9

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарен кандидат е Марешки и това е ,,добрия" вариант, ако такава ви е идеята за мажоритарен избор...хак да ви е !

8

Анонимен

преди 7 години

Преференцията е едно от малкото смислени неща в изборнията ни закон, така симпатизантите на партиите могат да пренареждат партийните листи, но както става ясно необразовани екземпляри няма как да се справят. А необразованите като процент от населението стават все повече.

7

Днес нищо не разбира

преди 7 години

Ролята на мажоритарния вот не е да има многомандатни райони, а да има 240 едномандатни, тогава ако има 5 партии то в бюлетината ще има 5 места за Х и няма да има преференции, много по-разбираемо е, а и ще се спрат да слагат непопулярни хора в листите, защото тогава те ще са неизбираеми.

6

Анонимен

преди 7 години

От 18 до 38% ще поскъпнат на парното и топлата вода в различните градове от 1 април. Това става ясно от доклад на експертите на КЕВР за проект на цените на топлинната енергия и на тока, произведен от топлофикациите, публикуван в първия ден след изборите,.....а честито!

5

Анонимен

преди 7 години

Неграмотните и нищо неразбиращите за какво и кой се гласува, слагат хиксче на номера, който предварително им е показан и после виждат на друго място пак същия номер и там слагат хиксче, за да се презастраховат и да са им заслужени парите.

4

Българина

преди 7 години

Простотиите на цик ако този номер отсъства от листата няма проблем и случайни екземпляри да се уреждат няма да става

3

Анонимен

преди 7 години

При всички партии го има това, поне е весело!

2

Анонимен

преди 7 години

Такова е качеството на мат'риала - неграмотни и прости.

1

Анонимен

преди 7 години

Такова е качеството на законите- ***.