328

До 373

преди 7 години

Ако теб вече те е хванала старческата амнезия,ние,останалите не сме забравили нито колосалните кражби,нито огромните заеми,нито некачественото строителство,нито хвърлените за лудо 2 милиарда за саниране,нито подигравката с работещи и пенсионери,нито обществените поръчки само на няколко фирми,близки до властта.Няма да ми стигне мястото да обрисувам некадърното управление на ГЕРБ,което ни върна много години назад.

327

Анонимен

преди 7 години

аре тоя пак извади плашилата, не си взе поука от миналия път

326

Анонимен

преди 7 години

Един национален предател - това елицето на снимката.За него няма закони,няма държавност, няма отговорност.В празната му глава единствено циркулиратподсказките на чужди господари а той етехен слуга и не може да каже дума напряко.Направо е гнусно как такъв субект пак се енаредил на опащката на политическатаборса за нов мандат държавна служба.Какви знамена, какъв ЕС бе ***?В Брюксел ходят да защитават националните сиинтереси, а не да ги продават и на екскурзия.

325

Умник

преди 7 години

Какво прозрение,каква велика мисъл!Никога не бих се сетил!!!!!

324

65 годишен - гербер

преди 7 години

МРЪСНИ КОМУНИСТИ . НЯКОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПИШЕТЕ ТУК

323

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНезнам колко ми е празна манерката,но последните две години от управлението на страната са неспокойни,има и атака срещу ГЕРБ или по-точно водят някаква борба,кой с кого не ми е съвсем ясно.

322

65 годишен - гербер

преди 7 години

До АнонименНИКОЙ НЕ ТИ ГО ЧЕТЕ.

321

...

преди 7 години

До Един от Северозападаоо да само така... нищо че министрите са си само шефове... М.председателя не може да им заповядва :) Да препроръчва може.....

320

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...D Йончева печели и от реклами на тестове за бременност и лекции от " какво се забременява и от КАКВО НЕ" особено второто не ми се мисли какво има впредвид)))Мъка..

319

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Какви размирици ти се въртят из празната манерка .

318

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

....А , ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ----ПРАВИ РЕПОРТАЖИ ОТ СОМАЛИЯ И ИРАК.....С ПАРИ ОТ ЗАКУСКИ.....ха,ха,хааааааааааааа.........И МОНИКА ЙОСИФОВА -Сергеева ......Е В БРЮКСЕЛ С ПАРИ СЪБРАНИ ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО ....НА СОФИЯ!....И ПАРИТЕ НА ТЛЪСТОГЪЗАТА НИНОВИЦА ----НЕ СА ОТ ПРОДАЖБАТА НА "ТЕХНОИМПЕКС" и "БУЛГАРТАБАК".....А ОТ ГРАДСКИТЕ КЕ.НЕ.ФИ ПРЕД Ц.БАНЯ!!!ТА.....АМАН------- ОТ КАКВО БЕШЕ...??!!!

317

Анонимен

преди 7 години

Да, бързо съставяне на правителство, но без бай Х*й и герп

316

коко

преди 7 години

А защо все пак изгониха Гарелов ? Нека това ни разкаже ББ, а не да страда публично.

315

Циганин

преди 7 години

МВнР на Турция :"Ние не мислим ,че бъдещето на ЕС ще бъде приятно !!!ЕС е бил създаден завявайки определени цености , но те някъде пропадът една след друга . В частните ни разговори с министрите на Европа то всички ни подържат по повод инцидента преди дни, но избягвайки публични изяви.Знаете ли защо ?Европа се разпада и те знаят ,че се разпада и се страхуват !!"!защотТурция има два стратигически варианта на развитие или вдизане в ЕС или унищожаване на ЕС !(първият вариант не се получава.

314

Анонимен

преди 7 години

То затова беше създадено Косово - за да има в Европа буре с барут

313

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм против ГЕРБ,не ми е ясно точно какво се случва от около 2 години насам,но ГЕРБ не се очертава да вземат властта.Ако я вземат,ще има размирици,а след това ГЕРБ ще се разпадне и стопи окончателно.Така ми се виждат нещата.Или БСП взимат властта и се запазва ГЕРБ като партия или ако трети път управляват,ще загубят цялата си партия,така ми изглеждат нещата.

312

Анонимен

преди 7 години

Той първо сдаде властта, после писна, че нямало правителство!!!! То бива бива неадекватност!!! Кърджали го пишете бегало, там нещата отдавна са ясни как ще се развият. Турците си напазаруваха евтини български политици и планът върви. А *** само си *** по медиите.

311

Анонимен

преди 7 години

Ако Борисов вземе властта ще имаме нова азбука и тя ще завършва с буквите ерДоган, ерМалък , ю,я!

310

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПреди 2 часа попитах преди Борисов, какво голямо инфраструкторно беше направено?======Хаха, познато, сега остава да се издават книги с постановленията и пленарните заседания на партията майка и 27 години става едно и също с предишното само клоуните са сменени.Който е от поколението 1960-70 година ще види приликата.)) разликата е че сега други са ни по-големия брат, не че е от значение.

309

мижи да те лАжем

преди 7 години

До 353Да бе, ще изкара пожарните пожарникаря и почва.