките тези цени - 4 на брой - ток, вода, парно и газ в един и същи ден и то с около 20% какво щеше да му се случи.Медиите щяха да го разкъсат, а умните и красиви кресльовци щяха да изпълнят всички площади.Обаче Бате Бойко нали е човек от народа, няма пари да си санира къщурката, кара Мерцедес по-стар от него самия и народа си го обича.Давай Бойко - пропуснал си бензина и въздуха. Вдигни го и него от Гьоргьовден.Споко, стадото ще ти прости и това.

30

Анонимен

преди 7 години

скарали се вълците, кого трябвало да обича овцата...