9

Анонимен

преди 7 години

На финала, където вотът пак се преразпределя, единствените конкуренти са Италия, Белгия и Швеция, класиране след 4-то място няма как да стане.

8

Анонимен

преди 7 години

17-то място е невъзможно и ще ти кажа защо. Кристиян имаше голям късмет с жребия във втория полуфинал, където са най-слабите песни. Той ще спечели полуфинала с първо място, на второ и трето ще са Сърбия и Македония. Останалите 7 при други обстоятелства биха отпаднали. В първия полуфинал за сметка на това ще отпаднат по-силни песни, които иначе биха се класирали. От "големите 5" нагоре ще се класират само Италия и Франция, другите 3, както и домакинът Украйна, след 20-то.

7

Анонимен

преди 7 години

Дъвкана е темата, ама на Евровизия всичките са дъвкани. В класацията на най-гледаните песни в канала на Евровизия тази седмица е на пето място, макар че беше единствената песен от 42 без клип, като имаш предвид, че на 4-то е Русия, която няма да участва и беше гледана заради скандала. България, Италия, Белгия и Швеция са единствените играчи за първите 4 места.

6

Луд

преди 7 години

И аз съм съгласен с разбирача от коментар 1 . Да махнат този фалцет и да на правят фелациотет.

5

Сандокан с 2 ножа

преди 7 години

Много скучна песен . Дъвкана тема . Този вид мелодия бяха на мoда преди 3-4 години. Залагам на скромното 17 място

4

Di

преди 7 години

Браво. Мнвого добра песен.

3

Petrov

преди 7 години

Ужасно скучно.

2

Жоро

преди 7 години

Евала! Доста обнадеждаващо, с мирис на много добър резултат.

1

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, мрачно, изпипано в детайли. Само началото е доста клише, ама какво да правим. Л. Иларионов е от "Пайнер", но който си може, си може. Само в живото изпълнение махнете тоя виещ фалцет от припева, моля ви се, зле звучи, нека да си го пее чисто!