165

Анонимен

преди 7 години

Ако тези патрЕоти ядосат Ердоган и реши да пусне бежанците, не само с България, а и с Европа е свършено.

164

FBI

преди 7 години

В Турските Медии има снимки на турските Ф-16 , имало Заповед да пазят Турските ни Изселници заради Заплахите от Националистите

163

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

КИРТЦААЛИ Е НА 56 КИЛОМЕТРИАС ОТ ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА .БРАТЯ БИЛГАРИ, ИСКАТЕ ЛИ ПОМОЩ , ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ С ТУРЧЕЕЩИТЕ СЕ ?

162

Анонимен

преди 7 години

Турция за разлика от България защитава гражданите си навсякъде по света.Ако се наложи Ердоган ще издаде заповед да бъдат сринати Кърджали, Хасково и Смолян.Така че нека не си играем с огъня и да не дърпаме дявола за опашката.Все пак в тези градове живеят и много българи.

161

ЕСХАЧ

преди 7 години

Гласувайте независимо за кого, за да се намали влиянието на етническият вот.

160

Анонимен

преди 7 години

5 години не живееш ли в България -губиш избирателното си право и точка .Ако искаш да си го върнеш -връщаш се в страната и вадиш справка ,че 6 поредни месеца си плащал данъци у нас .....и точка . не може някой ,който не говори български да ми реди парламента или друг който от 20 години не е стъпвал у нас и живее на другия край на света . Толкова е лесно и просто да се направи ,но нали партиите ще изгубят гласове ,а и кого ще излъжат след ,като ние тука на родна почва им знаем кирливите ризи !?

159

Анонимен

преди 7 години

Почти всички турски медии обявиха вече, че в България се готви въоръжена съпротива срещу сънародниците им които се прибират за уикенда по родните си места.Трябва да бъдем внимателни, защото това може да ни вкара в международен конфликт.А срещу турските бомбардировачи нямаме с какво да се защитим. Отдавна нямама Противоракетна отбрана, а НАТО едва ли ще си сложи главата и ще се намеси в българо-турския конфликт.

158

Анонимен

преди 7 години

България е джудже в сравнение с Турция - и като територия, и като население, и най-вече като икономика.Така че трябва много да внимава да не разсърди Султана. Още повече, че той се ползва с благоволението на големия ни нов Задокеански брат.

157

ЕСХАЧ

преди 7 години

Да се "развали" или "блокира" системата за граничен контрол и да се "оправи" в понеделник.

156

Елхово

преди 7 години

От Елхово много ясно се виждат кръжащи F-16 на Турските армия заради Изселниците , било съобщено че ще бъдат нападнати като влязат в България

155

Андрешко

преди 7 години

Хасан и Айше се прибират с автобус в България и Айше пита Хасан,а има ли кой да ни посрещне,да отговаря Хасан-ПАТРИОТИТЕ...

154

Анонимен

преди 7 години

никой не нарушава закона освен патриотите и власта, която не осигурява спазването на закона и поощрява самоуправството и беззаконието на протестиращите и спиращите автобусите! къде е премиера? има ли премиер, на ревизия ли е или на опера с президента?

153

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ и ДПС са антиконституционни партии. Защо се допусна ДОСТ - петата колона на Анкара ? ДОСТ се финансира от Анкара, както и всички джамии на DYANET.

152

BAY GANYO

преди 7 години

TURCITE POSE6TAVA6TI REDOVNO BALGARIQ SA KATO ZLATNO NAHODI6TE ZA BALGARSKATA IKONOMIKA.PRAVETE SI SMETKATA SAMI. VSQKA GODINA IDVAT OKOLO 500 000 4OVEKA I AKO SE HAR4I NAY MALKO PO 1000 LEVA TOVA SA 500 000 000. SPORED MEN TRQBVA S CVETQ DA GO POSRE6TNETE... I BLAGODARENIE NA TIQ PARI STRA6NO MNOGO BALGARSKI SEMEYSTVA SI HRANQT SEMEYSTVATA.NO BALGARINA KATO NE RAZBIRA OT IKONOMIKA I TARGOVIQ POLOJENIETO E NEIZBEJNO: MIZERIQ

151

АС

преди 7 години

ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ ЛАЯТ , НО НИКОЯ НЕ ЧУХ ДА ОБЕЩАВА ОТМЯНА НА ДВОЙНОТОТ ГРАЖДАНСТВО!

150

Анонимен

преди 7 години

Тия които постоянно лаят срещу турците и чужденците са 99% жалки панелни комплексари, неудачинци, които не са могли да се реализират защото са некадърни и на които целят свят им е виновен за собсвената им некадърност.

149

ЕРДОГАН

преди 7 години

АКТИВИРА ***! ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ, АМА ОТ МАТЕРИАЛА ТАКА ИЗЛИЗА- ЧРЕЗ СМС ГИ КОМАНДВАТ! ПОСЛЕ ИСКАТ ЧОВЕШКИ ПРАВА И СВОБОДИ? АМА ХОРА ЛИ СА ТВА БЕ? ТВА СА РОБИ НА ЕРДОГАН! СВОБОДЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ТРЪГНЕ КАТО ДРОН, ДА ГО ТОВАРЯТ ПО АВТОБУСИ И Т.Н...

148

до 175

преди 7 години

Ами много просто, не е нужно да живея в България, особено днес във времето на комуникациите. Следя всички български сайтове и се информирам. Аз и сега, когато пиша тук, не съм в България. Не разбирам какъв проблем намираш в това. Нали семейството ми е в България. Или може би ти си мисилиш, че можеш да ми забраниш да гласувам, след като Конституцията ми дава това право.

147

петкан

преди 7 години

Така ли ? Всички българи в неделя на урните да гласуваме !!!

146

1453

преди 7 години

До 161"Закона да се промени за да гласуваш кой ще управлява държавата трябва да си живял,работил и плащал данъци в България.":Че те тези които гласуват от турция, са живели, работили и плащали данацъ в българия. Къв ти е проблема?