10

А1

преди 7 години

Абе, то имаше един друг "Съюз", ама и той се разпадна след 73г. идеологическа бюрокрация и корупция!В това отношение (бюрокрацията и корупцията) ЕС надмина и онзи, идеологическия.Тъй че, съмненията за дълголетието на ЕС е доста съмнително!

9

Анонимен

преди 7 години

Наближава пенсионна възраст.

8

Анонимен

преди 7 години

Кажи и за извънземните от 3 галактики които те гледат.Всъщност квото и да им кажеш стадото ще ти ръкопляска докато давате парсата.Като свършат кинтите циркът го закриват.

7

Анонимен

преди 7 години

ЕС е стабилен, това са само временни проблеми които скоро ще бъдат преодолени. Така ги надъхват чиновниците в Брюксел, но това което не им казват е, че има вече план Б, и тези около 100 000 лапачи в Брюксел може да останат от днес за утре без работа и без пенсии дори, защото скоро всичко ще се срути и фондове, и ЕС. Не им се вярва на някои, хе хе хе, само преди 1 година беше немислимо една от основателките на ЕС да напусне, но Брекзит е факт.

6

Анонимен

преди 7 години

Юнкер си пожела 100-годишен юбилей на ЕСТакива новини съкращават живота на товаришч Путин с няколко месеца, но все пак е хубаво от името на ЕС още днес да изпратите на главатаря на Русия който и да е той след 40г, покана за 100 годишния юбилей. Това много ще подобри двустанните отношения ЕС-РФ и ще изкефи максимално българското русофилство.

5

пехотинец

преди 7 години

Естествено че ще има ЕС още стотици години защото това е съюз на Европейската Цивилизация и нито варварска Русия нито варварска Турция са в състояние да попречат на Европейското обединение. Тези първобитни държави не могат въобще да разберат какво всъщност означава съюза защото са стотици години назад в еволюцията. ЕС винаги ще има!

4

Анонимен

преди 7 години

Ей шопе, ти кьдето си там долу! 2000 000 Бьлгари работят в Европа за да могат да изхранят семействата си благодарение на Европейската мечка а не на руската мечка!На теб май не тис тига руския ботуш?

3

Анонимен

преди 7 години

60 години стигат, даже са много. Пожелавам бърз и безусловен разпад.

2

ами

преди 7 години

Ако всяка страна,която е в ЕС направят референдум,ще видите колко ще останат!

1

Анонимен

преди 7 години

А стига бе! Още 40 години България в ЕС! Ще се затрием, няма да останат българи!