42

Krom

преди 7 години

До АТАКИСТ - виж човече, нямам личен спор със теб. Не одобрявам никой от сегашните политици в България. Просто мисля, че онзи големият - какъвто примерно е бил Стамболов още не се е появил в тази държава. Не го приемай лично. Имаш вяра, така да е. Карай според нея. Надявам се заради теб, да не се разочароваш. Лек ти ден, и не се сърди. Не те поучавам.

41

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

ДОСТ остава извън парламента и това е изцяло заслуга на ПАТРИОТИТЕ!!!

40

АТАКИСТ

преди 7 години

Точно това става и в момента. Българина е толкова отвратен от ГЕРБ че си мисли: нека моята партия направи коалиция с ДПС, по-лошо от герб няма накъде! Аре ся ти ми отговори ако можеш ;)

39

АТАКИСТ

преди 7 години

Понеже се пишеш историк да ще те образовам малко. България пада под турско робство 14ти век не защото е била много по слаба боеспособно от Турция а защото управляващите и местните феодали са подтискали селяните с огромни данъци, тежки обичаи като булка в селото да спи 1вата вечер при наместника и т.н... И когато турците нападат и нашите феодали искат да мобилизират селяните в войска да се бият. Българинът отказва, крие се по горите от гняв и мисли: Нека турците дойдат по-лошо от сегашните няма!

38

Факт

преди 7 години

Над 65 хиляди гласа по-малко имат атака наречените патриоти, в сравнение с предишните парламентарни избори през 2014 година. Това е поход да не изпаднат от парламента.

37

Хитър Петър

преди 7 години

И са откровени - няма значение дали ще гласуват с левите или с десните.Аз ви казах, да сме ме слушали. Патриотите ще направят всякаква коалиция, само и само да са на власт, без значение дали с БСП, ГЕРБ, ДПС или ДОСТ.

36

Хитър Петър

преди 7 години

Е гаси фесовете, няма по-смешни патриоти от тези.

35

месара

преди 7 години

ааааа не така , другаря сидеров от националист сега е върл съветскофил , не пропускайте такива важни неща от биографията му !!! ше го разсърдите и пак ше ви почне :):):)

34

АТАКИСТ

преди 7 години

Аз и още 300 000 ! Следващия

33

Krom

преди 7 години

До АТАКИСТ 39 - не бе, сериозен. Иронизирам новооткритата обич на Лидера ти - Волен към руското и съветското. Как така български "националист" забрави Добричката епопея през 1916 година? И прегърна Путин? Как забрави 5 Септември 1916г., и Тутраканската крепост? Към българските войни паднали срещу многократно по големите румънско-руски сили, уважение някакво? Не ми отговаряй, няма какво. Просто те иронизирам, драги ми Смехурко. Или пък опитай.

32

Хитър Петър

преди 7 години

Сидеров и Симеонов бяха заедно в началото, после се разделиха и сега пак са заедно. Кой ли им вярва вече на тези лъжепатриоти и лъженационалисти?

31

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-38А ако Бойко не им даде това което искат?Какво става с ОП?ГЕРБ по свирката на ДПС няма да играе,защото им е ясно че ще изпаднат в забвение.А в случай на нови избориОП няма да вземат и толкова, колкото взеха сега.Не забравяйте поговорката за орел,раки щука.

30

Анонимен

преди 7 години

Предатели! Сидергулус и Валерогулус си сложиха вече фесовете.

29

АТАКИСТ

преди 7 години

Ти повдигна темата за САЩ затова ти отговарям и те разочаровам като ти казах че никой националист не мрази Америка ***! 2ро Волен никога не е бил патерица на Бойко. Валери Симеонов беше до момента в който разбра че техните искания не се спазват а РБ си правят каквото искат че и раздават по 30 еуро бонуси за успех 3.50 на р0мските козунаци!Други въпроси драги ми смехурко?

28

Анонимен

преди 7 години

до 19 не виждам защо трябва патриотите да клякат - или Бойко ще им даде каквоот искат, или ще бъед принуден да играе по свирката на ДПС или след една година паритята му ще е наполовина или отиваем на нови избори. Това са трите варианта.

27

Krom

преди 7 години

До АТАКИСТ - 34 - е, а ти бот ли си? На име Атакист? Този който славиш - Волен - е абсолютно клише. За това. На Америка и е през оная работа дали я мразиш. С "Лидери" като Волен - още повече. Та ... я кажи, докато беше патерица на Бойко в предишния му мандат, колко националистически "изяви" направи Сидеров?

26

пенсионер

преди 7 години

До АТАКИСТ-22Не съм се объркал.Волен не може да бъде министър,защото е удостоверен че е с психично разстройство(това е цената за да бъде осъден на полезен труд)Пенсия от300лв.и индексация на другите пенсии ще бъде прието без никакъв проблем.Относнокоалиционното правителство,без трите партии не могат да се съберат необходимитегласове.

25

АТАКИСТ

преди 7 години

кром защо мислиш че националистите мразим Америка?! Те са велика нация с велик действащ Президент! Мразя последните им управляващи. А ти си ограничен *** на име Кром

24

АТАКИСТ

преди 7 години

Защо си мислиш че ЕС = стабилност?? Бойко иска да въведе еврото тук. Потърси инфо в нета какво е станало с немската марка като минават на евро. Хипер девоавация ще има защото точно преди да минем на евро една тиха вечер без много обяснения валутния борд ще падне и 1 евро = 5-6лв за една нощ ще те ''подстрижат 3 пъти'' Ем не разбирате нищо ем го играете анализатори!

23

Луд

преди 7 години

Бойко да ги остави БСП и ОП да направят правителство с ДПС и след 2 години ще има само една партия в парламента-неговата.