10

хъ

преди 7 години

Гражданско общество се прави от много и то образовани, културни, мислещи, нестрахливи и борещи се хора, не от нагаждащи се и продаващи се.

9

Кратун

преди 7 години

До тези по-долу, дето обясняват, че за да има протести, някой трябвало да ги плати: протестите ги обединяват идеи. Скотове, които все търсят келепира, нямат идеи! Те не протестират с убеждение и нямат цел, която да следват.

8

Анонимен

преди 7 години

България ако имаше нация в истинския смисъл на думата вече да се бяхме оправили. Проблема е, че СССР превърнаха България в едно огромно село където комбайнера беше издигнат на почит, а по банкотите имаше разни моми на полето и с това изчерпваше човешкото развитие. Ще минат още доста години докато тези поколения изчезнат, за съжаление ще е много късно...

7

Кратун

преди 7 години

Чехите два пъти в историята си са провеждали така наречената дефенестрация. Когато корупцията на царските чиновници станала нетърпима, нахлули в двореца и ги хвърляли през прозорците. Следващите верятно са се замисляли малко повече върху действията си.... Нас тук ни приспиват със заклинанието: "не става с насилие, ние сме европейци". Хм. и чехите и французите са европейци....

6

хъ

преди 7 години

"... българските протести през 2013 и 2014 г. не успяха"Напротив, напротив - успяха за това, за което бяха измислени и създадени.Никои от тези, които в този дълъг т. нар. "преходен" период не е имал и намерение тук да има гражданско общество и е направил всичко възможно то да не се случи.

5

Анонимен

преди 7 години

До смЕхОвчар трябва на овцете. На гражданското общество не му трябва водач, а граждани. Докато сме като овце и търсим овчар това ще е положението.

4

Алкатраз

преди 7 години

Затова пък успех на комшиите със султаната или ердоганата!!!;))))

3

смЕх

преди 7 години

Гражданско общество с платени протестъри не се създава и трябва водач около който хората да се сплотят трябва ни български Орбан,но за съжаление такъв все още не се вижда.

2

anonimen

преди 7 години

promqna moje da ima samo s pomo6t ot van - taka e bilo do sega - sami balgarite sa nesposobni da sazdadat darjava - te sa za 4ASTNA TERITORIQ

1

Членска карта №7

преди 7 години

Писателю, смешно е да споменаваш протестите от 2013-2014, платена уйдурма беше!!! Платена! Какво гражданско общество може да има, когато училището е превърнато в пропагандатор на антибългарски идеи и антиобществени настроения. Тези които пък имаха щастието да се учат преди 1990, ако и да имат настроение да протестират, техните идеи няма кой да ги плати.... А без пари протести няма! Щото и финансов ресурс трябва да изкараш хиляди на улицата.