32

pi4

преди 7 години

Този цепи мрака. Цялата държава го разбра, че не са му прекарали ток в обекта. С лекота оплю и напсува всичко държавно. Голям праз, че има основни познания по икономика и прокламира американският тип капитализъм с нулева роля на държавата.

31

mimi

преди 7 години

Не го познавам човека и фирмата му, но когато станете най-големи в света в нещо,каквото и да е то, ТОГАВА НЕКА ВИ ЗНАЕ МНОГО УСТАТА!

30

хах

преди 7 години

Като се абстрахирате от личността на Ивайло Пенчев, която в някои случаи е спорна, а езикът и маниерите са му на селско ниво, казва факти, които са 100% верни, но не са и нови. Мизериите на чиновниците не са само на ниско, но и на високо ниво и там вече с много тежки последици. Иначе страните с най-висок жизнен стандарт в света са тези, в които държавата има най-малко участие в бизнеса.

29

Анонимен

преди 7 години

Че е мега агро декларацията му - така е.Но, че все някой трябва да каже истината за великия Техпарк - също е вярно.Със сигурност върти и далавери, но, за да ти е фирмата номер 1 в света, няма как да разчиташ само на протекциите в Летница. Ако наистина не си кадърен, конкуренцията навън ще те смачка.

28

Анонимен

преди 7 години

От фейк нюз телевизийката пак не са разбрали. Проблемът не са глобата и тока, а поредните лапачи на европейски пари, угояващи се под топлата сянка на държавната службица.

27

Делореан

преди 7 години

Човека е стигнал до извода, до който аз самият стигнах преди няколко години. Никакви инвестиции, защото държавата ти изпапва парите а ти оставаш с.........

26

ss

преди 7 години

ПРИМЕР КАК ЕДИН *** СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК !!! алоуу *** аз като си пусках ток бях в ЕВН ти тряя отидеш в ЧЕЗ ! министерството му било виновно на селския пръч ... *** в че3 предварителен договор след това другия и т.н. на него министерството трябвало да му пусне ток ....

25

П.В.

преди 7 години

Получавах заплата 1400 лева, а ме осигуряват на 450?!?На втория месец си проверявам осигурителния статус в НОИ и.....хопаааа всичко лъсна.А на тоя плехар как щях да му сменя физиономията като напусках.....бега ми по разни коридорчета и викнаха охраната да го отърве. Хора, никога, ама никога не си помисляйте да работите във фирмата на тоя селендур!

24

светнат

преди 7 години

Слушал съм неговите интервюта, в които се жалваше от чиновническо безхаберие в щатите, по специално от инспекторите , които издават лиценз за безопасност на атракционите. Ми... в България не може да по-различно, всъщност може да бъде само по-зле.Чиновниците са неизкоренимо зло в цял свят, на-долната каста от обществото, паразитираща на гърба на другите.

23

Анонимен

преди 7 години

Готин тип, който каза някои истини, които на *** и електората на БСП/Атака/Патреоти/ГРОБ/ДПС няма да им харесат - еврофондовете са развъдник за корупция, държавата е ужасен стопанин, а политик работни места не създава и заплата не плаща.

22

да е жив и здрав!

преди 7 години

И аз го познавам лично. Обучавал съм екипа му. И той, и фирмата му са много порядъчни. Не напразно са водещи в света. Дал бог да има повече такива като него и неговата фирма.

21

111

преди 7 години

Типичен БГ работодател....

20

Анонимен

преди 7 години

София тех парк е изкуствен проект на стойност до момента над 80 млн. лева. който е направен за грабеж на европейското финансиране и няма как да заработи и да се самофинансира. Проект на *** до тук само лапане и регламента е такъв, че никоя стартираща технологична фирма няма сметка да ходи там и още много - много безобрзия...лапането продължава... гарантирано от знаете кого...

19

:)

преди 7 години

Харесва ми тоя неподправен просташки изказ! А вие тука съдниците с по два лева в ,,жеба'' може да си ...... майката ! Каза ви го човека, казван ви го и аз !

18

Некой си...

преди 7 години

Познавам го лично, 1,5 години работих при него в Walltopia. Изключително разбран човек, който навремето печели една от 2-те бройки за Европа в MIT, специалност "Ядрена енергетика" и не отива, за да се развива в БГ. Тук против него пишат хора, които не го познават и мнението им е формирано от изопачената журналистика. Бизнесът си Пенчев стартира с Метин Мусов, и двамата са скални катерачи.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18И как и кога го получи туй просветление?

16

Димитър

преди 7 години

Че е прав, прав е. Но е доста селски парчак.

15

Анонимен

преди 7 години

нагли бизнесмени колкото щеш...

14

бай Х

преди 7 години

абсолютно е прав човекано естествено нещата няма да се променят - просто такива като него се махат от тук, а други от вън няма да идват и так

13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ завода в Летница- 0% корп. данък и 50-60 работници по програмата за временна заетост- тоест държавата им плаща заплатите и осигуровките - сглобяват едни железа внесени от Китай, после ги покриват с китайски силикон и ги боядисват.Че и държавен бизнес парк Летница има създаден, за да обслужва великото производство.После всички гербаджийски кметове купуват катерушки от него -е те такъв велик бизнесмен е тоя.Отделно обижда подчинените си и и ги нарича кучета.