145

Анонимен

преди 7 години

Колкото оправдания да търси БСП едно е ясно , народа ги мрази безплатно и завинаги. При следващите избори съвсем ще затънат . Сега използвапа популярноста на Президента Радев , но това свърши . Капиш другарю червен каскет .

144

Анонимен

преди 7 години

честити ви нови цени на тока и газта и от там на всичко, това е сигурно за доходине не знаят.

143

Анонимен

преди 7 години

Тия дето" спонсорират" ало измамниците събраха 27%...Много са...

142

Анонимен

преди 7 години

Честити ви нови 20 милиарда дълг, лапачка за година две!!!

141

Върни Мерцедеса

преди 7 години

Бойко поне върни Мерцедеса на НСО да си го поддържат без пари

140

Анонимен

преди 7 години

27 % червени, кръгли и'диоти в тия избори... Че откъде се нароиха толкова...?5 века турско робство си и половин век комунистическо си казват думата....

139

Манипулирани избори

преди 7 години

Някой зададе ли си въпроса - защо за страната бяха отпечатани 7,5 млн. бюлетини, при положение че сме 6 млн. народ? Аз ще ви кажа - 1,5 млн. бяха попълнени за ГЕРБ и директно вкарани в ЦИК. Някой зададе ли си втория въпрос - Как 20 мин. след приключване на изборния ден, обявиха крайните резултати и победата на ГЕРБ, след като бюлетините още не са преброени и занесени в ЦИК? Не може да се преброят 3-4 млн. бюлетини за 20 мин. Тези 1,5 млн бюлетини дадоха крайния резултат, да знаете ;)

138

Анонимен

преди 7 години

Браво на ГЕРБ, но тази разлика е малка... Няма мор за тия червени и'диоти... 26% да съберат, което е показателно, колко кyxи *** още има в тази България...

137

CHALGARIN DUDAEV

преди 7 години

GARVAN NA GARVANO OKO KE VADI

136

Banshee

преди 7 години

От болшинството от народа,който слуша чалга,какво може да се очаква...чалгарски изборни резултати и простотия.Да гласуват за най-големия *** и наглец ,който бяга вече два пъти от отговорност...и това ако не е простотия здраве му кажи...но какво да се прави,винаги сме си били робски народ и все сме залагали на куц кон в избора си,като се започне от Първата световна война,че чак до сега

135

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не ви е виновен Тиквата. Не е луд, който яде баницата ..Виновно е онова хвърчащо недоразумение в Президентството. То назначи тенис партньора на Тиквата за служебен премиер.Още щом стана Герджиков премиер ви казах, че БСП ще загуби изборите.Герджиков остави шефовете на полицията същите и за Цвък беше детска игра да спечели изборите.Така и стана !Сега патерицата Марешки и търгашите лъжепатриоти ще направят коалиция с ГЕРБ.Маринкин/Радев реанимира ГЕРБ. Факт !Тежко и горко на българите !

134

Американ

преди 7 години

Коалиция с ГЕРБ само ако Бойко не е в министерския съвет!Той предизвика изборите с декларацията, че търси квалифицирано мнозинство или се отказва!

133

Анонимен

преди 7 години

"Битката на Борисов с Нинова сериозна! Мъжка, доста се озорил" - сега му предстои и по-голям зор . Ще му се наложи да води битка с улицата , струва ми се .

132

хммм

преди 7 години

Аре стига вече бе маймунодонци до ФИРОМ, гледайте си измислената държава която скоро ще навърши 70 години и спрете дава акъл на българи, гърци и сърби. Образовайте се, създайте си собствен език-не българосръбски, започнете да си градите собствена история-не крадете гръцката, дори децата ви са кръстени на сръбски и български герои, нищо чудно че целия Баклан ви презира и никой не ви признава за държава има причина най-после разберете го...

131

Анонимен

преди 7 години

Злобейте, червени трoлчeтa, злобейте! Ама и да се *** все тая! Борисов пак победи! А червената ви дружинна да ходи да копа доматите на село, че само за това става!

130

мдаа...

преди 7 години

ГЕРБ първа политическа сила. Кънгречулейшънс Борисов, кънгречулейшунс! Впрочем, как смяташ да съставиш сега правителство. И ако изобщо успееш, колко време мислиш, че ще изкара?

129

Страшно

преди 7 години

Земетресение от около 4 по рихтер Вранча Румъния съобщи че нагли престъпници и опасни крадци заграбват власта в София отново..Застрашен е от ликвидация един от най важните народи охраняващи несъзнателно огромни региони от Целия Свят

128

Анонимен

преди 7 години

До Ха-ха-хаЩе ви видим на изборите наесен или пролетта 2018 кой ще реве, ха ха хааааа...

127

Ха-ха-ха

преди 7 години

До FffАма то никой не реве. Реве те вие, путлерастията :)

126

Анонимен

преди 7 години

Резултата е, че проруските партии в Народното събрание вече образуват стабилно мнозинство, БСП увеличи значително резултата си от предишните избори, ГЕРБ го намали, ГЕРН няма да може да състави правителство, ще има нови избори където тенденцията ще се запази и ГЕРБ ще бъде много назад в класацията.