7

Анонимен

преди 7 години

В Китай режимът много бързо ще им види сметката, но в бедни и измъчени и без тях държави като Бангладеш, Мианмар, Филипините, не дай си боже. Горките хора.

6

Анонимен

преди 7 години

А ако отидат в Китай така ще се наиграят... Ще станем свидетели на най - значителния антиислямски геноцид на нашето време...Гугъл --> Dancing Queens: Imams in China forced to dance. Има го и в Ютуб...Тази авторка никога не се е славела особено с реализма си. По - известна е със сюрреализма си.

5

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да демократизирате целия Близък Изток, или те си перат парите при вас. В Либия какво е щастие, че не е за приказване.

4

Нфб

преди 7 години

сащ насочват екстремистите към Китай и плащат стотици милиони...целта е да се отслаби натиска върху сащ...Русия и Китай трябва да водят огледална политика и да насърчават сепаратизма в сащ в лицето на афро и латиноамериканци...

3

Анонимен

преди 7 години

ИД Е СЪСТАВЕНА ПРЕДИМНО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ!!!ИД НЕНАПУСКА А ПРОСТО ПУТЪН ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО ИЗБИВА ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОСТАВА ИД!!!СИРИЯ ВЕЧЕ Е ПОРЕДНАТА ТЕРИТОРИЯ ЗАГРАБЕНА ОТ ПУТИНОСИЯ СЛЕД КАТО ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА И ЗАГРАБИ ТЕРИТОРИЯТА!

2

Анонимен

преди 7 години

Ще дойдат в Европа, в Африка и така, докато има деби..., които вярват, че една си там религия е религия на мира

1

gfglkg

преди 7 години

ИД няма да намери място в Китай, тъй като тамошните хич не си поплюват...