23

Анонимен

преди 7 години

Аха, значи заради Миглена Плугчиева ни пуснаха еврофондовете, които ни спряха заради ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 7 години

Ако не друго, то след позорното бягство на Кристалина след провала и в ООН стана ясно едно - никой не се интересува грам от интересите на България. Включително и самите така наречени българи като Кристалина.

21

Евросубсидия

преди 7 години

Аха,значи това е персоната,която е управлявала европейските фондове по времето на Станишев и която е причина да ги спрат. Ясно , готвим се пак да гиспират! От комунист-*** като тази пръчка сме на това бедно дередже.

20

Срам

преди 7 години

Преди няколко години се возих в самолета до въпросната персона, която миришеше ужасно. Ако тя ни представлява в ЕК, то срамът ще е пълен

19

Анонимен

преди 7 години

Човек с европейски мащаби!

18

Анонимен

преди 7 години

КАК СКЪРЦАТ СЪС ЗЪБИ ПИГМЕЙЧЕТАТА ОТ ОБЕЛЯ И ЛЮЛИН.НЕДЕЙТЕ ТАКА, СПОКОЙНО, ЧЕ ИМПЛАНТИТЕ СА СКЪПИ, А ПЪК ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ СПРЯХА ДА ПЛАЩАТ.

17

Някой

преди 7 години

До KromМи те никога не са умирали за да въскръснат! Те си крадат непрекъснато от 1944г. и до сега, само че разиграват разни театри - Къде за пред нас, къде за пред световната банка или пък за пред ЕС. И който им вярва - вярва си. Който не - Веднага се превръща в американофоб или американофил, или пък в руски агент, или пък в популист... Все едно! Бива заклеймяван по всички възможни начини.

16

factotum

преди 7 години

А Сталинка не беше ли потомствена комунистка!

15

САПАРД

преди 7 години

Схемата беше комунистическа - Владимир Карамишев, внук на комунисти, дядото от байтошовото МВР на 25 години става зам-директор на ДФЗ, и ръководител на САПАРД (няма такъв измамник и досега), Плугчиева подпираше от страна на МЗХ и ръководеше схемите от централно ниво, Асен Друмев пък го правеше за ДПС. Скоро го мернах да се вози в чисто ново ауди А8 с шофьор. Значи и от държавна работа можело да станеш мулти, мулти милионер. Чакат да ги позабравим и пак изкачат!

14

Krom

преди 7 години

И въобще, Герджиков и Пилота май не можаха да се сдържат и до изборите. Просто си показаха природата веднага. Да обслужат Столитницата и Олигарсите в нея, не търпи отлагане. Явно. Е, ако не друго, то поне със сигурност ще отбие доста гласове от Червените. Сигурен съм, че на изборите ще загубите с трясък, другари. Алчната Ви природа, не можа и два месеца да се сдържи ...

13

Анонимен

преди 7 години

Нямат край тия крадливи *** ей!!

12

Понеже

преди 7 години

знам отблизо, мога да кажа, че е част от кръга на най-най-най големите схемаджии. По нейно време и с нейна помощ станаха милионери зли хора, като Зоров - Пършевица, Марио Николовци и доста други. Жената е в схемите яко, колеше и бесеше, не само за програма САПАРД, но и за горската мафия. Праведен е коментара, че БКП държи цялата власт и досега.

11

Krom

преди 7 години

Защо триете, мишоци? Страх Ви е от Господаря, ли? Нещо страшно ли казах, като заявих, че комунистическите *** възкръсват като вампири вече 30 години и ближейки европейски зад-ни-ци се сдобиват с индулгенции? Че и тази е същата грозна картина?

10

подходяща за ЕК

преди 7 години

Плугчиева и обтекаема, тефлонова, лесна за манипулиране, без собствено мнение, политически слузеста, без гръбнак. Следователно е подходяща за ЕК.

9

Някой

преди 7 години

... и после да ми разправят на мене бабини деветини... ГЕРБ, БСП, ДПС.... дрън дрън! партията си е една единственна БКП и не е губила власта НИКОГА от 1944г. до сега. Няма други партии освен БКП. Просто не съществуват! Колко години още и колко унищожени поколения трябват за да проумеете това???

8

meta11

преди 7 години

Извънреден и пълномощен посланик за Княжество Лихтенщайн ?!?

7

Анонимен

преди 7 години

край няма тази социалистическа, кутевска своолоч.....

6

Анонимен

преди 7 години

комунистите и преди 10.11 добре и след това още по-добре. Тази участва в тройната коалиция, наградиха я с едно постче в Швейцария и сега ако я направят и еврокомисар и ЕС ще се разпадне!

5

Анонимен

преди 7 години

Ispechena v dalaverite OT ZEMEDELIETO. Mario. NIKOLOV

4

Анонимен

преди 7 години

До #4Колко тъкачки си видял в живота си!?