22

Куха лейка

преди 7 години

До15: Браво. Все едно аз съм го писал... ще дойде и това време....

21

Анонимен

преди 7 години

По соц логиката всички трябва да протестираме щото не получаваме " колкото заслужаваме". А ние заслужаваме мноооого .:) Всекиму според потребностите.....а нашите потребности са огрооооомни.

20

Куха лейка

преди 7 години

Работа в макдоналдс- 8.84? на час в Германия търсят се работници... Копай щом си за 400 лева. Бягайте спрете да им пълните гушите на тия.... В началото е трудно но става все по добре с времето...

19

Ех спомени, ех споме

преди 7 години

Добре беше по времето на соца без образование 500лв заплата безплатна рана на корем, почивни станции и почит - бяха любимците на компартията!

18

Анонимен

преди 7 години

А къде беше Бойко Борисов по това време и през последните осем години?Наливаше скапан асфалт и санираше за 17 000 лв.на апартамнент.Овце.

17

.

преди 7 години

Абе всички пролетарии говорите за експлоатация. Да не би под дулата на сАвецката армия да са ги вкарали под земята? Те сами са готови да идат там и да бачкат за тия маистина мизерни пари. Защо? Ами щото НЕ ГИ БИВА за нищо друго.

16

Анонимен

преди 7 години

А къде е била Корнелия Нинова по това време?

15

Изродиии

преди 7 години

460 лева заплата ? *** гадни, толкова трябва да взимат за седмица. В лошата европа повече се взимат на седмица за най-глупавата лесна и безопасна работа. Къде са им вредните ?!? Ами че си излагат живота на риск ?!? Всичките бих ви унищожил за това , че се подигравате с хората. Някой ден на власт ще дойде някой който мисли като мен и горко ви тогава !!!

14

Анонимен

преди 7 години

460 лв не е заплата, хората в нормалните държави дават толкова за домашните си любимци и за фураж на кокошкитеDОбаче, друго си е ЕКСПЕРТ да то установи по документи, взимайки десетки пъти повече, за да прави такива открития))Когато ние го установяваме НА ГЪРБА СИ сме мързеливци и мрънкячи...абе,..***

13

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава е една голяма подигравка последните 27 години !Всички са достатъчно добре "осмукани " не само миньорите !Изключение са политиците !

12

Анонимен

преди 7 години

А преди 30год. като караха българите да работят за 20$, докато сържите вземаха по 10 пъти повече?! Лустрация на комунистите! Само това ще ни оправи. Щом румънците вече са по-добре от нас...

11

Ура другари

преди 7 години

Ох,олекна ми, че Майчето го каза.Сега съм по щастлив! Пак с 460 лв.,ама признато от представителката на партията-експлоататор,че това експлоатация! Връщам се в мината и ще пея песни- Ален мааак,самотен нейдеее..Не,ще започна със-наш червеното знаме роди ниии...

10

Анонимен

преди 7 години

Това е връщане във робовладелския строй.Миньори,не им работете за такива пари.Станете чистачи на улицата за същите пари,поне е по- безопасно и по-леко дори.

9

ДА ВИ ЧЕСТИТА

преди 7 години

Новата ДЕМОКРАЦИЯ по Европейски. Искахте Европейски заплати . В ЕВРО. ЧЕСТИТО!

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

Четири хиляди лева заплата на омбудсман,това е безмислен разход в днешните времена.

7

Анонимен

преди 7 години

Мина Оброчище се намира във село Църква на два километра от село Оброчище ,хахах.Българи ко да ги прайш,сигур щот Ердоган им се меси,та за това и газта поскъпва с 30 %

6

Анонимен

преди 7 години

И тая изненадана от заплатите в България. Къде ли е живяла до сега?

5

Анонимен

преди 7 години

Една чистачка в получава ,тези пари за седмица !Чистачка !!!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Това е по-лошо от робство! Робовладелците преди векове са осигурявали храна и подслон за робите си. Сега с тази "заплата" не е възможно да се храниш и да си подслонен за един месец. Срам!

3

Анонимен

преди 7 години

Мината може да има добри икономически резултати, ако не се управляваше от комунист.Комунистите, ако разбираха от икономика, в света нямаше да има комунисти.