129

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаРаботещите в заводите на Шишеджам са 1700 души по данни от отчета на компанията.Какви 7000 сънуваш?

128

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Турчина- Завода на Шише джам е на изхода на Въбел в посока Попово- ще ни светнеш ли къде точно се намират останалите ""завод до завод"" за които говориш???

127

Анонимен

преди 7 години

ЕС е такова мекотело в реакциите си, че чак ме е срам. Ердоган хули и заплашва, а европейците "осъждат" думуте му... Това не е съюз, а някакво сборище с разграден двор. Съюз е Вишеградската Четворка, заради която Европа ще просъществува и занапред!

126

Некъф луд

преди 7 години

Да си затворят очите европейския парламент, да се запушат устите на НПО-тата и ще им покажем какво можем. Пиле няма да префръкне през границата ни, а какво остава за мигрантите.

125

Тигъра

преди 7 години

До къде я докарахме, Турците да плашат Европа, че ще им изпратят още радикализирани мюсюлмани. Преди 75 години, европейците много бързо биха се справили с мюсюлманските маниполатори, но нали сега сме модерни-либерали, трябва да търпим.Взе много да ми писва цялата либерална Европа и ще започна да мисля за емиграция към руските републики. Там поне има какво да се види.

124

Георги

преди 7 години

Да изпратят бе... Ама да им спрът 6те милиарда които са им обещали. Нека дадът 6 милиарда на българия. Ние ще ги бутнем в лагери от затворен тип - както направи франция. Пък нека да се колят и бесят вътре колкото си искат. Като свърши войната ще ги върнем обратно. Ама тогава с какво ще извиват ръцете на Европа. Вземаме им бежанците и затваряме границите с турция - ха тогава да ги видим.

123

Анонимен

преди 7 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсИ кое точно е дивотия? Всичко което е изброил турчина съм проверил в нета и е вярно с изключение на Шишеджам не можах да открия информация

122

Турчина

преди 7 години

До св св марксЛичи че си дооооста близо до Търговище. Хората всяка година строят завод до завод. В единия правят чаши в другия стъкла в по другия авто стъкла и заводите работят на 3 смени денонощно. Ако говориш за тия които работят в строежа на новия завод тогава може да ти повярват хората, че 350 души са заетите.

121

Анонимен

преди 7 години

До Българинще, ще, алмафани, сърбите и румънците са нащрек по границите си, а унгарците заредиха лагерите с "халал".води ги с бусчето до заместника на Паоло в Белене и другите католически общности да чакат салове през тръстиките.

120

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаЕС зависел от Турция,хахаааааааааа. Я слез малко на земята бе,ако ЕС наложи забрана за внос на всякаква селскостопанска продукция от Турция и ще извиете на умряло.Само това е достатъчно Ердоган да сънува кошмари,справка Русия спряха да внасят от Турция,спряха туристите и Ердоганчо се извини публично точно както искаше Путин и веднага отиде в Москва да се моли. И това със селскостопанската продукция е най малкото което ЕС може да причини на Турция.

119

Българин

преди 7 години

Незабавно да осигурим безпрепядствено преминаване на бежанците от Турция към западна Европа! Те не искат в България, и ние не ги искаме. Защо да залагаме националните интереси за чужди?

118

Турчина

преди 7 години

До блъфчоАко ЕС не зависеше от Турция нямаше техните лидери да се редуват в сарая на Ердоган.Тереза МейМеркел Да не говорим, че новоназначеният шеф на ЦРУ Майк Помпео направи първата си визита в Турция. Путин също скоро ще е в Турция.А ти би ли ми казал много по-важната България колко важни личности я посетиха от началото на тази година

117

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Турчина- Аз живея близо до Търговище и мога да ти кажа че в Шише джам работят не повече от 350 души-тия 7 хихяди от къде ги измисли???А всичко друго което си писал са пълни дивотии-...

116

ГАДОРЯН

преди 7 години

И нека мача *** срещу елфи започне сегааааа ;)))

115

Анонимен

преди 7 години

Хюриет цитира думите на българския министър Янев"България има план ако споразумението между Турция и Европейския съюз се провали"(за мигрантите).Ако се юрнат хиляди наведнъж държани до обезумяване с години в палатки,какво? Хората разбират ли,че мигрантите са пионки играни от сатанистките кукловоди за да се създаде ислямофобия и се кондицира Европа за доразрушението на ислямския свят?

114

Идиот

преди 7 години

До Турчинасекунда... помислих, затваряме.

113

блъфчо

преди 7 години

ЕС не зависи от Турция,Турция зависи от ЕС!

112

Турчина

преди 7 години

До св. св. МарксТурция е 3 ти по големина търговски партньор на България след Германия и Италия. България много повече изнася за Турция от колкото внася. Да не говорим за турските заводи в България само в Шишеджам Търговище работят 7 хил души. Турция стана най-големият доставчик на здравни услуги за България след като закупи Токуда и Сити Клиник. Българските пристанища съществуват благодарение на босфора.Сега пак си помисли за затваряне на граници

111

sante_dog

преди 7 години

Сега зависи всичко от ЕС. Ако мислят малко, Меркел ще се обади (ако вече не го е направила) на бясното куче Ердоган и ще му обясни че 1/3 от икономиката на страната му се движи от европеиски компании а 1/2 от пазара му е европеиски и ако не иска собствения му народ да го измете със сопи ще си наляга парцалите и само ще говори. Въпреки голямото дуене, Ердоган посмя да наложи само дипломатически санкции на Холандия защото икономически биха го сринали.

110

***

преди 7 години

До АндрешкоДа,ама от там не може да се краде!