29

Анонимен

преди 7 години

Ами те от твоята продажна партия са по разрухата бе другарю.

28

Посредствени актьори

преди 7 години

Един от участниците в разрушаването в пост комунистическата история на България зове да на разрушават.Фарс

27

32842

преди 7 години

задачата на Герджиков е една - да организира честни и законни избори. Той толерира купения вот на турските изселници, на които им се разадва харана, осигурямва им се безплатен транспорт, освободени са от работа за повече дни. Защо българското служебно равителство не си зипълнява задачата, а допуска масово купуване на гласове сред хората с двойно гражгдансдтво?

26

Анонимен

преди 7 години

ХАЙДЕ ПОРЕДНОТО ЧЕНГЕ ОТ ДС НА НЕ УЧИ ХОРАТА КАКВО ДА ПРАВЯТ И ДА НЕ ДАВА АКЪЛ.

25

Анонимен

преди 7 години

Как така какво е изградено ? Изградена е Пазарна Икономика , само дето с ЛУПА да я търсиш .

24

ДЯКОНА ЛЕВСКИЙ

преди 7 години

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.

23

Анонимен

преди 7 години

ГЕРДЖИКА ДА СИ ХОДИ! ЗА ДВА МЕСЕЦА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ОТ ВСЕКИ ДРУГ.

22

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е интелигентен човек, за съжаление само служебните правителства са читави. Не съм вярвал, че ще го кажа, но сякаш предпочитам БСП да спечели, наглостта на герб стана прекалена. Надяват се да сме балами и пак да ги изберем, накрая станаха по-тихи от водата. Не бих могъл да гласувам за БСП обаче, просто знам, че те са същото зло, просто е по-добре да се поразбута далаверата на ГЕРБ, замозабравиха се

21

Атлас

преди 7 години

Ами дайте да го послушаме и да не-рушим, ама само кажи какво е изградено та да не го разрушим.........защото не се сещам за нищо изградено от 27 години брат.

20

Анонимен

преди 7 години

Мен ми хареса речта. Явно Герджиков има заложби.За мен най-добрия е Трайчо Трайков.Путин да се пука. Нека инвестира в пропаганда в България.Накрая, дори Атакистите са Българи.

19

2,8 MИЛИOHA

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ,КОИТО ГЛАСУВАХА С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ ,КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , ГEЙЧETATA-ДPИC_ДHEC.БГ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКАТА МАФИЯ -БКП ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35-50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

18

f

преди 7 години

И не такива, да и имат ключове от жилищата! Сигурно над 50 дубликата, че който е най-наблизо.

17

Боко е в паника

преди 7 години

Голям страх от Бсп:)) Борисов навсякъде е пуснал глашатаи да пропагандират под една или друга форма!

16

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

"Изграденото" е една мафиотска престъпна действителност, в която един вагон партиен "елит" е обладал и дои безнаказано цялата държава и всичкия народ ! "Изграденото" задължително трябва да бъде разрушено из основи, а "изградилите" го, изкарани с шутове от парламента и натикани по затворите, а имуществото им конфискувано !

15

отказващ се от бг

преди 7 години

писна ми от тая нация, паля към Гърция или към Сърбия и повече неща и да чуя за тая смотана "държава"

14

Анонимен

преди 7 години

Герджик това как ви звучи българско име ли е? На мен хич не ми звучи като Българско! Има ли на някои от вас дядо му да се е казвал ГЕРДЖИК? Щото аз не познавам такава фамилия. Цели 27 години си избирате от трите най дългото и В НЕДЕЛЯ пак ДЕБЕЛИЯ ще изберете! Но какъвто народа такива и управниците му! Всеки народ си заслужава дебелият. В неделя с нови гащета смъкнати под коленете под строй пред урните. И не се блъскайте за всеки ще има по един дебел с котешка глава не се притеснявайте!

13

f

преди 7 години

И имат ключове от жилищата ви.

12

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте за стари муцуни, които ни докараха дотук, изберете си някоя малка партия, за да покажем на големите, че не сме вече толкова ***. Забележете как социолозите неглижират по-малките - Да, България на Христо Иванов, Нова република на Радан, АБВ и Татяна Дончева... Всичко извън изброените е готово да пирува отново на на гръб.

11

Лукойл-ДПС патриоти

преди 7 години

Откъде-накъде , Лукойл-ДПС " патриоти " , руски фашисти-ибрици и ДПС-цъpвyли като Mypгaвия MaHгaл Валери Симеонов , русенския тлъст пидaл Каракачанина и перхидролния пиндел Болен Пидеров , ще определят какво да се случва в България? Едно време трябваше да ги изгоним всичките безродни pycoфилиcтици-комунисти и за това още си плащаме , като хората.

10

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименТОЧНО ТАКА----ДА ИЗГОНИМ БСП ГЕРБ ДПС ДОСТ РБ АБВ --***ЍКИ И СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА УПРАВНИЦИТЕ НАБЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА ГЛАСУВАЍТЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НОМЕР 14