17

само да вметна

преди 7 години

На работа рабатодателя ни от 5-6 години предлага безплатно противогрипни ваксини....Аз никога не съм се възползвал от промоцията и до ви кажа ако ме хване нищо зимата за 3-4 дни макс и съм патрон!При мен много помага як масаж и сън и изпотяване след това..Колегата слага ваксини ,пие чай с прополис и кармолис ,мед и лимони и джинжифил яде,сок от моркови пие, изобщо какво ли не прави и чуе ли се ,че се задава грипна вълна и наш Ивелин си го знаем дал фира.

16

Анонимен

преди 7 години

Ало алтернатора на теб всичко ти е ясно, а?

15

Фармацевт

преди 7 години

Пожелавам на всички фенове на ваксините крепко здраве и дълъг живот! Колкото по-често ходят на доктор и си пият хапчетата, толкова по-здрави ще бъдат. А пък на всички анти-ваксъри - да ги хванат всички "нежелани реакции" на т.нар. "лекарства".

14

Анонимен

преди 7 години

Алтернираш веганист,Ти като си ваксиниран, защо се притесняваш от мен и от моите неваксинирани деца, които никога не са боледували?!

13

Анонимен

преди 7 години

Надя Николова,А да си тровиш децата с неефективни, излишни и опасни субстанции ( т. нар. "ваксини") за благоденствието на фармацефтичната мафия не е ли престъпно?

12

Анонимен

преди 7 години

Аз съм ходил на забавачка през 1959-та. Имаше и детски градини, но забавачките си бяха популярни тогава.

11

Анонимен

преди 7 години

Който иска да си трови децата зибора си е негов! Аз моите не ги ваксинирам и не смятам започвам.

10

имаше детски градини

преди 7 години

До До 1 ивчоАз съм родена 57-*** и съм ходила на детска градина.Същата градина още съществува и е все още детска градина.

9

???

преди 7 години

И как се извиват ръце на лекари?Внука беше закъснял с ваксина, после два пъти боледува, после пък грипна ваканция имаше, после пак се разболя и така 12 месеца без детски, защото без бележка за всички ваксини, не могат да се получават детски, а лекарката не искаше да рискува да пише,че му е била сложена.

8

Mne

преди 7 години

Моя приятелка, антиваксинарка получава от лекар, който също е и хомеопат бележка, че уж са й ваксинирани децата, а реално не са. Само, ако знаех коя е тази, така щях да я натопя, ама приятелката ме знае, че съм против нейните фобии с ваксините и никога няма да я издаде.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз съм умен човек!!!Като имам дете ще проявя инициатива ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВАКСИНИ ДА МУ СЛАГАТ!!!

6

Анонимен

преди 7 години

пък има и лекари,които ,без да им извиват ръцете,дават доброволно бележка,че са направени ваксини просто за да не си усложняват живота.хем си вземат паричките,хем са в добри отношения с родителите.когато и да отидеш при тях-винаги имат ваксини.и да не забравя -ДЕТСКИ ГРАДИНИ,ДЕТСКИ ГРАДИНИ

5

Men

преди 7 години

Измислените антиваксъри трябва да бъдата глобени, а децата им изхвърлени от детските градини. Лекарите издали документите да бъдат съдени. Ако искат да не слагат ваксини да си намерят и алтернативни начини да си гледат безценните отрочета!

4

Анонимен

преди 7 години

да,бе,направо им ИЗВИВАТ ръцете ....може би е голяма пачката,та не издържали китките на лекаря?

3

ивчо

преди 7 години

никакви забавачки не е имало, да ти пратя снимки от 56 г , на детска градина Мара Денчева в Плевен , майка ми пред градината на 5 годинки.

2

До 1 ивчо

преди 7 години

Примерно през 60-те години на миналия век, имаше забавачки и не си спомням дали имаше детски градини. С други думи, български традиции, които те дразнят.

1

ивчо

преди 7 години

стига с таз противна измислена от. жур на лята ду *** забавачки, има детска ясла и детска градина.