134

Анонимен

преди 7 години

нямам нищо против стабилното правителство БЕЗ ГЕРБ .герберастите служат само на чуждите интереси

133

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за коалицията на доволните.

132

Анонимен

преди 7 години

АКО ИСКА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО, БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СИ НАЛЕГНЕ ПАРЦАЛИТЕ И ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНО ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПОДКРЕПЕНО ОТ ДВЕТЕ ГОЛЕМИ ПАРТИИ, КОЕТО ДА РАБОТИ СПОКОЙНО, А ПАРЛАМЕНТЪТ ДА МУ ОСИГУРЯВА НЕОБХОДИМАТА ЗАКОНОВА БАЗА.

131

Бесен

преди 7 години

С.вине от на ГЕРБ когато лепите някъде рекламните си плакати ще си плащате, а няма да ми правите в района ***! пп. първо ще питате дали някой ви разрешава, след това колко е цената /ако ви разрешат и чак тогава ще си лепите плакатите! Изглежда на село са ви "възпитавали" да се.рете кой къде му падне и къде го завари нуждата на дебелото черво! Превърнахте държавата в клозет!

130

Филип

преди 7 години

Време е за промяна 5 Коалиция на Недоволните!

129

Анонимен

преди 7 години

Който няма речник, сменя тона.Който не му стиска да се опълчи на несправедливостите, не му работа да управлява българите.Нека ни управлява някой друг. Не мутра.

128

М, да ...

преди 7 години

До 71239Борисов е нестабилен самият той, за да има стабилно правителство с него! пп. преди малко скъсах 4ри четири плаката на ГЕРБ!

127

71239

преди 7 години

Борисов подаде ръка на комунистите - очакваме "стабилно" правителство което ще краде още по-стабилно от сегашното.

126

М, да ...

преди 7 години

стабилно правителство?

125

Анонимен

преди 7 години

Billy - the Lier, или по нашенски - Бойчо Лъжеца! Добре, че не му расте носът за всяка лъжа. Щеше да обиколи света!

124

наивен

преди 7 години

"Лидерът на ГЕРБ иска да се състави стабилно правителство"Това е нещо ново. Иска да се състави, а не иска да състави. Ако не е грешка на езика, май е узрял, че правителството ще е без него.

123

Анонимен

преди 7 години

До бобиБоби, то и при Сталин и другия с мустачките също не е можело да се оплакваш от държавата!

122

Анонимен

преди 7 години

Няколко дни поред се изпускаше, изпроси си съдебни дела - сега щял да става диалогичен! Хайде не на нас тия! Всеки път се пазари и измята като железо-берач, но не нам тези повече! Не е важно какво иска той, важното е, че ние не го искаме повече!

121

Анонимен

преди 7 години

Тиквуня да се САМОАРЕСТУВА!!!Преди няколко години арестуваше министри защото били .........ДИАЛОГИЧНИ а сегасамият той ЩЯЛ...........?? да бъде такъв.

120

Тони

преди 7 години

До боби 130Ако беше чужденец, щеше да живееш много по-добре от сега. Твоето семейство щеше да има светло бъдеще и да живее достоен живот в собствената си страна.Но ти си българин. Срам те е да се назовеш българин, защото управляващите превърнаха думата българин в нарицателно на корупция.Твоето семейство ще живее дълги години в нищета. Ще бъдеш ограбван и смазван от държавата.Никога няма да зърнеш справедливост в собствената ти страна.А несгодите ще те принудят да напуснеш родината.

119

Б. Б.

преди 7 години

Вий сте прости, ама ако знаете аз колко съм проооост

118

боби

преди 7 години

Затова, моля ви, стига сте се оплаквали, сядайте си на задниците, хващайте се за работа и се надявайте другите да си вършат тяхната толкова добре, колкото вие вашата! Това е единственото правилно отношение към държава, родина, народ и т.н. Другите народи го правят. Турските управляващи например далеч не са перфектни - банда корумпирани *** с диктаторски комплекси, но да сте чули турчин да се оплаква от държавата и управлението? Няма и

117

боби

преди 7 години

<html><body><!--StartFragment-->Чета ви коментарите по-долу и ви се чудя: Оплаквате се, че никой ни няма за хора, а сами се обиждаме един друг - как някой отстрани да ни приеме за свестни? Оплаквате се от държавата си, от политиците си, от работодателите си и т.н. Аз ако бях един чужденец, щях да ви взема за банда мрънкачи и нямаше да ви обръщам никакво внимание, и да ви тъпча, както си искам.

116

Анонимен

преди 7 години

А защо не е конфискувал до сега имуществото на Цветан ЦВЕТАНОВ и на Горанов

115

Анонимен

преди 7 години

на този нямам намерение въобще да му чета глупавите изказвания, пък за гласуване да не говорим - този за мен е мъртва душа