144

Анонимен

преди 7 години

Тоя е лабилен!

143

Анонимен

преди 7 години

Защото никой не иска да си рискува живота в Турция през 2020 - затова.Жалко за Турция - беше заприличала на цивилизована страна преди Ердоган да започне да я превръща в ислямистка ***.

142

мееееее

преди 7 години

Нали искаше да пасеш Кози бе!! Защо ти е Олимпиада :)

141

Анонимен

преди 7 години

До ОСМАНУбдели сме се - некои от нас често са в Гаджалията ти. Досатъчно беше на "супермодерната' икономика да и спрат руските самолети с туристи и щайгите с пластмасови домати към Москва и "великият' Ердоан клекна за има -нема 3 месеца. Стопирането па на германски инвестиции и оръжие - и става не трагично, а направо смешно, щот армията ще остане на ибрици само.... И да, адски образовано е населението на Анадола...Хахахахаа. ***:)

140

Тото

преди 7 години

Повече от пет милиона са, и живеят в най-гадните дупки. Виждал съм ги как пикаят и с ерат по спирките и правят мазало. Кадъните им също, кляка някъде цялата увита в чаршаф, след малко става и заминава, а след нея едно димящо. г овно . Отврат.

139

Ddd

преди 7 години

***, ако можеш да прочетеш какво пише във форумите по европа ще забравиш за прозталащината, но виждам че говориш анадолски и малко български, така че ще ти помогна малко. Там ви сравняват с *** и прасета, така че забрави за българската злоба, и помисли за петте милиона твои съграждани в европа дето треперят да не бъдат екстрадирани обратно при Ердо, щото половината от тях ще свършат в зандана.

138

Ddd

преди 7 години

Дай на простия власт и му глей сеира.

137

Напалм Детов

преди 7 години

До ОСМАНЕрдоган е велик, зашото успя (за сега), да запази териториалната цялост на Турция, която някой явно бяха решили да сготвят.След неговото отстраняване (естествено или по-скоро принудително) има голяма опасност европейската част на Турция да се отцепи и след време стане част от обединена Европа, кюрдите най-после да получат разрешение да си направят държава (което е неизбежно), и остатъчната територия да остане "Турция". Краят на империите обикновено е болезнен.

136

!!!

преди 7 години

До ОСМАНМоля те, наскоро съм бил там... далече е от "супер" модерна и "страшна" икономика :D Кого заблуждаваш :D 12-та икономика... по какво? Аман от простотии.

135

Напалм Детов

преди 7 години

Раздаването на големи спортни събития, е полит-икономически въпрос. Естествено, такива събития, се дават на този, който си плати или там от гдето може да са спечелят големи мангизи. Изключвайки всичко това, в Турция се води дефакто гражданска война. Риторичен въпрос: как точно Турция да получи олимпиадата?!

134

Анонимен

преди 7 години

Защото върна държава в средновековието, мумюн ефенди...

133

до Трак

преди 7 години

Зависта, злобата и омразата са много вредни за здравето и за кармата!А, мечтите са двигател на прогреса, само че, с мечтите, както и с желанията трябва да се внимава, защото много често се сбъдват по начин, който носи неудовлетворение (меко казано).

132

Анонимен

преди 7 години

ц ц ей тия удар ще му докара бе, всеки ден нещо го гняват тоя човек ха ха няма да дочака референдума

131

Даа

преди 7 години

Тоя ако не яде свинско, напълно го разбирам - не иска да става канибал !

130

Анонимен

преди 7 години

Е-е-е-е-е-е-е-е-е-РДОГАНЕ-Е-Е-Е!!!!Сега и тия ли са фашисти, бе?На тоя всички са му длъжни. Характерна черта на диктатор.

129

Абе виждате

преди 7 години

ли рита топката като ученика , свит лакът и 2 пръста.

128

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е с няколко хода пред юропата, не го мислете.

127

Анонимен

преди 7 години

Те така през 1936 му я дадоха олимпиадата на Хитлер...

126

виагра

преди 7 години

Нинова трябва да отиде да си поговорят като мъже и още в началото да му счупи самолета. Много се е вирнал.

125

Кибритлия

преди 7 години

Пичове къде ще избухвате за победата? :) Нищо чудно през 2020 да има две олимпиади :) Пичове.. 40 холандски крави си търсят поляната :) Утре ще се предлагат руло-тапет (турски лири) на промоция :)