17

хаха

преди 7 години

То това е да си русофил-да крякаш колко много обичаш руския народ, а да получаваш пари от руските управляващи, откраднати от руския народ!!! Освен това да си русофил означава да правиш всичко възможно собствената ти Родина да страда и да бъде съсипана, щото Путин така казва! Освен това да си русофил означава да харесваш Ердоган и ТУрция, щото "освободителката" ни се надупи на "поробителя" ни!!Да си русофил в Бг означава да си фен на ОбедНелите ПатрЕоти, които са РУСКИ патриоти, не български!!

16

Анонимен

преди 7 години

Джуджака подкрепя всякакви антиевропейски мapгинали, лyзъpи и бoклyци, подобни на нашите бесепета, абевета, анакаджии и воеводи с рубашки. Но няма да му стане играта!

15

Анонимен

преди 7 години

КРАЯТ НА КРАЙНАТА ЛЕВИЦА В ЕВРОПА ДОЙДЕ.

14

sdf

преди 7 години

Путин, членовете на "Единна Раша", русофилите, псевдо-националистите като ЛьоПЕНис, Перхидрола, ВИлдерс---всички те са едно огромно и *** ДЕРЬМО!!! Но най-лошо от всичко за България е, че близо 20 % от населението-а именно овчеподобното русофилство- са врагове на Българската национална идея! Т.е тези 20% блеещи животинки дърпат ръчната спирачка в момент, когато трябва сме с пълна газ! Лошото е , че са спонсорирани от руската *** с пари откраднати от руския народ! Това е гадното!

13

Айде стиге!

преди 7 години

На калпава Европа путин и бай Минчо от с. Кошарите й е крив, че е гнила и разпадаща се!

12

Некъф луд

преди 7 години

Стига сте писали глупости. Не Путин, а онова бабе Меркел направи така че крайнодесните да имат подем на политическата сцена, а и не виждам нищо лошо в това. Не трябва да ни е страх от крайнодесните, а от евролибералите които с постъпките си напълниха европа с *** от азия и африка.

11

Кой ми с.а в гащите

преди 7 години

Този ЕС ще уточни ли най- после кой му е крив??? Путин ги бил разделял, Юнкер ще отделя Охайо и Тексас от САЩ защото Тръмп се радвал на Брекзита, а докато уж Путин и Тръмп са виновни, член на ЕС - Великобритания взе че напусна ЕСсср (2).Изявленията и изпълненията на бюрократите от ЕС стават все по- неадекватни. Сега разбирамкакво точно означават поговорките за кривата ракета и космоса и това да се въртиш като обран евреин!

10

факт

преди 7 години

Не можеш да разделиш това което е е вече разделено .....

9

Анонимен

преди 7 години

в края на април времето щяло да се развали!как не го е срам на Путин, ходеше ми се на пляж!

8

Българина

преди 7 години

Апък тръмп не разделя европа, като подкрепи брексит. Казвам ви тоя нагъл фашистки лицемерен манипулативен съюз е умрял отдавна, въпрос на време е да се каже царят е гол

7

Анонимен

преди 7 години

За Путин било нормално да кани опозиционни лидери?!? Ами тогава ЕПарламент да кани Навални и Ходорковски, пък да видим след това оная *** Захарова и онзи мустакатия грозник Песков какво ще плямпат? То и без това сякаш те управляват Раша.

6

Анонимен

преди 7 години

ЕК: Путин подкрепя !!! крайната десница !!!, за да раздели Европа.А пък Бсп подкрепя него. От тук какво следва !!? :))) Както казват руснаците: "Что и требовалось доказать" :))) и беше доказано на вече отминалите избори! :))) Да са прости, да са прости левите избиратели , колко да са прости ... :))НЯМА ЛЕВИ партии в Европа. Факт!

5

ГАДОРЯН

преди 7 години

Чуден ЕС си имаме! Все по талибански става. Атентат след атентат. Е нали трябва да сме мултикулти. Пък на ония им е в културата да колят и бомбят, така че всичко си е в реда на нещата.

4

Анонимен

преди 7 години

Опитва? Само още една държава да излезе и ще успее да го разпадне, опитвал се... Някои хора или са слепи или много наивни

3

Petrov

преди 7 години

Англичаните излязоха от ЕС обаче руснаците го разделяли.

2

Анонимен

преди 7 години

наш Болен кога ще го покани?

1

Анонимен

преди 7 години

Не е виновен Путин, че ЕС стана един огромен концлагер. В който главните надзиратели са Германия и Франция. А останалите са работен ***. Ние пък, направо роби.