48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28 Нямат интерес да вържат апаратите към НАП защото не могат да отклоняват и крадат пари. От синята зона се краде поголовно.Затова Фандъкова е назначила за шефка нейната приятелка Румяна Милова и пажът им Емил Коларов.Изпечени мошеници и крадци.

47

Анонимен

преди 7 години

До най големия селянин. Селото е родното място на Софиянци.

46

Анонимен

преди 7 години

Селянин е социално, а не географско понятие..Селския гъзар вика на прасето си : GUCCI GUCCI GUCCI

45

Анонимен

преди 7 години

Чудя се само защо им плащат заплати в инспекторатът с най-голям бюджет в цяла България, след като вместо да обикалят ежедневно и да следят те чакат гражданите да им пращат снимки. Само ако тръгнат да обикалят ежедневнно из Младостите в София, особено отдавна презастроената Младост 2 и няма да им стигне мастилото и хартията за санкциониране. Така току виж хем може и да останат зелени площи, хем да посъберат малко средства за построяване на обществен паркинг!

44

Анонимен

преди 7 години

Най-големият парадокс - всички мразят София, и всички се натискат да живеят в този град.После кметицата била виновна, че много хора не обичат да спазват правилата и законите, пък и почват да учат другите как да живеят и да правят същите безобразия като тях.

43

Анонимен

преди 7 години

София е град за ***, не само паркинг :)

42

51 51

преди 7 години

Да закрием София........ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ДО СЕГА НЕ БЯХ ЧЕЛ........ СЕЛСКА ЧЕСТ Единствено Варна и Пловдив не говорят против Софиянци защото са разбрали ,, че техните градове са си хубави...................

41

Бургаския

преди 7 години

Навсякъде е така - и в Бургас е същото положение - градът се претъпква , при съществуващите нормативи в ЗУТ за етажност и К инт. общинските власти разрешават застрояване без да се мисли какви ще са последиците , строителите са повече от алчни, сънуват милионните си сметки в евро и нямат спиране: Казали хората - апетита идва с яденето - така , че в общината ако си мислят, че апетита на строителите ще секне - лъжат се, не знам на какво ще заприлича града от сгради и автомобили - някакъв ад ..

40

Реалист

преди 7 години

Проблемът е най-вече презастрояването на София, благодарение на Янчулев, Мафиянски, Борисов и Фандъкова, което постави хората в София в невъзможност да паркират по правилата. Вторият проблем е, че няам контрол - на практика контролните органи са и най-големите нарушители. Колите на МВР, вкл. и КАТ, както и тези на Градска мобилност, рядко паркират според закона, но кой ще глоби глобяващите?

39

Анонимен

преди 7 години

Да се закрие най-после тая помийна яма, наречена София!

38

До Пацо

преди 7 години

Пацо, за нещо май компесираш с тази Q7-ca ми се струва, мишок жалък.Да ги беше дал тия пари за образование.

37

Анонимен

преди 7 години

До Стар столичанинАко това стане в София ще останат има-няма 50 000 души !

36

Анонимен

преди 7 години

и как да искам да съм свидетел за неправилно паркиране, като аз ще трябва да губя време да ходя да давам обяснения в КАТ, вместо хората които взимат пари за тази си работа, да дойдат, да го щракнат и санкционират?

35

Анонимен

преди 7 години

То и аз докато отивам на работа минавам покрай няколко неправилно паркирани коли - най-често на полицията и на центъра за градска мобилност. То при мен няма как да паркират неправилно по друг начин, освен да паркират на някоя пешеходна пътека на кръстовищата и те това и правят. Паркира си полицая така, че за да преминеш трябва да минеш през кръстовището и евентуално да те отнесе някой шофьор, но на полицая не му пука - ядат си баничките или спят в колата.

34

Стар столичанин

преди 7 години

Проблемът е, че София се напълни със всякаква селяния, трябва столицата да се изчисти от селяните, селятините трябва да се изметат от София.

33

Пацо

преди 7 години

Ще праща снимки на мойто Ауди q7 и ще ми се яви в съда да свидетелства ама после пари за зъболекър и нови предни зъби дали ще има?

32

от село

преди 7 години

До 41Че то в София е пълно с камионетки от онези с каросерията. Със Софийска регистрация са, значи са местни. Ама на столичанина може да му е нужно такова возило - я фураж да натовари, я торта да изхвърли, я свинята да закара на нер...

31

Анонимен

преди 7 години

Един от основните проблеми с паркирането е огромния брой парко места, заети от безсптопанствени или полустопанисвани коли, оставени на улицата да доизгниват мирно и кротко, докато стопаните на същите "недвижими" имоти си карат "новите" коли. За съжаление, ще е така, докато притежанието на МПС е толкова евтино. Според мен решението е или целия град някакъв вид зона с много строг обществен контрол, как се изразходват приходите, или промяна на данъчната политика.

30

Анонимен

преди 7 години

Да дойдат всички селяни и да подкарат камионите си из София и да упрекват кметицата, защо не им строи надземни и подземни паркинги на етажи.Срещу провинциалната наглост няма лек.

29

Анонимен

преди 7 години

Ако аз си паркирам "въшката" в синя зона 1 + 1 час платено и после - паяка. Ако баровеца се паркира с джипа-камион в зоната може цял ден да си цъка уиски, щото в колата има шофьорче и се води спрял, а не паркирал.