65

Анонимен

преди 7 години

Ами щом не ви харесваше татовото време ето ви мутренското. В него има вминетки гражданско селски отговорности акциз на горивата е не ви ли харесва? По татово реме за автомобил се плащаше само годишният данък в съвета минаваш на преглед задължително в КАТ и тръгваш да опознаеш родината за да я обикнеш. Бензина струваше 70 ст. Зареждах ладата 1600 и бях свободен да обикалям родината. Да обаче това на някои другари не им харесваше. Не им харесваше да ходят на море с карта за две седмици за 24 лв.

64

Поп Грую

преди 7 години

Данъци и винетки на автомобил - над 200 лева на година!Акцизите на горивата не ги смятаме.В Унгария има винетки(електронни) само за магистралите, цената за 10 дневна е колкото нашата седмична.Ще намеря комунистите(не БСП!!!) в бюлетината и ще гласувам за тях!

63

Анонимен

преди 7 години

Търся предно стъкло за Голфа - старото е остъргано от смяна на винетки и други подобни

62

66

преди 7 години

АКО БОЙКО ПАК НИ УПРАВЛЯВА ДЪЛГЪТ ЩЕ СТАНЕ 24МИЛЯРДА И ЩЕ НИ МИНАТ И ПОЛУВИНАТА АФРИКАНСКИ СТРАНИ . ПРИ НЕГО Е САМО ЕДНА *** И ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ

61

Анонимен

преди 7 години

И отрязък от Винетка, и касова бележка!

60

Анонимен

преди 7 години

Влезте просто в Google street view/google maps и разгледайте коя да е от столиците на съседните държави. И Букурещ е много по-чист и уреден, поддържан, и Белград, и Анкара и Атина. Може би само Скопие е на нашето ниво, но като цяло и столицата и държавата като цяло ни е неподдържана и ***. Навън кал, мръсотия, криви или липсващи тротоари,дупки по пътищата, липсващи или изпочупени спирки, сгради с изпопадала мазилка и влага. Държавата е запусната като след война. Да не забравите да гласувате:)

59

Тинев

преди 7 години

Я стига!Та ние живеем по-добре от гърците например! / Благодарим на Бойко Борисов, Росен Плевналиев .... като .... на ГЕРБ де /. Колко пъти ни предупреждава Председателя на ГЕРБ: внимавайте, да не стане като в Гърция.П.П.По-добре сме наистина: Само един пример - посочете ми 1 / ЕДИН / грък да си е купил вила в .. Камен бряг например! А Стефан Софиянски имаааа. А мога да посоче ЕДИН българин с вила в Гърция - Росен Плевналиев. Та: Росен живее по-добре от гърците!А ние?

58

Анонимен

преди 7 години

И от винетките и от стикерите за гражданска печели червения депутат Петър Кънев той ги печата

57

...

преди 7 години

До браво на ГерджиковЕми като е електронна нали тея хора там ще са безработни :)

56

...

преди 7 години

БАЗИК ии това ни е най-големия ПРОБЛЕМ ?! Аз пък бих казал че като изляза на терасата виждам *** !!! И къде сме българите

55

браво на Герджиков

преди 7 години

Според Герджиков някой печели от това да няма електронни.....всичко е лапачка,комисионни,обществини поръчки,точене на пари,как може годишната винетка в Румъния да е електронна и да е няма 60 лв а тука е близо 100 лева и хартиена ,и дупки бол по пътищата.

54

Анонимен

преди 7 години

Срамота е да не можеш да си намериш работа от "работещи" пенсионери. Всички места са заети я от "много кадърни" памперси, я от пенсионирани льотчици, миньори и шапкари.

53

Анонимен

преди 7 години

В ИТАЛИЯ ЗА 25г. ОСЕМ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛИ СА БИЛИ РАЗСЛЕДВАНИ ИЛИ СА В ЗАТВОРА.В РУМЪНИЯ СЪЩО.ИСКАМ И ТУК. ГЕРБАРИТЕ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ .

52

Анонимен

преди 7 години

По принцип слабо ме вълнуват 21-век "модерните технологии", румънците и дали винетките са от хартия. Интересува ме единствено защо пътищата са като лунна повърхност при наличието на данъци и винетки.

51

Анонимен

преди 7 години

Защо решиха, че като е 21 век, винетките не трябва да са от хартия. Ами по същата логика спрете и печата на хартия А4 и премахнете хартиените вестници.

50

приказки за лека нощ

преди 7 години

SWEET DREAMSха ха В другия ви живот...може

49

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам махане на винетките. Да няма нито електронни и инто хартиени докато не се ремонтират пътищата.

48

Анонимен

преди 7 години

KAK SHE GI STIGNEM ROM- MANZITE MNOGO PROSTO RAZVAJDAME POVECE KUCETA I POSLE GI NATIRVAME PO ULIZITE TA CAK I NA MAGISTRALITE DA IZLEZNAT

47

Баба Кута

преди 7 години

Хартиени винетки като кратуните на някои управници.Нали някой трябва да *** и от това?

46

до 52

преди 7 години

На румънския сайт за винетки има и меню на български. Не се цепи неподготвен!