144

Ментор бай Иван

преди 7 години

Дрън, дрън , дрън ..лъжи до последно!ГЕРБ едвам ще докопа второто място!Надеждите на Бойко за премиер за трети път ,ще се изпарят още на 26.03. вечерта!Ще изглежда много зле....... с увиснала долна джука!

143

ПП ПОМАК

преди 7 години

Да гласуваш за християнска или комунистическа партия е предателство спрямо нашите предци, обезглавени,обесени и разсечени от българите, само защото не се отказват от Исляма. Зверствата на християните не са забравени, въпреки че се игнорират от медиите.

142

Милчо

преди 7 години

До Байфидан 179Натам вървят нещата. Виждам само един изход от ситуацията. Имиграция в някоя нормална развита държава.Не искам да живея повече в България. Не виждам бъдеща за мен и за моето семейство тук.Корумпираните политици и мафията превърнаха моята родина в страна от третия свят.Не желая още 30 години да чакам нещата да се оправят. Щом досега нищо добро не се случи, не вярвам, че през следващите 20-30 години нещо ще се промени.Искам да живея в правова държава с установен ред.

141

Байфидан

преди 7 години

Добре бе, Милчо. Хубави фрази, голяма част верни, и какво да правим тогава? Тези не стават, онези са крадци, третите мошеници. Да не избираме никой и да викнем извънземни да ни управляват. Това е матри'ла, няма друг, като не ти харесва и мрънкаш срещу всички, грабвай куфарчето и ти и пътя нанякъде. Може и към Курск.

140

БСП са гад.ини

преди 7 години

До антигерб. Ами правиш най-ганьовския номер, на Нане и Вуте. Като гласуваш против ГЕРБ, ама за БСП, просто заменяш едни престъпници с още по-големи - този сериал сме го гледали. Макар, че май ми тарикатееш и сигурно винаги ще си гласуваш за комунделите като зомбиран червен кратун.

139

АнтиГЕРБ

преди 7 години

Вота ми е протестен! Гласувам срещу ГЕРБ, за БСП!

138

дедо къч

преди 7 години

Гробът повеждав винаги бабо куно! И ти ще спреш при него, няма да го отминеш! рииш?

137

БАБА КУНА

преди 7 години

ГРОБ ЩЕ ПОБЕДЯТ ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО ПОБЕДИХА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ!

136

Анонимен

преди 7 години

,,Рускотурските", само как звучи, абе пич, българинът е,,русофил", поради простата причина, че Русия винаги е била контрапункт на Турция, само такива Кирячета, като теб, могат да обичат Турция, само и само, да не е Русия.Между другото, след освобождението, много,,българи" са си върнали християнската вяра и имена, като чета такива като вас, разбирам, че с удоволствие, ще си върнете пак арабскоезичните имена и исляма.

135

Милчо

преди 7 години

До Фронто 168Какво ни причиниха ширещата се корупция и продажните депутати?Корумпираните депутати са причината за бягството на народа от собствената им страната. Хората умират и напускат родината си толкова бързо, сякаш България е във война.Това се нарича геноцид!Заради мафията в парламента и нежеланието на депутатите да сътворят правова държава, народът започна да бяга и да се спасява.Мнозина загинаха заради алчни лекари кръвопийци, мизерия и глад.Управляващите ни видяха сметката!

134

Анонимен

преди 7 години

Затова пък турско-турските партии са с Герб.

133

Даниел

преди 7 години

До АнонименСанкциите с/у БГ бизнеса ги наложи Русия, а не ЕС или България, така че спрете да се дупите на Русия, защото станахте смешни. Уж гейропа и ала-бала, но като гледам как всички са се нагъзили на Русия, явно тук п***д***расите с лопата да ги ринеш.

132

Фронто

преди 7 години

За да се краде са необходими две условия - да има какво да се краде и да имаш достъп!Корупция в една дума е : извън регламента.Сам прецени - кой,кога и как./ Това го написах за Милчо от по_ долу /

131

Анонимен

преди 7 години

Борбата на тези избори ще е между българските и рускотурските партии в България.

130

Анонимен

преди 7 години

Нали ГЕРБ управляваха с малко прекъсване от 2009 до 2017?Това не са малко години и трябваше да се усети.Само че нищо,освен още по зле.Тогава сменяме тези които са били до сега.Полезно е за ГЕРБ да се изчистят от интересчии и крадци.Какво кълнете какво плашите?Освен това ще можете пак да пуснете драмтеатъра пред народното събрание.Пак ще има умни и красиви, всякакви *** да крещят че идва края на света.Поне шоу ще има.Вашия ще вика че иска да го убият в ареста,хората ще се посмеят.

129

Милчо

преди 7 години

До Винету 161И преди държавата е била корумпирана, съгласен съм.Но ГРОБ имаха възможност да променят нещата. Имаха толкова години за да направят нещо добро за нацията. А какво направиха?!?От взаимодействие с мафията се превърнаха в самата мафия. Крадат, рекитират народа с данъци и такси, пълнят си джобовете.А народа бяга от собствената си страна за да се спаси. За да даде по-добро бъдеще на своите деца.Какво ще се случи ако същите тези дойдат отново на власт?

128

Анонимен

преди 7 години

Направо не мога да ви разбера бе драги сънародници...Повечето от нас в БГ ли живеем или на друга планета. Харесва ли ви навън, ходите ли по улиците, пътувате ли с кола, майстори търсите ли, плащат ли ви редовно, от лекарите и учителите доволни ли сте, в български съд да сте ходили или да сте разчитали на плоция? Е НЕ ми ХАРЕСВАТ НЕЩАТА, има много гнилоч.Така че стига се агресирали по форумите ами мислете по градивно. Как от Румъния дойдоха да ни учат, и ние пак покрай ушите ни мина.

127

Винету

преди 7 години

До 156. Аз съм ти написал достатъчно ясно, каквото трябва. Ако си неумен и не го разбираш, сори.

126

Винету

преди 7 години

Милчо, милчо, ама големи глу.пости си написал, бе малчо. Почти нищо от това не е вярно, ам в твоята червена краттуна, сигурно така изглеждат нещата. Само за няколко неща от всичките ти щуротии ще попитам, макар че и за другите мога - преди ГЕРБ държавата не беше ли най-корумпирана, преди ГЕРБ не бяхме ли най-бедните, преди ГЕРБ не бяхме ли най-изчезващата, без ГЕРБ спираха ли ни еврофондовете. Ей, че сте големи гадове и манипулатори това червените главоци.

125

Винету

преди 7 години

До 158. Амиииии, не позна.