6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Изборът утре е ясен. Да потретим грешката си от предишните и по-предишните избори, и България да продължава да бъде най-пропадналата страна в един разпадащ се съюз или да потърсим промяната.Вярно е, че българският народ го опростачиха много. Вярно е, че не сме предишния народ нито като качество, нито като количество.Етническият и религиозен разрез на днешното ни общетво би втрещило нашите революционери и възрожденци.И все пак не вярвам, че сме толкова глупави да потретим една и съща грешка !

5

Анонимен

преди 7 години

Днес г-жа Лъжа трябва не трябва да говори.

4

както се казва

преди 7 години

До Анонимен - Всичко най лошо на вас и вашите роднини!Много благодарности! Да ти се връща по много!

3

смЕх

преди 7 години

Ако някой не е решил за кой ще гласува или не е в час, или чака вдигане на мизата в изборния ден остава само да видим поредния запъртък който ще измислим след толкова мислене.

2

luckyman

преди 7 години

Кой още не разбира че европа е Босфора и от там минава пътя. 500 години съжителство ни пазеха от всичко, беше златния период на БГ, търгуваш от Багдад до Виена, а не като сега данъци и лихви само!Турция отново ще ни спаси както когато бяхме чат от великата империя 5 века.Добре че има патреоти че организирахме превоз за истинските българи от истанбулНа следвщите избори сме втора сила а защо не и първа?

1

имигрант

преди 7 години

пишете пибедитела и закрийте държавата.то освен на првдишното правителство предизборната кампания нищо друго не се споменаваше.те пак ще казват Популизъм.нали ссичко добро е за тях а лошото за популистите.91