198

Анонимен

преди 7 години

Браво господин Презизидент !За първи път се гордея че съм българин !Дано пощенския гълъб на Ердоган и смешната шушумига дето той назначи никога не се върнат във властта !

197

Анонимен

преди 7 години

Ще си изметем къщичката казваш.Умряла работа сме.Най много нас да ни изметат.Липсва прозорливост,липсва интелект,липсва опитност.Караме я по комунистически.Не човек ,а желязо...Да мъртво желязо.

196

Анонимен

преди 7 години

де повече такива хора да има в управлението, ще си изметем къщичката за нула време

195

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 227ЕРДОГАН Е ОПИТЕН ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ!!! ОПАСНОСТ КАКТО ЗА ТУРЦИЯ, ТАКА И ЗА БЪЛГАРИЯ! НЕ МИ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ! КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ? АЗ ЖИВЕЯ В ТУРЦИЯ! ТУКА Е ПЪЛНА ЛУДНИЦА В МОМЕНТА. А КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД 16 АПРИЛ, АЛЛАХ ДА НИ ПАЗИ ОТ НЕГО!

194

Анонимен

преди 7 години

До байхейсВъпреки, че е в страни от темата, ама тези два проекта не бяха спрени по изискванията на който и да е закон, а нали се сещаш, по нареждането на едни "началници", пред които едни "наши политици" стояха в стойка "партер", с широко отворени бузи и с гърба към тях...И в тази поза се случват едни неща, от които обикновено боли много...

193

Parcuc

преди 7 години

Има и читави хора в България. Президентът е един от тях.

192

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е опитен политик.Приятелски тон,добронамерен и сърдечен изказ.И Радев ,който звучеше надуто и глуповато.И като начин на изразяване и като интонация.Присъствието му до Ердоган изглеждаше меко казано глуповато.Съжалявам,но така изглеждат нещата отстрани.Нямаме качествени политици,това си е.

191

байхейс

преди 7 години

зелен чорап,кой точно от Българските закони изискваше са се спре Южен Поток и АЕЦ Белене !!!???и ти си същия продажен плъх като Плевнелиев !

190

ОНЗИ

преди 7 години

Точните думи в точния момент - този човек е целил фесовете от небето, а сега му е времето да ги напъни отзад, тук на земята. Гласувах за този човек защото носи манталитета на ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН. Вече е време до нашия БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ за застане и достойния БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ. Онова лоясало, сервилно банкянско влечуго, да върви по дяволите....

189

Бай Хой

преди 7 години

Не обръщай внимание на феса, шефе, ами виж какво там може да се направи за армията и да се възстановят гранични войски

188

:)

преди 7 години

никой не се страхува от на'пиканата Турциятоя ислямски ке'*** само разсмива светаайде,че сезона на атентатите се открива..пак ще има летящи фе'сове във въздуха :))))))

187

Анонимен

преди 7 години

Радев: Водим се от Кремъл, не от чужди емоции!

186

Анонимен

преди 7 години

до 219 Аз съм по- либерален- който не е живял през последните 5 години в Република България, да няма право да гласува на нейни избори. вярвай мни всички турци са изселници от 27 години завинаги в Анадола- под този закон са!

185

Анонимен

преди 7 години

Чакайте сега малко..откъде на къде ще ми определят и българи които живеят от години по света бъдещето гласувайки? Аз съм за закон в който се казва: Ако не си живял 183 дни в годината на територията на България- да нямаш право да гласуваш за парламент, местни избори, президент! Толкова ли е сложно? Аз съм живял 4 години в Гърция и не съм гласувал, но съм бил на Гурбет, но само заради тия маннгали от Анадола съм съгласен и на българите по света да им се орежат тия права- тогава ДПС и ДОСТ са АУТ!

184

Анонимен

преди 7 години

Извън протокола..вчера сутринта към 9 и 10 се спусках по жълтите павета към президентството и бяха отцепили двете леви ленти ченгетата на площад Независимост. И се предвижваме бавно и една А8-ца отива до гвардейците и ми стана любопитно да видя Генерала..а то Йотова. Обаче не знам защо слезе през отворената врата от охраната една прегърбена. А знаем Йотова си е стройна жена. Що за поведение? сякаш се пази някой да не я застреля от близките сгради. Много ***.

183

Анонимен

преди 7 години

Стругарката как ли щеше да се изкаже за озявлението на Ердоган ако беше недай си Боже президент? Щеше да навлажни и очилата и дъртата хралупа от притеснение.

182

Патриот

преди 7 години

Браво!

181

Анонимен

преди 7 години

Най-после от 27 години демокрация да случим на Държавен глава, а не на шушумиги!

180

Анонимен

преди 7 години

Хвани Миг-ът , качи се на него и ги започвай , брат! Както ти си знаеш в най-добрите си години!

179

До :-)

преди 7 години

"много са смешни изселниците по сайтовете, а в Турция им викат *** и даже гражданство не им дават :-):-):-):-)"Какво си мислите като повтаряте все едни и същи работи ще промени действителността ли... :-):-):-)Знаем, че ви се иска да е така, но ...освен, че турците взимат пребиваване "безплатно" и след 5 год им се дава граждаство, вече и могат да се възползват и от здравеопазването и образованието...:-)