210

Анонимен

преди 7 години

Пак сте го обърнали на русофобия и филство, а че това посмешище ни срамеше пред света с папагалстването си, не ви дразни? Да живее слугинажа и паричните трансфери...Тази марионетка също е виновна за състоянието на държавата ни - най висока смъртност, най ниска раждаемост, висока безработица, висока смъртност, нарастваща неграмотност, бедност.

209

Анонимен

преди 7 години

този още си въобразява, че е президент, а е вече господин никой

208

Анонимен

преди 7 години

Това започва да прилича на психиатрична диагноза. Остава да нахлупи каската, да тича по улиците и да крещи "помощ, руснаците идат". Съвсем психяса, горкия...

207

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев, Европа я раделиха такива измослени червени милионерчета като теб, крадоха и се облагодетелстваха на гърба на обикновените хора, докараха ги до просешка тояга и ги направиха бежанци в собствената им държава, не ми говори, че Путин разделял европа, ти какво направи за своя народ за да го обединиш, мекотело г....дно

206

Анонимен

преди 7 години

През 1879 г патриархът на българската литература И.Вазов е написал поемата "Грамада".Във връзка със 140-годишнината от създаването й и в знак на "народна признателност" към делата на всички български ЦЕКО-вци предлагам на мястото на бившия Мавзолей- или пред НДК- да започне надграждането на "НАЦИОНАЛНА ГРАМАДА на БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ", като в присъствието на президентите П.Стоянов,Г.Първанов и Р.Плевнелиев ген.Б.Борисов отреже лентата- за спомен,хвърли първия камък и открие създаването й!

205

Анонимен

преди 7 години

Едно си баба знае,едно си бае.

204

Анонимен

преди 7 години

Този кой беше? И в качеството си на какъв непрекъснато ни го натрапвате като някакъв гуру? Достатъчно ни къса нервите, зарадвахме се, че се отървахме от този срам, а тук само ни изпробвате търпението!

203

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да излиза Плевнелиев ,за да ви казва 4е колкото са вредни туркофилите , толкова са вредни и русофилите .Да си жив и здрав г-н Президент ,истинските българи са с вас .Тук има некви *** дет те плюят но не им се впрягай , те го правят за рубли.

202

Гулаков

преди 7 години

Донякъде е прав Плевнюту, Путин се опитва да внуши на некадърниците в нашата държава че ЕС им е виновен за неудачите.

201

Един от Северозапада

преди 7 години

До dp По-слаб президент никога не сме имали.А като чета коментара ти, си вадя мнение и за теб-на колко си години, живееш още в измислен кино свят......Време е да заживееш в действителността.А Плевнелиев, както и Герб? Те толкова си и могат.Единия-спал по паркингите, и от нищо станал милионер, а вожда на другите-маал филия с мас, и завършил в Симеоново, центъра на образованието ни...Държавата не е пожарникарски взвод, нито охранителна фирма, по-сложно е.И за това са навън и тоя, и Герб

200

1

преди 7 години

До тя,продължава,понеже десито вече него иска,другаря комсомолски,само не знам,как и той не се изкара внук на враг на народа,като банкянския си началник.

199

Истината

преди 7 години

ГЕРБ-аджий, не можете да замажите делата на този провален кадър на ГЕРБ. Всичките от ГЕРБ сте такива.... неможещи, незнаещи, накадърни, *** и бездарни. Всичките тези качества са присъщи на ББ и всички вие сте събрани по негов образ и подобие.

198

Анонимен

преди 7 години

Алоф, алоф, много гнили картофи като тебе.

197

до dp

преди 7 години

Готин, кога за последно беше на преглед? Дадаха ли ти направление за психиатър? Именно за психиатър, защото за психолог вече ти е късно, ми се струва. Ако не, *** се прегледай. Живееш в някаква паралелна реалност. Също като люхмюрина от статията ;)

196

Анонимен

преди 7 години

Палячото пак се обади. Навярно още се надява на някакъв пост. Още не е захапал, че демократите паднаха.

195

nina

преди 7 години

Като латерна-едно и също /защото друго не позволява омразата му към по-силния, по-умния и по големия /Путин/.

194

Анонимен

преди 7 години

Баси... имам чувството, че тука се е напълнило с дежурящи ГЕРБ-аджийски тролчета. Не можете да замажите делата на този провален кадър на ГЕРБ. Всичките от ГЕРБ сте такива.... неможещи, бездарни, накадърни, ограничени. Всичките тези качества са присъщи на вожда ви и всички вие сте събрани по негов образ и подобие.

193

Членска карта №7

преди 7 години

Много пари се наляха в този неуспешен хамерикански опит за овладяване на дясното в България. Роската трябва да се замисли как свърши Немцов, когато същия се оказа безполезен и патроните решиха, че мъртъв върши повече работа. Роската рискува да стане знаме на дясното обединение..., посмъртно!!!!

192

Анонимен

преди 7 години

Този по.мак не го ли изритаха в за.дника? Кой му дава право на изяви? Скриите го и никога повече не го показвайте.

191

Анонимен 252

преди 7 години

Хайде като сте наблъскали 20 минуса.... кажете едно достойно дело на Плевнелиев от ГЕРП с което да се гордеете.